تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفسار
#1
هل يمكن داون لود الصورة بعد ما يتم عرضها في Photo Box علما بان الصورة تخش في قاعدة البيانات bit
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
(02-02-20, 11:56 PM)محمدالزند كتب : هل يمكن داون لود الصورة بعد ما يتم عرضها في Photo Box علما بان الصورة تخش في قاعدة البيانات bit

كود :
PictureBox1.Load("http://vb4arb.com/banner.jpg")

Dim stream As New IO.MemoryStream
PictureBox1.Image.Save(stream, PictureBox1.Image.RawFormat)
Dim bit As Byte() = stream.ToArray
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو , محمدالزند
#3
(03-02-20, 11:29 PM)محمدالزند كتب : هل يمكن عمل دايلوج لحفظ الصورة في مسار محدد

موضوعك عن قاعدة البيانات وليس دايلوج، وضح طلبك بالكامل في المرة القادمة
كود :
Dim url = "http://vb4arb.com/banner.jpg"
PictureBox1.Load(url)
Using OpenFileDialog1 As New OpenFileDialog
   OpenFileDialog1.FileName = IO.Path.GetFileName(url)
   If OpenFileDialog1.ShowDialog = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
       Dim stream As New IO.MemoryStream
       PictureBox1.Image.Save(OpenFileDialog1.FileName)
   End If
End Using
الرد
تم الشكر بواسطة: عبد العزيز البسكري
#4
نفس المشكلة لاسف Sad

الارور في Dialog Result
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(03-02-20, 11:58 PM)محمدالزند كتب : نفس المشكلة لاسف Sad

الارور في Dialog Result

اساسا لم تذكر ان هناك مشكلة لتقول (نفس المشكلة)

ضع رابط للتطبيق عليه
اذكر تفاصل الارور
ووضح بالصور ما هي المشكلة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
PHP كود :
Private Sub pbox_Click(sender As ObjectAs EventArgsHandles pbox.Click
        Dim url 
"http://vb4arb.com/banner.jpg"
 
       pbox.Load(url)
 
       Using ofd As New OpenFileDialog
            ofd
.FileName IO.Path.GetFileName(url)
 
           If ofd.Show Dialog Windows.Forms.Dialog Result.OK Then
                 Dim stream 
As New IO.MemoryStream
                pbox
.Image.Save(ofd.FileName)
 
           End If
 
       End Using
    End Sub 

ارفق ازاي صورة في الموضوع ؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
(04-02-20, 12:02 AM)محمدالزند كتب :
PHP كود :
Private Sub pbox_Click(sender As ObjectAs EventArgsHandles pbox.Click
        Dim url 
"http://vb4arb.com/banner.jpg"
 
       pbox.Load(url)
 
       Using ofd As New OpenFileDialog
            ofd
.FileName IO.Path.GetFileName(url)
 
           If ofd.Show Dialog Windows.Forms.Dialog Result.OK Then
                 Dim stream 
As New IO.MemoryStream
                pbox
.Image.Save(ofd.FileName)
 
           End If
 
       End Using
    End Sub 

ارفق ازاي صورة في الموضوع ؟

ارفعها على موقع مشاركة مثل https://top4top.io ثم ضع رابط الصورة

ولا تنس تذكر اي رابط طبقت عليه الكود وضعت منه المشكله
الرد
تم الشكر بواسطة: عبد العزيز البسكري
#8
(04-02-20, 12:02 AM)محمدالزند كتب :
PHP كود :
Private Sub pbox_Click(sender As ObjectAs EventArgsHandles pbox.Click
        Dim url 
"http://vb4arb.com/banner.jpg"
 
       pbox.Load(url)
 
       Using ofd As New OpenFileDialog
            ofd
.FileName IO.Path.GetFileName(url)
 
           If ofd.Show Dialog Windows.Forms.Dialog Result.OK Then
                 Dim stream 
As New IO.MemoryStream
                pbox
.Image.Save(ofd.FileName)
 
           End If
 
       End Using
    End Sub 

ارفق ازاي صورة في الموضوع ؟

لاحظت وجود مسافة هنا (ofd.Show Dialog) المفروض لا توجد مسافة
هل تقوم بالنسخ واللصق مباشرة من الكود الذي لديك
ام انك تقوم بتعديل الرد ؟
الرد
#9
(04-02-20, 12:11 AM)محمدالزند كتب : [img]https://d.top4top.io/p_1494d5wx71.png"> [/img]

ده الارور الي في الكود  والرابط انا مش عارف الوظيفة بتاعته



تم حذف المسافة وبرضة الصورة الثانية سبب الارور


اولا دور وظيفة الرابط المشار عليه في الصورة بناء على طلبك (داون لود الصورة)
(02-02-20, 11:56 PM)محمدالزند كتب : هل يمكن داون لود الصورة بعد ما يتم عرضها في Photo Box علما بان الصورة تخش في قاعدة البيانات bit


بخصوص الخطا في الكود غير السطر المؤشر عليه خطا بالتالي باضافة كلمة System
If ofd.Show Dialog = System.Windows.Forms.Dialog Result.OK Then

عفوا

ضع SaveFileDialog بدلا من OpenFileDialog
الرد
تم الشكر بواسطة:
#10


مفيش داون لود والصورة مش بتنزل
الرد
تم الشكر بواسطة:



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم