تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكلة بسيطه في تيكست بوكس
#1
السلام عليكم اخوانى 
عندى تيكست بوكس مخليها MultiLine 
عايز لما اضيف اسطر كتير زى كدا مثلا 
film.mp3
aloms.mp4
sawang.avi
عايزه بس يحذف اخر 4 حروف ويضيف حرف  D فى الاخر 
يعني المفروض يبقوا كدا 
[b]filmD
[/b]
alomsD
[b]sawangD[/b]
انا عملتها بس للاسف لو حاطط فى التكست بوكس اكثر من سطر مش بيعمل غير اخر سطر وبيتجاهل باقي الاسطر 
ودا الكود اللى مستخدمه 
كود :
           string emm = textBox1.Text;
           string amm = "";
           if(emm.Length>9)
           {
               amm = emm.Substring(0, emm.Length -2)+"D";
           }
           textBox1.Text = amm;

بتمني حل للمشكلة دي 
شكراً مقدماً اخوانى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته :-

كل اللي تحتاجه فقط هذا السطر :

كود :
   TextBox1.Text = TextBox1.Text.Replace(".mp3", "D").Replace(".mp4", "D").Replace(".avi", "D");
يا رحمن الدنيا والآخرة ورحيمهما
الرد
#3
(07-11-19, 11:06 PM)حريف برمجة كتب : وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته :-

كل اللي تحتاجه فقط هذا السطر :

كود :
   TextBox1.Text = TextBox1.Text.Replace(".mp3", "D").Replace(".mp4", "D").Replace(".avi", "D");

شكرا جداً اخوى 

ولكن فيه مشكلة هنا ان هذا الكود مش هيعدل غير على الامتدادات دى بس 
mp3 , mp4 , avi 
انا عايزه يشيل في اخر الكملة اخر 4 ارقام بغض النظر عن الامتداد سواء كان avi او حتي rar او اى حاجه غيره
بتمني تكون فكرتي وصلت
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو
#4
هذا مطلوبك :

كود :
TextBox1.Text = System.Text.RegularExpressions.Regex.Replace(TextBox1.Text, @"\b(\.)\S*", "D");
يا رحمن الدنيا والآخرة ورحيمهما
الرد
#5
(09-11-19, 11:04 PM)حريف برمجة كتب : هذا مطلوبك :

كود :
TextBox1.Text = System.Text.RegularExpressions.Regex.Replace(TextBox1.Text, @"\b(\.)\S*", "D");
للاسف الكود مش بيعمل اي حاجه
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو
#6
السلام عليكم اخي الكريم
اضافة لما قدمه لك اخي حريف برمجة مشكورا
اليك مثال فيه 3 طرق لعمل ماتريد 
اتمنى ان تجد ضالتك فيه


الملفات المرفقة
.rar   Maxruind.rar (الحجم : 42.51 ك ب / التحميلات : 3)
الرد
#7
(10-11-19, 11:01 PM)ابراهيم ايبو كتب :
السلام عليكم اخي الكريم
اضافة لما قدمه لك اخي حريف برمجة مشكورا
اليك مثال فيه 3 طرق لعمل ماتريد 
اتمنى ان تجد ضالتك فيه

اخوى العزيز ابراهيم 

شكراً جداً ليك 
هو دا بالظبط اللى محتاجه 
شكراً جداً
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو
#8
الحمد لله والشكر لله
ولك اخي الكريم
الرد
تم الشكر بواسطة: maxruined



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم