تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ممكن تصحيح
#1
Bug 
السلام عليكم اخوانى الكرام ممكن ليه الكود مش بيعمل لوجين
PHP كود :
Dim postData As String "login_email=" TextBox2.Text "login_password=" TextBox2.Text "submit=Log+In"
        
Dim tempCookies As New CookieContainer
        Dim encoding 
As New UTF8Encoding
        Dim byteData 
As Byte() = encoding.GetBytes(postData)
        
Dim postReq As HttpWebRequest DirectCast(WebRequest.Create("https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home"), HttpWebRequest)
        
postReq.Timeout 10000
        postReq
.Method "POST"
        
postReq.KeepAlive True
        postReq
.CookieContainer tempCookies
        postReq
.ContentType "application/x-www-form-urlencoded"
        
postReq.Referer "https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home"
        
postReq.UserAgent "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
        
postReq.ContentLength byteData.Length

        
        Dim postreqstream 
As Stream postReq.GetRequestStream()
        
postreqstream.Write(byteData0byteData.Length)
        
postreqstream.Close()
        
Dim postresponse As HttpWebResponse

        postresponse 
DirectCast(postReq.GetResponse(), HttpWebResponse)
        
tempCookies.Add(postresponse.Cookies)
        
logincookie tempCookies

        Dim postreqreader 
As New StreamReader(postresponse.GetResponseStream())

        
Dim thepage As String postreqreader.ReadToEnd

        RichTextBox1
.Text thepage 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
.....

راجع الموضوع التالي
جلب كوكيز العضوية بالكود (خاص لمنتديات Mybb فقط)

ولجعل الأمثلة الموجودة فيه تعمل مع موقع آخر غير الأسماء والعناوين مثلا بدل username ضع login_email وهكذا

.....
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(12-06-14, 12:15 AM)vbnet كتب : .....

راجع الموضوع التالي
جلب كوكيز العضوية بالكود (خاص لمنتديات Mybb فقط)

ولجعل الأمثلة الموجودة فيه تعمل مع موقع آخر غير الأسماء والعناوين مثلا بدل username ضع login_email وهكذا

.....

المشكله ان مش بيعمل تسجيل دخول اساسا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
.....

أعتقد لديك خطأ في عنوان صفحة الدخول في WebRequest.Create والمفترض أن تكون
كود :
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_login-submit

وليست
https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home

.....
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(12-06-14, 06:34 PM)vbnet كتب : .....

أعتقد لديك خطأ في عنوان صفحة الدخول في WebRequest.Create والمفترض أن تكون
كود :
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_login-submit

وليست
https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home

.....

اشكرك ع ردك ولكن المشكله ما ذالت مستمرة اعتقد ان لازم تايمر 10 ثوانى لان الوجين بياخد 5 ثوانى ممكن تساعدنى فى حل المشكله انا عارف ان تعبتك بعتذر كتير
ضيف بوتن 2
وحط WebBrowser1.DocumentText = RichTextBox1.Text
هتتاكد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تصحيح كود anes 4 90 أمس, 01:50 AM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  [VB.NET] المساعدة في تصحيح الكود MySqlConnection dubai.eig 6 113 12-12-17, 12:38 PM
آخر رد: dubai.eig
  ممكن طريقة عمل حماية لبرنامجك في فيجوال بيسك 2010 بحيث يكون لكل جهاز سريال asas77477 0 81 06-12-17, 10:51 AM
آخر رد: asas77477
  هل ممكن حفض عدة سجلات من الدتا قريد فيو في جدول اكسس مرة واحدة ahmedbezia 6 103 01-12-17, 05:35 PM
آخر رد: ahmedbezia
Lightbulb ممكن استفسار من فضلكم Derradji22 0 50 26-11-17, 04:30 AM
آخر رد: Derradji22
  ممكن احد يجاوب على أسلئلتي طـلال 2 83 21-11-17, 12:45 PM
آخر رد: طـلال
  مساعدة في الكود او تصحيح كود hikmat 1 96 05-11-17, 12:02 PM
آخر رد: a.ahmed
  تصحيح كود الوقت hikmat 0 59 02-11-17, 08:35 AM
آخر رد: hikmat
  المساعدة في تصحيح الخطا في الكود khaled12345 2 87 30-10-17, 07:21 PM
آخر رد: khaled12345
  [سؤال] ممكن أعرف كيف أعرض بيانات من ملف xml بدون قاعدة بيانات في برنامج الفيجوال بيسك Ahmed jroup 1 80 28-10-17, 08:06 AM
آخر رد: Mohamad Anan

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم