تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اكتب الكود بشكل صحيح ولكن يظهر خطاء رجاء المساعده
#1
اعمل فورم لي تسجيل الدخول الي جوجل 
وكتبت الكود بهذا الشكل 
كود :
Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
       WebBrowser1.Navigate("https://accounts.google.com/signin/v2/identifier?service=youtube&uilel=3&passive=true&continue=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fsignin%3Faction_handle_signin%3Dtrue%26app%3Ddesktop%26hl%3Dar%26next%3D%252F%253Fapp%253Ddesktop&hl=ar&ec=65620&flowName=GlifWebSignIn&flowEntry=ServiceLogin")

   End Sub




واخذت الid كما هو مظلل بالوان الاصفر

و وضعت الid بهذا الشكل في الكود في حدث الويب براوزر كومبليت 
كود :
       WebBrowser1.Document.GetElementById("identifierId").SetAttribute("value", TextBox3.Text)
ولكن ظهر هذا الخطاء 

الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
(29-01-20, 10:09 PM)اليوم السابع كتب : اعمل فورم لي تسجيل الدخول الي جوجل 
وكتبت الكود بهذا الشكل 
كود :
Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
       WebBrowser1.Navigate("https://accounts.google.com/signin/v2/identifier?service=youtube&uilel=3&passive=true&continue=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fsignin%3Faction_handle_signin%3Dtrue%26app%3Ddesktop%26hl%3Dar%26next%3D%252F%253Fapp%253Ddesktop&hl=ar&ec=65620&flowName=GlifWebSignIn&flowEntry=ServiceLogin")

   End Sub




واخذت الid كما هو مظلل بالوان الاصفر

و وضعت الid بهذا الشكل في الكود في حدث الويب براوزر كومبليت 
كود :
       WebBrowser1.Document.GetElementById("identifierId").SetAttribute("value", TextBox3.Text)
ولكن ظهر هذا الخطاء 


شغال، مفيهوش مشكله

حدث الويب براوزر كومبليت بيعمل اكثر من مره قبل ان ينتهي
لازم تتاكد ان وصل للنقطه التي تريدها بحيث تتاكد هذا الكود
كود :
Private Sub WebBrowser1_DocumentCompleted(sender As Object, e As WebBrowserDocumentCompletedEventArgs) Handles WebBrowser1.DocumentCompleted
   Dim element = WebBrowser1.Document.GetElementById("identifierId")
   If element IsNot Nothing Then element.SetAttribute("value", TextBox3.Text)
End Sub
الرد
تم الشكر بواسطة: اليوم السابع , mohamedahmed1 , mohamedahmed1
#3
(29-01-20, 10:47 PM)alsalamoni كتب :
(29-01-20, 10:09 PM)اليوم السابع كتب : اعمل فورم لي تسجيل الدخول الي جوجل 
وكتبت الكود بهذا الشكل 
كود :
Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
       WebBrowser1.Navigate("https://accounts.google.com/signin/v2/identifier?service=youtube&uilel=3&passive=true&continue=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fsignin%3Faction_handle_signin%3Dtrue%26app%3Ddesktop%26hl%3Dar%26next%3D%252F%253Fapp%253Ddesktop&hl=ar&ec=65620&flowName=GlifWebSignIn&flowEntry=ServiceLogin")

   End Sub

شكرا لك اخي ولكن عند تعديل الكود كما انت وضعته لم يكتب شئ في مكان الاميل

واخذت الid كما هو مظلل بالوان الاصفر

و وضعت الid بهذا الشكل في الكود في حدث الويب براوزر كومبليت 
كود :
       WebBrowser1.Document.GetElementById("identifierId").SetAttribute("value", TextBox3.Text)
ولكن ظهر هذا الخطاء 


شغال، مفيهوش مشكله

حدث الويب براوزر كومبليت بيعمل اكثر من مره قبل ان ينتهي
لازم تتاكد ان وصل للنقطه التي تريدها بحيث تتاكد هذا الكود
كود :
Private Sub WebBrowser1_DocumentCompleted(sender As Object, e As WebBrowserDocumentCompletedEventArgs) Handles WebBrowser1.DocumentCompleted
   Dim element = WebBrowser1.Document.GetElementById("identifierId")
   If element IsNot Nothing Then element.SetAttribute("value", TextBox3.Text)
End Sub
الرد
تم الشكر بواسطة: mohamedahmed1 , mohamedahmed1
#4
مع انى قولت مش هارد على اى موضوع لك مرة أخرى لآنك بتتجاهل من يحل لك لكن عشان خاطر
هذا المنتدى العريق والذى لم يبخل اعضائة على اى شخص...
لا تأخد ال id  بل خذ ال name
الرد
تم الشكر بواسطة: mohamedahmed1 , boudyonline , ابراهيم ايبو , asemshahen5
#5
(29-01-20, 11:31 PM)ابو روضة كتب :
مع انى قولت مش هارد على اى موضوع لك مرة أخرى لآنك بتتجاهل من يحل لك لكن عشان خاطرى
هذا المنتدى العريق والذى لم يبخل اعضائة على اى شخص...
لا تأخد ال id  بل خذ ال name

معليش اخي

ازاي اخد ال name لاني لم اجد ByName الموجود ById ؟
واكيد حضرتك ما تقصد ByTagName

(29-01-20, 11:25 PM)اليوم السابع كتب :
(29-01-20, 10:47 PM)alsalamoni كتب :
(29-01-20, 10:09 PM)اليوم السابع كتب : اعمل فورم لي تسجيل الدخول الي جوجل 
وكتبت الكود بهذا الشكل 
كود :
Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
       WebBrowser1.Navigate("https://accounts.google.com/signin/v2/identifier?service=youtube&uilel=3&passive=true&continue=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fsignin%3Faction_handle_signin%3Dtrue%26app%3Ddesktop%26hl%3Dar%26next%3D%252F%253Fapp%253Ddesktop&hl=ar&ec=65620&flowName=GlifWebSignIn&flowEntry=ServiceLogin")

   End Sub

شكرا لك اخي ولكن عند تعديل الكود كما انت وضعته لم يكتب شئ في مكان الاميل

واخذت الid كما هو مظلل بالوان الاصفر

و وضعت الid بهذا الشكل في الكود في حدث الويب براوزر كومبليت 
كود :
       WebBrowser1.Document.GetElementById("identifierId").SetAttribute("value", TextBox3.Text)
ولكن ظهر هذا الخطاء 


شغال، مفيهوش مشكله

حدث الويب براوزر كومبليت بيعمل اكثر من مره قبل ان ينتهي
لازم تتاكد ان وصل للنقطه التي تريدها بحيث تتاكد هذا الكود
كود :
Private Sub WebBrowser1_DocumentCompleted(sender As Object, e As WebBrowserDocumentCompletedEventArgs) Handles WebBrowser1.DocumentCompleted
   Dim element = WebBrowser1.Document.GetElementById("identifierId")
   If element IsNot Nothing Then element.SetAttribute("value", TextBox3.Text)
End Sub

ايضا الاخ اقتبس مشاركتي فقط
ولم يوضح اذا اشتغل معاه ولا لسه،
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
السلام عليكم جرب كدا المشروع دا وقولي النتيجة


الملفات المرفقة
.rar   google.rar (الحجم : 74.54 ك ب / التحميلات : 11)
[صورة مرفقة: p_1583w56341.gif]
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
كود :
WebBrowser1.Document.GetElementById("Email").InnerText = TextBox1.Text
 WebBrowser1.Document.GetElementById("signIn").InvokeMember("click")
Await Task.Delay(3000)
 WebBrowser1.Document.GetElementById("Passwd").InnerText = TextBox2.Text
        WebBrowser1.Document.GetElementById("signIn").InvokeMember("click")
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو , asemshahen5


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  من فضلكم نوع الخطأ في الكود sofiane-phy 4 100 26-09-20, 08:57 PM
آخر رد: sofiane-phy
Rainbow [كود] ماهو الخطا في الكود الموضح لكم محمد مسافر 2 104 23-09-20, 01:09 AM
آخر رد: محمد مسافر
  عندي مشكلة بخصوص الكود هدا The program '[13020] MainProj.exe' has exited with code 0 ٍOfelas 1 83 21-09-20, 12:27 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  [VB.NET] عاوز كود يظهر ماسج بوكس بعد تخطي اعلان ahmed112001 0 77 18-09-20, 03:24 PM
آخر رد: ahmed112001
  التعديل على الكود للتخلص من مشكلة البطىء حيث عدد السجلات كبير momani33 0 137 09-09-20, 01:33 PM
آخر رد: momani33
  ماهو الخطاء في هذا الكود عمور2016 1 178 06-09-20, 06:33 PM
آخر رد: حريف برمجة
  [سؤال] طرب الويندوز ومحتاج اجداد الكود سحاب روابط قائيمة تشغيل من اليتيوب Ali Edal 11 976 05-09-20, 03:36 PM
آخر رد: معاند الحظ
  [سؤال] ارجو المساعده في كود منه 3 200 30-08-20, 10:38 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  اريد عرض اليوم حسب اختيار التاريخ ارجو المساعده الله يبارك فيكم كريم عبودي 4 353 23-08-20, 01:59 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  سؤال صعب عليه ولكن اعلم انه لم يخفي عليكم اتمني مشاركه الاخ ابو روضه والاخوه الافاضل اليوم السابع 1 269 21-08-20, 07:47 PM
آخر رد: ابو روضة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم