تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ممكن كود لحذف الاسطر الفارغه في الليست بوكس
#1
محتاج كود اضعه في  لحذف الاسطر الفارغه في الليست بوكس
الرد
تم الشكر بواسطة: egypt 2020
#2
(15-01-20, 04:20 PM)اليوم السابع كتب : محتاج كود اضعه في  لحذف الاسطر الفارغه في الليست بوكس

كود :
For i = ListBox1.Items.Count - 1 To 0 Step -1
   If String.IsNullOrEmpty(CStr(ListBox1.Items(i))) Then
       ListBox1.Items.RemoveAt(i)
   End If
Next
الرد
#3
(16-01-20, 01:58 AM)egypt 2020 كتب :
(15-01-20, 04:20 PM)اليوم السابع كتب : محتاج كود اضعه في  لحذف الاسطر الفارغه في الليست بوكس

كود :
For i = ListBox1.Items.Count - 1 To 0 Step -1
   If String.IsNullOrEmpty(CStr(ListBox1.Items(i))) Then
       ListBox1.Items.RemoveAt(i)
   End If
Next

شكرا لك ياغالي
الرد
تم الشكر بواسطة: egypt 2020


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ممكن تحويل هذا الكود ال .net mohamedahmed1 2 35 , 12:44 PM
آخر رد: mohamedahmed1
  سؤال اخر في الليست بوكس اليوم السابع 4 132 20-01-20, 10:32 PM
آخر رد: mohamedahmed1
  [سؤال] ياشباب عاوز اتحكم في الروابط بتع البرنامج بتعي عن طريقه الدروب بوكس ازاي ؟ medowassem 0 72 20-01-20, 07:32 PM
آخر رد: medowassem
  [VB.NET] ممكن مساعدة في حل مشكلة مع الاداة bunifu 1.5.3 tahaayyoub 0 76 20-01-20, 05:24 PM
آخر رد: tahaayyoub
  محتاج كود بسيط في الليست بوكس اليوم السابع 5 140 20-01-20, 05:11 PM
آخر رد: اليوم السابع
  ممكن اعرف اين الخطاء بالكود اليوم السابع 0 56 17-01-20, 06:26 PM
آخر رد: اليوم السابع
  سؤال في الليست بوكس اليوم السابع 7 153 17-01-20, 04:01 PM
آخر رد: اليوم السابع
  ممكن اعرف سبب الخطاء ده اليوم السابع 0 76 14-01-20, 04:44 PM
آخر رد: اليوم السابع
  ممكن المساعده في هذا المشروع اليوم السابع 2 136 10-01-20, 05:41 PM
آخر رد: ابو ليلى
  ممكن كود اغلاق اليوم السابع 2 91 10-01-20, 02:46 AM
آخر رد: اليوم السابع

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم