تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيف استطيع التحكم في مؤشر الداتا جريد فيو FullRowSelect
#1
كيف استطيع التحكم في مؤشر الداتا جريد فيو 
اريد عند زر الحفظ التحكم فية و يكون في اول سطر 
يعني يطلع من اخر سطر و يكون فوق في اول المصفوفة

هذا الامر يظهر خطاء كيف يكون الامر الصحيح
 DataGridViewSelectionMode.FullRowSelect()
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
Don't Be The Perfect one
be the right one
الرد
#3
كيف ما فهمت الصور لم تضهر
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
(20-12-19, 01:27 AM)boudyonline كتب :

اقصد برمجيا عند الحفظ اريد ان يكون المؤشر في موقعة الافتراضي عند الخلية 0 و العمود 1
كيف اتحكم في هذه الخاصية
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] مساعدة في إضافة row في جريد فيو Codack 1 57 23-09-20, 02:27 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  كود تعبئة الكومبو داخل الداتا قريد فيو عمور2016 30 757 17-09-20, 11:13 PM
آخر رد: asemshahen5
  هل استطيع وضع مجلد فيه برنامج وملفاته dll معه وادمجن داخل ادات في فيجوال بيسك jam3h 0 64 13-09-20, 11:14 PM
آخر رد: jam3h
  سؤال بالداتا جريد فيو اليوم السابع 3 136 07-09-20, 01:34 AM
آخر رد: اليوم السابع
  فلتر للداتا جريد فيو ahmedramzyaish 11 485 05-09-20, 02:40 PM
آخر رد: Anas Mahmoud
  طريقة عرض بيانات جدولين في الداتا قريد ZaerAllail 7 258 05-09-20, 01:44 PM
آخر رد: Anas Mahmoud
  طريقه تحميع كميات صنف معين فى الداتا جريد فيو بباركود الصنف خالد كامل1 1 176 31-08-20, 10:23 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  سؤال فى الداتا جريد فيو خالد كامل1 1 168 28-08-20, 08:42 AM
آخر رد: حريف برمجة
  [سؤال] انا لوانا ضفت coulmns ل dt أو datagridviw ازاي اغير نوع الداتا بتاعه الصف منه 3 189 27-08-20, 10:09 PM
آخر رد: asemshahen5
  ي جماعه دلوقتي لما بنقل الداتا للعميل اسم السيرفر بيبقي متغير ف الربط اللي انا عملو م Hosam Ashraf Elwakel 2 183 25-08-20, 02:56 AM
آخر رد: Rabeea Qbaha

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم