تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكله غير منطقيه لا اعرف لها سبب المشروع مرفق
#1
بالله عليكم انا مش محتاج كود جهاز و الله انا عايز اعرف بس سبب المشكله ايه 
المشكله زاي ماهي واضحه في الصوره ولكن اللينك صحيح الكود يشتغل صحيح علي اول عنصر فقط في الليست بوكس 
يعني تاني عنصر يظهر به هذا الخطاء حتي و أن كان صحيح لا اعلم سبب هذه المشكله ابحث بقالي 13 ساعه متواصله بدون نوم 


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication15.rar (الحجم : 82.23 ك ب / التحميلات : 11)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
(18-01-20, 02:53 PM)اليوم السابع كتب : بالله عليكم انا مش محتاج كود جهاز و الله انا عايز اعرف بس سبب المشكله ايه 
المشكله زاي ماهي واضحه في الصوره ولكن اللينك صحيح الكود يشتغل صحيح علي اول عنصر فقط في الليست بوكس 
يعني تاني عنصر يظهر به هذا الخطاء حتي و أن كان صحيح لا اعلم سبب هذه المشكله ابحث بقالي 13 ساعه متواصله بدون نوم 

لو انا مشكلتي سهله او متكرره او مخالفه ياريت حد يخبرني طيب
والله العظيم انا ما نمت من امبارح بسبب المشكله دي

(18-01-20, 02:53 PM)اليوم السابع كتب : بالله عليكم انا مش محتاج كود جهاز و الله انا عايز اعرف بس سبب المشكله ايه 
المشكله زاي ماهي واضحه في الصوره ولكن اللينك صحيح الكود يشتغل صحيح علي اول عنصر فقط في الليست بوكس 
يعني تاني عنصر يظهر به هذا الخطاء حتي و أن كان صحيح لا اعلم سبب هذه المشكله ابحث بقالي 13 ساعه متواصله بدون نوم 

لا اله الا الله محمد رسول الله 
اقسم بالله انا ملاقي اي سبب يفسر ان اول عنصر فقط يعمل بدون مشاكل وباقي العناصر تكون غلط مع انها صحيحه 
انا  هتجن فعلاااا

(18-01-20, 06:18 PM)اليوم السابع كتب :
(18-01-20, 02:53 PM)اليوم السابع كتب : بالله عليكم انا مش محتاج كود جهاز و الله انا عايز اعرف بس سبب المشكله ايه 
المشكله زاي ماهي واضحه في الصوره ولكن اللينك صحيح الكود يشتغل صحيح علي اول عنصر فقط في الليست بوكس 
يعني تاني عنصر يظهر به هذا الخطاء حتي و أن كان صحيح لا اعلم سبب هذه المشكله ابحث بقالي 13 ساعه متواصله بدون نوم 

لو انا مشكلتي سهله او متكرره او مخالفه ياريت حد يخبرني طيب
والله العظيم انا ما نمت من امبارح بسبب المشكله دي

(18-01-20, 02:53 PM)اليوم السابع كتب : بالله عليكم انا مش محتاج كود جهاز و الله انا عايز اعرف بس سبب المشكله ايه 
المشكله زاي ماهي واضحه في الصوره ولكن اللينك صحيح الكود يشتغل صحيح علي اول عنصر فقط في الليست بوكس 
يعني تاني عنصر يظهر به هذا الخطاء حتي و أن كان صحيح لا اعلم سبب هذه المشكله ابحث بقالي 13 ساعه متواصله بدون نوم 

لا اله الا الله محمد رسول الله 
اقسم بالله انا ملاقي اي سبب يفسر ان اول عنصر فقط يعمل بدون مشاكل وباقي العناصر تكون غلط مع انها صحيحه 
انا  هتجن فعلاااا
لا اله الا الله محمد رسول الله 
اقسم بالله انا ملاقي اي سبب يفسر ان اول عنصر فقط يعمل بدون مشاكل وباقي العناصر تكون غلط مع انها صحيحه 
انا  هتجن فعلاااا



(18-01-20, 06:18 PM)اليوم السابع كتب :
(18-01-20, 02:53 PM)اليوم السابع كتب : بالله عليكم انا مش محتاج كود جهاز و الله انا عايز اعرف بس سبب المشكله ايه 
المشكله زاي ماهي واضحه في الصوره ولكن اللينك صحيح الكود يشتغل صحيح علي اول عنصر فقط في الليست بوكس 
يعني تاني عنصر يظهر به هذا الخطاء حتي و أن كان صحيح لا اعلم سبب هذه المشكله ابحث بقالي 13 ساعه متواصله بدون نوم 

لو انا مشكلتي سهله او متكرره او مخالفه ياريت حد يخبرني طيب
والله العظيم انا ما نمت من امبارح بسبب المشكله دي

(18-01-20, 02:53 PM)اليوم السابع كتب : بالله عليكم انا مش محتاج كود جهاز و الله انا عايز اعرف بس سبب المشكله ايه 
المشكله زاي ماهي واضحه في الصوره ولكن اللينك صحيح الكود يشتغل صحيح علي اول عنصر فقط في الليست بوكس 
يعني تاني عنصر يظهر به هذا الخطاء حتي و أن كان صحيح لا اعلم سبب هذه المشكله ابحث بقالي 13 ساعه متواصله بدون نوم 

لا اله الا الله محمد رسول الله 
اقسم بالله انا ملاقي اي سبب يفسر ان اول عنصر فقط يعمل بدون مشاكل وباقي العناصر تكون غلط مع انها صحيحه 
انا  هتجن فعلاااا
لا اله الا الله محمد رسول الله 
اقسم بالله انا ملاقي اي سبب يفسر ان اول عنصر فقط يعمل بدون مشاكل وباقي العناصر تكون غلط مع انها صحيحه 
انا  هتجن فعلاااا

الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
تاكد مما تكتبه في TextBox2.Text
الرد
تم الشكر بواسطة: اليوم السابع , asemshahen5
#4
(18-01-20, 07:23 PM)جميل4 كتب : تاكد مما تكتبه في TextBox2.Text

صحيح 100%100 انا هتجن خلاص 
وممكن حضرتك تنزل المشروع وتشوف هتلاقي ان اول عنصر فقط اللي بيتعامل معه صح والباقي غلط ولو جربت اخذه و وضعه في الويب هيشتغل تمام 
ولو اخذت ثاني عنصر و وضعته مكان اول عنصر هيشتغل تمام
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#5
TextBox2.Text فاضي

ماذا تكتب به لاجرب

إذا كنت تضع فيه الرابط كامل فهذا خطأ
لأن بداية الرابط موجود في الكود
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#6
(18-01-20, 07:34 PM)جميل4 كتب : TextBox2.Text فاضي

ماذا تكتب به لاجرب

إذا كنت تضع فيه الرابط كامل فهذا خطأ
لأن بداية الرابط موجود في الكود

اول شئ اضغط علي الزر
علشان التكست بوكس يملئ
الرد
تم الشكر بواسطة: جميل4 , asemshahen5
#7
اتضح انه يوجد vbLf قبل الكلمة

لحل سريع ضع Trim بعد TextBox2.Text ليصبح
PHP كود :
Dim aa1 As String webClient.DownloadString("https://www.instagram.com/_u/" TextBox2.Text.Trim ""

لكن ابحث كيف تمت اضافة الرمز vbLf
الرد
تم الشكر بواسطة: اليوم السابع , asemshahen5
#8
(18-01-20, 07:52 PM)جميل4 كتب : اتضح انه يوجد vbLf قبل الكلمة

لحل سريع ضع Trim بعد TextBox2.Text ليصبح
PHP كود :
Dim aa1 As String webClient.DownloadString("https://www.instagram.com/_u/" TextBox2.Text.Trim ""

لكن ابحث كيف تمت اضافة الرمز vbLf

نفس المشكله
الرد
تم الشكر بواسطة: جميل4 , asemshahen5
#9
تفضل تعديل بعد حذف aa واستخدام aa1 نفسه
PHP كود :
       Dim aa1 As String webClient.DownloadString("https://www.instagram.com/_u/" TextBox2.Text.Trim "")
 
       aa1 aa1.Replace("\u06a9""ك").Replace("\u0040""@").Replace("\u0630""ذ").Replace("\u0636""ض").Replace("\u0635""ص").Replace("\u062b""ث").Replace("\u0642""ق").Replace("\u0641""ف").Replace("\u063a""غ").Replace("\u0639""ع").Replace("\u0647""ه").Replace("\u062e""خ").Replace("\u062d""ح").Replace("\u062c""ج").Replace("\u062f""د").Replace("\u0634""ش").Replace("\u0633""س").Replace("\u064a""ي").Replace("\u0628""ب").Replace("\u0644""ل").Replace("\u0627""ا").Replace("\u062a""ت").Replace("\u0646""ن").Replace("\u0645""م").Replace("\u0643""ك").Replace("\u0637""ط").Replace("\u0626""ئ").Replace("\u0621""ء").Replace("\u0624""ؤ").Replace("\u0631""ر").Replace("\u0644\u0627""لا").Replace("\u0649""ى").Replace("\u0629""ة").Replace("\u0648""و").Replace("\u0632""ز").Replace("\u0638""ظ").Replace("\u002f"" ").Replace("\u005f""_").Replace("\u002d""-").Replace("\u002e"".").Replace("\u0623""أ").Replace("\u061f""؟").Replace("\u0622""آ").Replace("\u0640""ـ").Replace("\u00e1""á").Replace("\u0625""إ").Replace("\u0662""٢").Replace("\u06f1""۱").Replace("\u06f0""۰").Replace("\u06f3""۳").Replace("\u0664""٤").Replace("\u0665""٥").Replace("\u0666""٦").Replace("\u0667""٧").Replace("\u06f8""۸").Replace("\u06f9""۹").Replace("\u06cc""ي")
 
       TextBox8.Text System.Text.RegularExpressions.Regex.Match(aa1"<link rel=""canonical"" href=""(.+?)"" />").Groups.Item(1).Value
        TextBox7
.Text System.Text.RegularExpressions.Regex.Match(aa1"Followers,(.+?)Following,").Groups.Item(1).Value
        TextBox9
.Text System.Text.RegularExpressions.Regex.Match(aa1"Following,(.+?)Posts").Groups.Item(1).Value
        TextBox3
.Text System.Text.RegularExpressions.Regex.Match(aa1"Person"",""name"":""(.+?)""").Groups.Item(1).Value
        TextBox4
.Text System.Text.RegularExpressions.Regex.Match(aa1"biography"":""(.+?)""").Groups.Item(1).Value 

وقد عمل لدي
الرد
تم الشكر بواسطة: اليوم السابع , asemshahen5 , Moneam
#10
(18-01-20, 07:52 PM)جميل4 كتب : اتضح انه يوجد vbLf قبل الكلمة

لحل سريع ضع Trim بعد TextBox2.Text ليصبح
PHP كود :
Dim aa1 As String webClient.DownloadString("https://www.instagram.com/_u/" TextBox2.Text.Trim ""

لكن ابحث كيف تمت اضافة الرمز vbLf

الله يعطيك العافيه والله تستاهل مليون دولار اشتغل تمام
الرد
تم الشكر بواسطة: جميل4 , جميل4 , ابو روضة , ابو روضة , asemshahen5 , Moneam


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكله عند الطباعة في crystal Report " - تم حل المشكلة Rabeea Qbaha 4 1,851 15-05-21, 09:47 PM
آخر رد: ابو انس
  [سؤال] ازاي اعرف العدد الصحيح حسن الجلب 1 130 13-04-21, 06:08 AM
آخر رد: messry
  مشكله عدم ارجاع قيمه feras.mohy 4 280 28-03-21, 06:59 PM
آخر رد: feras.mohy
  من فضلكم استعلم هنا ازاى مرفق مثال محمد فوزى محمد 2 209 12-03-21, 08:29 AM
آخر رد: محمد فوزى محمد
  مشكله غريبه جداااا اليوم السابع 0 164 11-03-21, 03:47 AM
آخر رد: اليوم السابع
  [سؤال] عندي مشكله بالبحث بالتاريخ حسن الجلب 3 258 10-03-21, 01:28 AM
آخر رد: علي بنيان
  [VB.NET] تشغيل المشروع على ويندوز من نوع مختلف علاء الكبابي 1 225 24-02-21, 03:05 PM
آخر رد: alfaiz678
  عندي مشكله في قواعد البيانات اليوم السابع 1 260 13-02-21, 01:40 AM
آخر رد: Jounior_P
Information [VB.NET] [مساعدة] ... شباب كيف اربط المشروع ب ملف Excel لتصدير البيانات فيه..؟ Mahmoud41 1 316 11-02-21, 10:04 PM
آخر رد: abojudey
  السلام عليكم اخوكم واقع في مشكله بسبب متغير ومحتاج منقشتكم اليوم السابع 6 422 07-02-21, 03:25 AM
آخر رد: اليوم السابع

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم