تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انا عايز افهم شئ بسيط
#1
انا عايز افهم شئ بسيط 
انا في الكود ده بستخلص الكلمه اللي امام كلمه  "name"": اريد ان استخرج الكلمه اللتي امام كلمه name"": و كلمه  "id"":
مع بعض كيف ادمج الاثنين بحيث تظهر مثلا في الريتش بوكس 
مكان الايدي 11111111111

مكان الاسم ههههههههههه علي سبيل المثال
كود :
RichTextBox1.Text = System.Text.RegularExpressions.Regex.Match(aa, "name"":""(.+?)""" "id"":""(.+?)""").Groups.Item(1).Value
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


تفضل أخي هذة دورة بالعربي جيدة في تقنية regex
مكونة من 25 درس على اليوتيوب ستفيدك إن شاء الله
الرابط هنا


تمنياتي لك بالتوفيق والنجاح
لا إله إلا الله وحده لا شريك له له الملك وله الحمد وهو على كل شئ قدير
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
سبحان الله والحمد لله ولا إله إلا الله والله أكبر ولا حول ولا قوة إلا بالله العلى العظيم
رب أغفر لي 

الرد
تم الشكر بواسطة: اليوم السابع
#3
(09-11-19, 10:37 AM)princelovelorn كتب :
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


تفضل أخي هذة دورة بالعربي جيدة في تقنية regex
مكونة من 25 درس على اليوتيوب ستفيدك إن شاء الله
الرابط هنا


تمنياتي لك بالتوفيق والنجاح

شكرا اخي جاري الاطلاع عليها
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
اخي ما هو aa
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(09-11-19, 12:25 PM)AbdoDabak كتب :
كود :
 Dim aa As String = File.ReadAllText("C:\Program Files\auth.json")
       Console.WriteLine(aa)
       Console.Read()
       RichTextBox1.Text = (aa)
       RichTextBox2.Text = System.Text.RegularExpressions.Regex.Match(aa, "access_token"":""(.+?)""").Groups.Item(1).Value
اخي ما هو aa

(09-11-19, 12:25 PM)AbdoDabak كتب : اخي ما هو aa

ياريت بقي لو تديني حل
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
اش بدك تسوي بالكود مشان اعرف كيف اسويلك ياه
الرد
تم الشكر بواسطة: اليوم السابع
#7
(09-11-19, 01:34 PM)AbdoDabak كتب : اش بدك تسوي بالكود مشان اعرف كيف اسويلك ياه

شكرا اخي تم
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
اخي اذا بدك متل اللي بالصورة
PHP كود :
Imports System.Text.RegularExpressions
Public Class Form1

    Private Sub Button1_Click
(ByVal sender As System.ObjectByVal e As System.EventArgsHandles Button1.Click
        Dim aa 
As String IO.File.ReadAllText("C:\Program Files\auth.json")
 
       RichTextBox1.Text aa
        Dim lbl 
As String
        For Each a 
As Match In Regex.Matches(RichTextBox1.Text"((.*?)\w+:+\w+(.*?))"RegexOptions.Compiled RegexOptions.Multiline)
 
           lbl a.Groups(1).Value
            RichTextBox2
.Text lbl
        Next
    End Sub
End 
Class 

الحمد لله انك لاقيت الحل
ممكن تضع الكود للفائدة


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة: اليوم السابع
#9
(09-11-19, 03:05 PM)AbdoDabak كتب :
اخي اذا بدك متل اللي بالصورة
PHP كود :
Imports System.Text.RegularExpressions
Public Class Form1

    Private Sub Button1_Click
(ByVal sender As System.ObjectByVal e As System.EventArgsHandles Button1.Click
        Dim aa 
As String IO.File.ReadAllText("C:\Program Files\auth.json")
 
       RichTextBox1.Text aa
        Dim lbl 
As String
        For Each a 
As Match In Regex.Matches(RichTextBox1.Text"((.*?)\w+:+\w+(.*?))"RegexOptions.Compiled RegexOptions.Multiline)
 
           lbl a.Groups(1).Value
            RichTextBox2
.Text lbl
        Next
    End Sub
End 
Class 

الحمد لله انك لاقيت الحل
ممكن تضع الكود للفائدة
  RichTextBox2.Text = System.Text.RegularExpressions.Regex.Match(json, "access_token"":""(.+?)""").Groups.Item(1).Value
الرد
تم الشكر بواسطة: AbdoDabak


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Photo [VB.NET] السلام عليكم اخواني واخواتي سوال بسيط في الفيجوال بيسك 2010 معا قاعدت بيانات اكسس 201 hosamloveme888@yahoo.com 1 65 09-12-19, 02:32 AM
آخر رد: hosamloveme888@yahoo.com
  محتاج كود او نموذج للحفظ من التاتا جريد فيو مثال بسيط في ملف مرفق بسام محمدغانم 0 61 08-12-19, 02:17 AM
آخر رد: بسام محمدغانم
Heart [VB.NET] اصلاح خطأ بسيط في الضغط على زر لوحة المفاتيح farfour 1 93 27-11-19, 12:04 AM
آخر رد: محمد كريّم
  [VB.NET] محتاج مساعدتكم في كود بسيط اليوم السابع 4 124 23-11-19, 10:14 AM
آخر رد: حريف برمجة
  مساء الخير ممكن افهم شئ في داله abo3li8555 3 133 13-11-19, 04:38 PM
آخر رد: abo3li8555
  [VB.NET] سؤال بسيط جداا اليوم السابع 1 101 12-11-19, 11:41 AM
آخر رد: اليوم السابع
  [VB.NET] محتاح احول كود بسيط من c# الي فيجوال بيسك اليوم السابع 1 114 08-11-19, 08:14 PM
آخر رد: محمد كريّم
  [VB.NET] سؤال بسيط جدا اليوم السابع 3 151 03-11-19, 06:15 AM
آخر رد: asemshahen5
  [VB.NET] عمل عد تنازلى لانترفال تايمر يعنى مثلا عندى تيمر 1 الانترفال بتاعه مثلا 20 ثانية عايز الماجيك مسعد 11 1,504 14-10-19, 11:43 PM
آخر رد: elgokr
  استفسار بسيط فى تجميع الوحدات باسم الوحده خالد كامل1 1 179 10-10-19, 04:04 AM
آخر رد: salahalmasry

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم