تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محتاج كود لتحميل الصورة من pbox الي مسار محدد علما بان الصورة تخش القاعدة باينر
#1
محتاج كود لتحميل الصورة من pbox الي مسار محدد علما بان الصورة تخش القاعدة باينر 
الرد
تم الشكر بواسطة: egypt 2020
#2
(04-02-20, 01:51 AM)محمدالزند كتب : محتاج كود لتحميل الصورة من pbox الي مسار محدد علما بان الصورة تخش القاعدة باينر 

تقصد تحفظ الصورة بمسار محدد


كود :
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
       On Error Resume Next
       Dim SaveFileAs As New SaveFileDialog
       SaveFileAs.Title = "Save File As"
       SaveFileAs.FileName = "*.jpg"
       SaveFileAs.Filter = "Jpeg |*.jpg"
       If SaveFileAs.ShowDialog() = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
           PictureBox1.Image.Save(SaveFileAs.FileName, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg)
       End If
   End Sub


او تحميل الصورة من مسار تختارة الطريقتين معاك .


كود :
Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
       Dim LOADFILE As New OpenFileDialog
       Dim result As DialogResult = LOADFILE.ShowDialog
       If result = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
           If (LOADFILE.FileName IsNot Nothing) Or (LOADFILE.FileName <> String.Empty) Then
               PictureBox1.BackgroundImage = Nothing
               PictureBox1.BackgroundImage = Image.FromFile(LOADFILE.FileName)
               PictureBox1.BackgroundImageLayout = ImageLayout.Zoom

           End If
       End If
   End Sub
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
الصورة بتتعرص من قاعدة البيانات متحولة باينر انا حاطط صورة الكومبير في الفيجوال. تقريبا لازم يتعرف كود الكومبير علشان يحول الصورة من 0/1 الي صورة مفهومة. استفسار 2 هل جودة الصورة بتتاثر لما بتتحول ثناءية

هل الكود ده يتحط في picture box افضل ولا يتعمل مفاتيح احسن
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
(04-02-20, 02:18 AM)محمدالزند كتب : الصورة بتتعرص من قاعدة البيانات متحولة باينر انا حاطط صورة الكومبير في الفيجوال.  تقريبا لازم يتعرف كود الكومبير علشان يحول الصورة من 0/1 الي صورة مفهومة.                        استفسار 2 هل جودة الصورة بتتاثر لما بتتحول ثناءية

هل الكود ده يتحط في picture box افضل ولا يتعمل مفاتيح احسن

انا مش فاهم طلبك ؟

انتا حافظ الصورة بقاعدة البيانات بينري وعايز تعرضها بالبيكتشر بوكس .
الرد
تم الشكر بواسطة: محمدالزند
#5
هيا بتتعرض والدنيا تمام. عايز اضيف اختيار تحميل الصورة علي الجهاز
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
(04-02-20, 02:22 AM)محمدالزند كتب : هيا بتتعرض والدنيا تمام. عايز اضيف اختيار تحميل الصورة علي الجهاز

طيب من وضحتلك باجابتي الاولي حفظ الصورة بالكمبيوتر من البيكتشر بوكس .
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
تمام هجرب باذن الله الكود غدا او عند عودة التيار الكهربائي

الف شكر يا غالي ⁦❤️⁩⁦♥️⁩⁦❤️⁩
الرد
تم الشكر بواسطة: egypt 2020
#8
هل الكود ده يتحط في picture box افضل ولا يتعمل مفاتيح احسن ؟

خلية بوتن افضل داخل جملة تصيد الاخطاء .

وحذف الجزء دة من اعلي الكود.


كود :
 On Error Resume Next
الرد
تم الشكر بواسطة:
#9
(04-02-20, 02:42 AM)egypt 2020 كتب :



االصورة بتنزل لا تعمل 

خلية بوتن افضل داخل جملة تصيد الاخطاء .

وحذف الجزء دة من اعلي الكود.


كود :
 On Error Resume Next

هل من خبير Sad

هل من خبير :9
الرد
تم الشكر بواسطة:



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم