تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عاوز اعرف اكبر رقم فى عمود من خلال السنة بالفجوال بيسك
#1
عاوز اعرف اكبر رقم فى عمود من خلال السنة بالفجوال بيسك
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
معرفه اكبر رقم استخدم Max بالاستعلام
كود :
SELECT Max(columnvalue) FROM table WHERE Year(columndate)=2019
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تشغيل برنامج بالفجول بيسك عن طريق شبكة الواي فاي معتز حسن 0 91 03-03-21, 02:30 AM
آخر رد: معتز حسن
Sad [سؤال] بخصوص اقفال السنة المالية و فتح سنة جديدة sql سعيد كنيمو 5 226 24-02-21, 10:27 PM
آخر رد: سعيد كنيمو
  ممكن تحويل الكود من سي شارب لي فيجوال بيسك اليوم السابع 2 167 24-02-21, 05:57 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] عمل بلوك للبورتات في الجدار الناري عن طريق الفجول بيسك [ netsh advfirewall firewall Vimtos 0 99 21-02-21, 03:35 PM
آخر رد: Vimtos
  حساب الفرق بين وقتين من خلال الداتا قريد aftfm 6 251 20-02-21, 04:50 PM
آخر رد: أبو عبدالله الحلواني
  جمع الوقت من خلال داتا قريد مستمدة من جدول في أكسس saud4001 0 62 19-02-21, 09:19 AM
آخر رد: saud4001
  [VB.NET] كيف كتابة فقرات في الفيجوال بيسك Shade0001 2 180 16-02-21, 06:51 AM
آخر رد: Shade0001
  [VB.NET] كيف يمكن استخدام function الموجوده بالاكسيل داخل الفيجوال بيسك دوت نت popritch 1 182 12-02-21, 02:02 AM
آخر رد: أبو عبدالله الحلواني
  تقسيم الأعمدة فى فيجوال بيسك سؤال jemyx 0 113 11-02-21, 10:22 PM
آخر رد: jemyx
  عاوز اعمل رساله لمستخدمي البرنامج بتاعي عبر الانترنت كيف اضيف حاجه شكل دي ف البرنامج Hosam Ashraf Elwakel 1 509 10-02-21, 01:09 AM
آخر رد: أبو عبدالله الحلواني

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم