تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] ليس علي درايه بكود بسيط جدااا
#1
محتاج اعرف كيف اكتب الكود 
لو انا عندي فورم فيها 2 بكتشر بوكس وعايز اربطهم بحدث معين كيف اكتب الكود انا اعرف داله if 
كود :
If picsa7frst.Visible = False Then
           MsgBox("plase  data")
       Else
طيب لو عايز اقوله في الكود لو كان بكتشر بوكس 1 و بكتشر بوكس 2 مش موجودين نفذ امر معين كيف اكتب ذلك
الرد
تم الشكر بواسطة: سعود
#2
إقتباس :طيب لو عايز اقوله في الكود لو كان بكتشر بوكس 1 و بكتشر بوكس 2 مش موجودين نفذ امر معين كيف اكتب ذلك

مش موجود يعني Nothing يعني لا توجد فيها صورة هذا ماتقصده حسبما فهمت

كود :
If PictureBox1.Image Is Nothing Then
           MsgBox("")
       End If

لاحظ الخاصية Image غير الخاصية BackGroundImage
الرد
#3
(14-08-19, 02:36 AM)viv كتب :
إقتباس :طيب لو عايز اقوله في الكود لو كان بكتشر بوكس 1 و بكتشر بوكس 2 مش موجودين نفذ امر معين كيف اكتب ذلك

مش موجود يعني Nothing يعني لا توجد فيها صورة هذا ماتقصده حسبما فهمت

كود :
If PictureBox1.Image Is Nothing Then
           MsgBox("")
       End If

لاحظ الخاصية Image غير الخاصية BackGroundImage

لا اخي ليس هذا ما اقصده انما ما اقصده هو الكود كذالك انا في الفورم لود لاغي صورتين ورابطهم بحدث معين عايز بقي في الكود 
اقوله لو الصورتين دول لسه ماظهروش طلع رساله عند الضغط علي زر معين
الرد
تم الشكر بواسطة: سعود , ابراهيم ايبو
#4
هل تقصد انه لديك 2 بيكتشر وجعلت خاصية ال visible الخاصة بهم false
وتريد كود ليتحقق منهم اذا كانو علي نفس الحال وخاصية ال visible الخاصة بهم مازالت False ام لا
[صورة مرفقة: p_13362zspf1.gif]
الرد
تم الشكر بواسطة: سعود , سعود , ابراهيم ايبو
#5
PHP كود :
 If picbox1.Visible True Then
            MsgBox
("Yes")
 
       Else
            MsgBox
("No")
 
       End If 
الرد
تم الشكر بواسطة: bakriano30@yahoo.com
#6
(14-08-19, 05:44 AM)سعود كتب :
PHP كود :
 If picbox1.Visible True Then
            MsgBox
("Yes")
 
       Else
            MsgBox
("No")
 
       End If 

اخي سعود انا اقصد كيف افعل مثل ذلك بحيث الكود يأخذ امرين في داله واحده 
كود :
 If picbox1.Visible = True & picbox2.Visible = TrueThen
           MsgBox("Yes")
       Else
           MsgBox("No")
       End If
الرد
تم الشكر بواسطة: سعود , ابراهيم ايبو
#7
(14-08-19, 06:36 AM)bakriano30@yahoo.com كتب :
(14-08-19, 05:44 AM)سعود كتب :
PHP كود :
 If picbox1.Visible True Then
            MsgBox
("Yes")
 
       Else
            MsgBox
("No")
 
       End If 

اخي سعود انا اقصد كيف افعل مثل ذلك بحيث الكود يأخذ امرين في داله واحده 
كود :
 If picbox1.Visible = True & picbox2.Visible = TrueThen
           MsgBox("Yes")
       Else
           MsgBox("No")
       End If
هل تعني انك عرفت الكود ام هذا الكود تقصد ان به خطأ
الرد
تم الشكر بواسطة: bakriano30@yahoo.com , ابراهيم ايبو
#8
(14-08-19, 06:42 AM)سعود كتب :
(14-08-19, 06:36 AM)bakriano30@yahoo.com كتب :
(14-08-19, 05:44 AM)سعود كتب :
PHP كود :
 If picbox1.Visible True Then
            MsgBox
("Yes")
 
       Else
            MsgBox
("No")
 
       End If 

اخي سعود انا اقصد كيف افعل مثل ذلك بحيث الكود يأخذ امرين في داله واحده 
كود :
 If picbox1.Visible = True & picbox2.Visible = TrueThen
           MsgBox("Yes")
       Else
           MsgBox("No")
       End If
هل تعني انك عرفت الكود ام هذا الكود تقصد ان به خطأ
لا انا اوضح فكرتي فقط انا محتاج اتعرف علي كود ينفذ امرين في داله واحده وهل هذا الكود صحيح ؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو
#9
PHP كود :
 If p1.Visible True And p2.Visible True Then
            MsgBox
("Yes"MsgBoxStyle.OkOnly"")
 
       Else
            MsgBox
("NO"MsgBoxStyle.Critical"")
 
       End If 
الرد
تم الشكر بواسطة: bakriano30@yahoo.com , ابراهيم ايبو
#10
(14-08-19, 06:53 AM)سعود كتب :
PHP كود :
 If p1.Visible True And p2.Visible True Then
            MsgBox
("Yes"MsgBoxStyle.OkOnly"")
 
       Else
            MsgBox
("NO"MsgBoxStyle.Critical"")
 
       E 
هل هذا الكود ينفع استخدم فيه اكثر من امر بأستخدام كلمه اند قبل كل امر ؟
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  استفسار بسيط فى تجميع الوحدات باسم الوحده خالد كامل1 1 103 10-10-19, 04:04 AM
آخر رد: salahalmasry
  [VB.NET] سؤال بسيط bakriano30@yahoo.com 2 78 07-10-19, 04:12 AM
آخر رد: bakriano30@yahoo.com
  ممكن مساعدة بكود ريجكس لاستخراج id حسابي bakriano30@yahoo.com 1 136 30-08-19, 05:08 AM
آخر رد: mohamedahmed1
Tongue [سؤال] سؤالي بسيط للغاية الرائد 2 148 26-08-19, 02:38 PM
آخر رد: محمد شحادة ابو لين
  طلب بسيط محتاج ملف DLL خالد كامل1 14 429 24-08-19, 05:43 AM
آخر رد: محمد اسماعيل
  سؤال بسيط في webdriver mohamedahmed1 6 241 16-08-19, 02:00 AM
آخر رد: ابو روضة
  [VB.NET] طلب بسيط اسامه الهرماوي 2 128 12-08-19, 01:11 AM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  [VB.NET] جمعه مباركه عليكم استفسار بسيط bakriano30@yahoo.com 4 171 02-08-19, 02:45 PM
آخر رد: bakriano30@yahoo.com
  [كود] تعديل بسيط علي الكود | انتظر احد المشرفين شكرا جزيلا اليوم السابع 14 393 31-07-19, 01:41 PM
آخر رد: asemshahen5
  [VB.NET] استفسار بسيط بالله المشاركه bakriano30@yahoo.com 1 161 30-07-19, 04:31 PM
آخر رد: ابراهيم ايبو

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم