تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ممكن تصحيح
#1
Bug 
السلام عليكم اخوانى الكرام ممكن ليه الكود مش بيعمل لوجين
PHP كود :
Dim postData As String "login_email=" TextBox2.Text "login_password=" TextBox2.Text "submit=Log+In"
        
Dim tempCookies As New CookieContainer
        Dim encoding 
As New UTF8Encoding
        Dim byteData 
As Byte() = encoding.GetBytes(postData)
        
Dim postReq As HttpWebRequest DirectCast(WebRequest.Create("https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home"), HttpWebRequest)
        
postReq.Timeout 10000
        postReq
.Method "POST"
        
postReq.KeepAlive True
        postReq
.CookieContainer tempCookies
        postReq
.ContentType "application/x-www-form-urlencoded"
        
postReq.Referer "https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home"
        
postReq.UserAgent "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
        
postReq.ContentLength byteData.Length

        
        Dim postreqstream 
As Stream postReq.GetRequestStream()
        
postreqstream.Write(byteData0byteData.Length)
        
postreqstream.Close()
        
Dim postresponse As HttpWebResponse

        postresponse 
DirectCast(postReq.GetResponse(), HttpWebResponse)
        
tempCookies.Add(postresponse.Cookies)
        
logincookie tempCookies

        Dim postreqreader 
As New StreamReader(postresponse.GetResponseStream())

        
Dim thepage As String postreqreader.ReadToEnd

        RichTextBox1
.Text thepage 
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
.....

راجع الموضوع التالي
جلب كوكيز العضوية بالكود (خاص لمنتديات Mybb فقط)

ولجعل الأمثلة الموجودة فيه تعمل مع موقع آخر غير الأسماء والعناوين مثلا بدل username ضع login_email وهكذا

.....
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(12-06-14, 12:15 AM)vbnet كتب : .....

راجع الموضوع التالي
جلب كوكيز العضوية بالكود (خاص لمنتديات Mybb فقط)

ولجعل الأمثلة الموجودة فيه تعمل مع موقع آخر غير الأسماء والعناوين مثلا بدل username ضع login_email وهكذا

.....

المشكله ان مش بيعمل تسجيل دخول اساسا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
.....

أعتقد لديك خطأ في عنوان صفحة الدخول في WebRequest.Create والمفترض أن تكون
كود :
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_login-submit

وليست
https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home

.....
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(12-06-14, 06:34 PM)vbnet كتب : .....

أعتقد لديك خطأ في عنوان صفحة الدخول في WebRequest.Create والمفترض أن تكون
كود :
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_login-submit

وليست
https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home

.....

اشكرك ع ردك ولكن المشكله ما ذالت مستمرة اعتقد ان لازم تايمر 10 ثوانى لان الوجين بياخد 5 ثوانى ممكن تساعدنى فى حل المشكله انا عارف ان تعبتك بعتذر كتير
ضيف بوتن 2
وحط WebBrowser1.DocumentText = RichTextBox1.Text
هتتاكد
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] مساعده في تصحيح الكود dubai.eig 4 78 منذ 2 ساعة مضت
آخر رد: elgokr
  ممكن طريقة انهاء يومية للكاشير atef_020 14 473 22-01-19, 03:58 AM
آخر رد: asemshahen5
  ممكن رد عل هذا السؤال fouadhdfouad 3 151 10-01-19, 09:16 PM
آخر رد: princelovelorn
  ممكن حل الاسئله بلغة بيسك HudaALslman 1 148 04-01-19, 03:01 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  [سؤال] ممكن حل لمشكلة الرفع في فجوال بيسك A12 1 126 29-12-18, 02:17 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  ممكن حل السؤال HudaALslman 2 189 15-12-18, 03:59 PM
آخر رد: HudaALslman
  [VB.NET] ممكن كود تسجيل الدخول لموقع تويتر عبر httpwebrequst الماجيك مسعد 4 235 08-12-18, 02:24 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
Photo ممكن حل لمشكلة رسالة التفعيل للديف اكسبرس سلامه محمد11 1 157 26-11-18, 03:15 AM
آخر رد: elgokr
  ممكن اعرف ما هو باترين هذا الرابط ابو روضة 2 206 24-11-18, 12:22 AM
آخر رد: ابو روضة
  [سؤال] استاذ عبد العزيز البسكري وحريف برمجة ممكن سؤال اسامه الهرماوي 7 268 23-11-18, 07:40 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم