تقييم الموضوع :
  • 1 أصوات - بمعدل 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مساعدة فى الكود
#1
مساعده فى الكود اخوانى الكرام
PHP كود :
Private Function TCP_Port_Open(ByVal ip As StringByVal port As Integer) As Boolean

  Dim TcpPortscan 
As New TcpClient
        
Try
            
'Try to connect
            TcpPortscan.Connect(ip, port)
            ' 
we are still here :) so this port is asumed open
            
Return True
        
Catch ex As Exception
            
Return False
        
Finally
            
TcpPortscan.Close()
        
End Try

    
End Function 
PHP كود :
اFor a 0 To TextBox1.Lines.Length 1
Dim Port 
As Integer TextBox1.Lines(a) & (vbCrLf)
For 
0 To ListBox1.Items.Count 1
Dim ip 
As String ListBox1.Items.Item(x)
ListBox1.SetSelected(xTrue)
Threading.Thread.Sleep(1)
'Call the function
Dim PortOpen As Boolean = TCP_Port_Open(ip, Port)
Next
Next 
انا بضيف فى listbox1
الايبهات وبخلى يعمل سكان ع البورت المفتوح انا اريد عند اكتشاف بورت مفتوح يدخل ع الاى بى االثانى ولو الاى بى الثانى اكتشف بورت مفتوح يخش ع الاى بى الثالث وهكذا مش عايز يخرجلى كل البورتات لكل اى اى بى انا اريد عند اكتشاف منفذ مفتوح من مجموعة البورتات المضافه يتنقل للاى بى الثانى
ع سبيل المثال listbox1
هحط ايبهات الشبكه بتاعة المحل بتاعى
كدا
192.168.1.10
192.168.1.11
192.168.1.12
192.168.1.13
اريد عند اكتشاف بورت مفتوح يتنقل للاى بى الثانى البرنامج حمايه هو فى مميزات كتير هرفع المشروع هنا باذن الله بعد ما اخلصو ارجوكم اللى يدخل ياريت يسعدنى فى الكود هذا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
لان لم يرد عليك احد سـاحاول ان اساعدك
اعمل حلقه For مع If على ما اعتقد



[صورة مرفقة: g5qidgW.jpg]

ســبحــانك الـلهم بـحمدك , الـلهم لا عــلم لـنا الى مــأ علــمتــنا , الـلهـم علــمنـا ما جــهلـنا وانــفـعنــا بــما عــلمــتنـا انــك انـتَ الـسـميع الــعلــيم الـحكـيم ~~!I!

الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(29-05-14, 09:19 PM)a_almisery كتب :
لان لم يرد عليك احد سـاحاول ان اساعدك
اعمل حلقه For مع If على ما اعتقد

انا بحاول ولله اخى بجرب دا
If Label1.Text = PortOpen Then

End If
بس بيقف خالص بياخد اول سطر بس
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
طيب حط elseif جرب
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(30-05-14, 01:25 AM)hassan كتب : طيب حط elseif جرب

مش هايقبل مش عارف ليه محدش رد عليا ولله انا عمال احاول
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
تفضل أخي

كود :
Private Function TCP_Port_Open(ByVal ip As String, ByVal port As Integer) As Boolean
    Dim TcpPortscan As TcpClient = Nothing
    Try
        'Try to connect
        TcpPortscan = New TcpClient(ip, port)
        ' we are still here :) so this port is asumed open
        Return True

    Catch ex As Exception
        Return False
    Finally
        If TcpPortscan IsNot Nothing Then TcpPortscan.Close()
    End Try
End Function

Private Sub Button1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    For Each IP As String In ListBox1.Items
        For Each Port As String In TextBox1.Lines
            Dim PortOpen As Boolean = TCP_Port_Open(IP, Integer.Parse(Port))

            If PortOpen Then
                Exit For
            End If
        Next
    Next
End Sub
الرد
تم الشكر بواسطة: vb_net , ابراهيم مراد
#7
.....
كود :
For Each ip As String In ListBox1.Items
    For Each port As String In TextBox1.Lines
        If TCP_Port_Open(ip, port) Then
            Call thefunction() 'Call thefunction(ip, port)
            Exit For
        End If
    Next
Next
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم مراد


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  طلب مساعدة في عمل chart محمد خيري 0 7 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: محمد خيري
  مساعده شباب اريد تعديل الكود يشتغل عليDataGridView بدل ListView -اين المحترفين Fransesco 0 19 أمس, 08:28 PM
آخر رد: Fransesco
  [VB.NET] مساعده في تصحيح الكود dubai.eig 4 97 20-02-19, 05:48 PM
آخر رد: elgokr
  مساعدة في موقع panels على الفورم ؟؟؟ abdullhadi999 2 72 16-02-19, 02:45 AM
آخر رد: أحمد النجار
Information [VB.NET] مساعدة : حساب الناتج الاجمالي georgos 4 93 15-02-19, 11:35 PM
آخر رد: georgos
  [VB.NET] استفسار :- هل صحيح كتابه الكود بهذه الطريقه dubai.eig 8 191 14-02-19, 06:52 PM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  مساعدة بمشكلة مكتبات الوورد و الاكسل محمد خيري 0 52 12-02-19, 12:39 AM
آخر رد: محمد خيري
  مساعدة هامة احتاج كود يقوم بعمل طباعة تلقائية ل ReportViwer مجرد فتح الفورم mohamedgadain61 1 97 11-02-19, 09:47 AM
آخر رد: mohamedgadain61
  مساعدة في اتمام المشروع georgos 0 83 11-02-19, 01:32 AM
آخر رد: georgos
  مساعدة بخصوص امر show سمير جمال 3 115 07-02-19, 03:53 AM
آخر رد: حريف برمجة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم