تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سؤال بخصوص حفظ تكتس من غير قاعده برنامج او نوت في البرنامج نفسه
#1
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

سؤال بخصوص حفظ تكتس من غير قاعده برنامج او نوت في البرنامج نفسه

اريد ان احفظ تكست زي رقم معين جوه البرناج بس من غير محفظه جوه داتا بيز او من غير معمل ملف نوت واحفظ فيه 
حاجه كده تكون زي Dictionary في السي شاري او الفيجول مش فارقه بس عيبه ان بمجرد متقفل البرنامج بيكون مسحه 
عايز حاجه احفظ فيه وميمسحوش علشان يكون جوه البرنامج  

وشكرا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
اسهل حل لك هو ان تقوم حفظه في اعدادات البرنامج في ال settings :

Project > properties >settings

و ضع عنوان للنص المراد والداتا المرادة للنص.

يمكنك قراءة النص كالاتي :

PHP كود :
Properties.Settings.Default.yourstring 
  
ويمكنك تغير النص كالاتي :
PHP كود :
           Properties.Settings.Default.yourstring "string";

 
       Properties.Settings.Default.Save();
 
               Properties.Settings.Default.Reload(); 
الرد
تم الشكر بواسطة: 3booody , asemshahen5



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم