تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شباب محتاج اعمل الفورم ده حد يساعدني ؟
#1
انا عاوز اعمل فورم تسجيل دخول تمام بس اقدر اتحكم في الحسابات عن طريق النت يعني المستخدام اول ما يفتح البرنامج يكلمني يقولي عاوز حساب فا اعملوا حسابب من عندي وادهولوا يفتحوا وام اعوز اعملوا بلوك اعملوا عادي ؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
يحناج سيرفر
كلنا لبسنا كمامات باقي هذا السبب الرئيسي الذي عدا كوكبنا خلاص لبس كمامة
[صورة مرفقة: coronavirus-2019-ncov-concept-protect-wo...0-5574.jpg]
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  فتح الفورم على حسب مقاس الشاشة khaled Mohammed 2 120 17-09-20, 02:44 AM
آخر رد: mrfodri
  [VB.NET] محتاج كود عرض اكثر من جدول فى داتا جرد فيو واحدة عن طريق اختيار الجدول من كومبوكس mohammed1994 1 192 01-09-20, 04:56 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  عدم ظهور التغييرات على الفورم aftfm 7 275 30-08-20, 10:04 PM
آخر رد: aftfm
  [VB.NET] ايرور عند فتح الفورم نضال ابو العافيه 2 246 19-08-20, 08:21 PM
آخر رد: نضال ابو العافيه
  [VB.NET] لو سمحت محتاج مساعدة في تنفيذ شريط مهام للمشروع MustafaShaker 2 244 15-08-20, 05:59 AM
آخر رد: MustafaShaker
  عاوز اعمل Timer يشوف اللي معمول عليه صح ويعملو enable تلقائي Hosam Ashraf Elwakel 0 143 09-08-20, 07:41 PM
آخر رد: Hosam Ashraf Elwakel
  هل من طريقه لوضع صوره فى الفورم الرئيسي midparint خالد كامل1 11 628 05-08-20, 04:54 AM
آخر رد: خالد كامل1
  عاوز اعمل سريل نمبر للبرنامج برقم mother bord بتاع الجهاز Hosam Ashraf Elwakel 1 197 01-08-20, 04:13 PM
آخر رد: essawq
  سؤال : هل من الممكن تفريغ الفورم حول صورة لتظهر الصورة فقط بدون خلفية او ظهور الفورم xprogrammer 2 285 28-07-20, 11:17 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  ياشباب محتاج كود صغير يقوم بالبحث عن حقل معين فلتر بال Datagridview moh61 13 3,911 21-07-20, 11:48 PM
آخر رد: alessam4pro

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم