تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ممكن تصحيح
#1
Bug 
السلام عليكم اخوانى الكرام ممكن ليه الكود مش بيعمل لوجين
PHP كود :
Dim postData As String "login_email=" TextBox2.Text "login_password=" TextBox2.Text "submit=Log+In"
        
Dim tempCookies As New CookieContainer
        Dim encoding 
As New UTF8Encoding
        Dim byteData 
As Byte() = encoding.GetBytes(postData)
        
Dim postReq As HttpWebRequest DirectCast(WebRequest.Create("https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home"), HttpWebRequest)
        
postReq.Timeout 10000
        postReq
.Method "POST"
        
postReq.KeepAlive True
        postReq
.CookieContainer tempCookies
        postReq
.ContentType "application/x-www-form-urlencoded"
        
postReq.Referer "https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home"
        
postReq.UserAgent "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
        
postReq.ContentLength byteData.Length

        
        Dim postreqstream 
As Stream postReq.GetRequestStream()
        
postreqstream.Write(byteData0byteData.Length)
        
postreqstream.Close()
        
Dim postresponse As HttpWebResponse

        postresponse 
DirectCast(postReq.GetResponse(), HttpWebResponse)
        
tempCookies.Add(postresponse.Cookies)
        
logincookie tempCookies

        Dim postreqreader 
As New StreamReader(postresponse.GetResponseStream())

        
Dim thepage As String postreqreader.ReadToEnd

        RichTextBox1
.Text thepage 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
.....

راجع الموضوع التالي
جلب كوكيز العضوية بالكود (خاص لمنتديات Mybb فقط)

ولجعل الأمثلة الموجودة فيه تعمل مع موقع آخر غير الأسماء والعناوين مثلا بدل username ضع login_email وهكذا

.....
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(12-06-14, 12:15 AM)vbnet كتب : .....

راجع الموضوع التالي
جلب كوكيز العضوية بالكود (خاص لمنتديات Mybb فقط)

ولجعل الأمثلة الموجودة فيه تعمل مع موقع آخر غير الأسماء والعناوين مثلا بدل username ضع login_email وهكذا

.....

المشكله ان مش بيعمل تسجيل دخول اساسا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
.....

أعتقد لديك خطأ في عنوان صفحة الدخول في WebRequest.Create والمفترض أن تكون
كود :
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_login-submit

وليست
https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home

.....
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(12-06-14, 06:34 PM)vbnet كتب : .....

أعتقد لديك خطأ في عنوان صفحة الدخول في WebRequest.Create والمفترض أن تكون
كود :
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_login-submit

وليست
https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home

.....

اشكرك ع ردك ولكن المشكله ما ذالت مستمرة اعتقد ان لازم تايمر 10 ثوانى لان الوجين بياخد 5 ثوانى ممكن تساعدنى فى حل المشكله انا عارف ان تعبتك بعتذر كتير
ضيف بوتن 2
وحط WebBrowser1.DocumentText = RichTextBox1.Text
هتتاكد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] كيف ممكن اوقف عدد كبير من BackgroundWorker دفعة واحدة e-coder 2 65 23-05-17, 03:40 AM
آخر رد: silverlight
  ممكن طريقة عمل راديو اذاعات القرآن الكريم عن طريق aassa 5 96 20-05-17, 12:49 AM
آخر رد: alma2
  [سؤال] ممكن مسساعدة في تصدير مشروع بقاعدة بيانات MySql & vb.net2013 فراس الغزي 1 60 19-05-17, 12:45 PM
آخر رد: Adrees
  [مشروع] ممكن تعديل علي المشروع دموع الوطن 12 211 15-05-17, 09:29 AM
آخر رد: دموع الوطن
  ارجو المساعدة في تصحيح الخطا rabeh.ram 5 98 13-05-17, 01:11 AM
آخر رد: rabeh.ram
  هل هذا ممكن ام لا rabeh.ram 2 65 10-05-17, 12:49 AM
آخر رد: rabeh.ram
  [سؤال] ممكن طريقة اضافة سنوات في التاريخ Abdulaziz Hazazi 2 90 06-05-17, 09:59 PM
آخر رد: أسامة السالمي
Smile ممكن رسم سهم بهذا الكود abdalamask 16 378 02-05-17, 10:50 AM
آخر رد: silverlight
  [VB.NET] أرجو المساعدة في تصحيح الاكواد محمود البكري 2 77 01-05-17, 04:45 PM
آخر رد: محمود البكري
  تصحيح خطأ bidaya 6 196 29-04-17, 10:13 PM
آخر رد: bidaya

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم