تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ممكن تصحيح
#1
Bug 
السلام عليكم اخوانى الكرام ممكن ليه الكود مش بيعمل لوجين
PHP كود :
Dim postData As String "login_email=" TextBox2.Text "login_password=" TextBox2.Text "submit=Log+In"
        
Dim tempCookies As New CookieContainer
        Dim encoding 
As New UTF8Encoding
        Dim byteData 
As Byte() = encoding.GetBytes(postData)
        
Dim postReq As HttpWebRequest DirectCast(WebRequest.Create("https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home"), HttpWebRequest)
        
postReq.Timeout 10000
        postReq
.Method "POST"
        
postReq.KeepAlive True
        postReq
.CookieContainer tempCookies
        postReq
.ContentType "application/x-www-form-urlencoded"
        
postReq.Referer "https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home"
        
postReq.UserAgent "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
        
postReq.ContentLength byteData.Length

        
        Dim postreqstream 
As Stream postReq.GetRequestStream()
        
postreqstream.Write(byteData0byteData.Length)
        
postreqstream.Close()
        
Dim postresponse As HttpWebResponse

        postresponse 
DirectCast(postReq.GetResponse(), HttpWebResponse)
        
tempCookies.Add(postresponse.Cookies)
        
logincookie tempCookies

        Dim postreqreader 
As New StreamReader(postresponse.GetResponseStream())

        
Dim thepage As String postreqreader.ReadToEnd

        RichTextBox1
.Text thepage 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
.....

راجع الموضوع التالي
جلب كوكيز العضوية بالكود (خاص لمنتديات Mybb فقط)

ولجعل الأمثلة الموجودة فيه تعمل مع موقع آخر غير الأسماء والعناوين مثلا بدل username ضع login_email وهكذا

.....
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(12-06-14, 12:15 AM)vbnet كتب : .....

راجع الموضوع التالي
جلب كوكيز العضوية بالكود (خاص لمنتديات Mybb فقط)

ولجعل الأمثلة الموجودة فيه تعمل مع موقع آخر غير الأسماء والعناوين مثلا بدل username ضع login_email وهكذا

.....

المشكله ان مش بيعمل تسجيل دخول اساسا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
.....

أعتقد لديك خطأ في عنوان صفحة الدخول في WebRequest.Create والمفترض أن تكون
كود :
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_login-submit

وليست
https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home

.....
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(12-06-14, 06:34 PM)vbnet كتب : .....

أعتقد لديك خطأ في عنوان صفحة الدخول في WebRequest.Create والمفترض أن تكون
كود :
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_login-submit

وليست
https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home

.....

اشكرك ع ردك ولكن المشكله ما ذالت مستمرة اعتقد ان لازم تايمر 10 ثوانى لان الوجين بياخد 5 ثوانى ممكن تساعدنى فى حل المشكله انا عارف ان تعبتك بعتذر كتير
ضيف بوتن 2
وحط WebBrowser1.DocumentText = RichTextBox1.Text
هتتاكد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ممكن شرح لطريقة ربط أكثر من جدول اكسس ؟ أبووسم 5 130 أمس, 12:23 AM
آخر رد: أبووسم
  تصحيح الامتحان برمجيا القيصر بيلا 3 142 12-02-17, 02:48 PM
آخر رد: القيصر بيلا
  ممكن احد يساعدني في التكست بوكس محمد بوقزاحة 4 101 01-02-17, 07:04 PM
آخر رد: محمد بوقزاحة
  [VB.NET] رجاء تصحيح الكود التالي dubai.eig 4 120 25-01-17, 03:02 PM
آخر رد: مساعدة
  ممكن كود البوتن بالشكل ده MOSTAFA.KAMEL 7 217 24-01-17, 02:14 AM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] ممكن حل مشكلة الكود MOSTAFA.KAMEL 1 182 22-01-17, 09:37 PM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  ممكن يا جماعة سورس كود لبرنامج إدارة كافيه المبرمج العبقري 0 114 01-01-17, 01:31 PM
آخر رد: المبرمج العبقري
  تصحيح الكود الاتي CLARO 2 111 23-12-16, 02:12 PM
آخر رد: CLARO
  ممكن كود الفرق بين وقتين Riad Soft 3 1,970 18-12-16, 08:48 PM
آخر رد: gigantic
  [كود] تصحيح خطئ في الكود عبدالرحمن المكاوي 1 154 12-12-16, 03:23 PM
آخر رد: amgad525

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم