تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] كيف اقدر استخدم GET او POST ال Method في لينك الurl
#1
كيف اقدر استخدم GET او POST  ال Method في لينك الurl
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
تم تعديل العنوان
الرجاء وضع عنوان دال على الموضوع 
وشكراً
الرد
تم الشكر بواسطة: محمد كريّم , asemshahen5 , ابراهيم ايبو
#3
استخدم POSTMAN
أداة تستخدم لتجربة الـ API

https://www.getpostman.com/
يوجد منها إضافة للمتصفح
https://chrome.google.com/webstore/detai...bncdddomop
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox...estclient/

شرح عربي للأداة https://www.youtube.com/watch?v=_V_4509P46c

الرد


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] لينك منه 5 116 16-05-20, 11:42 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  [سؤال] عايز كود اقدر احدد منه مسارالمشروع في textbox عاصم النجار 1 94 04-05-20, 09:06 AM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  الباركود المرفق ازاى اقدر اصممة new_programer 7 252 07-04-20, 02:26 PM
آخر رد: asemshahen5
  سؤال بعد اذنكم مش عارف استخدم الكود ده اليوم السابع 5 315 20-01-20, 05:43 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  مشكلة SMS API Post-json MaxSoft 2 226 27-12-19, 02:40 AM
آخر رد: معاند الحظ
  [VB.NET] ممكن لينك تحميل فيجوال بيسك 2015 bakriano30@yahoo.com 10 1,126 12-12-19, 09:08 PM
آخر رد: امانى السيد
  [VB.NET] لو سمحتوا اريد عمل برنامج يرسل رسائل علي لينك للفيس بوك Waelstar011 1 319 05-11-19, 03:04 PM
آخر رد: Waelstar011
  [سؤال] ممكن لينك تحميل my sql bakriano30@yahoo.com 1 329 19-07-19, 08:03 PM
آخر رد: asemshahen5
  محتاج مساعدة فى حظر لينك معين من الويب بروزر Mohamed Magdy 1 417 18-12-18, 03:16 AM
آخر رد: elgokr
  كيف اقدر افصل الرقم عشري ؟ SonBasel 7 830 19-11-18, 07:27 PM
آخر رد: elgokr

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم