تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيف اعرف ان المؤشر في المكان المراد ان يكون من الداتاجريد فيو
#1
السلام عليكم 
احتاج كود للداتاجريد
و الشرط كما يلي
 اذا كان تركيز المؤشر  في خلية من العمود الاول = صحيح


يعني انا اريد ان ينفذ الاكواد بشرط ان يكون المؤشر في خلية من العمود الاول فقط وليس من كل الاعمدة

مشكورين
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
(11-02-20, 04:57 AM)بسام محمدغانم كتب : السلام عليكم 
احتاج كود للداتاجريد
و الشرط كما يلي
 اذا كان تركيز المؤشر  في خلية من العمود الاول = صحيح


يعني انا اريد ان ينفذ الاكواد بشرط ان يكون المؤشر في خلية من العمود الاول فقط وليس من كل الاعمدة

مشكورين

كود :
If DataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex = 0 Then
    MsgBox("العمود الاول")
End If
الرد


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  السلام عليكم محتاج اعرف شئ في loop اليوم السابع 7 160 14-01-21, 08:25 AM
آخر رد: سعود
  [نقاش] عايز اعرف اسم القالب في هذا الموقع ahmed samir 1 95 12-01-21, 06:18 AM
آخر رد: ahmed samir
  [VB.NET] مشكلة عند عرض البيانات من الداتاجريد فيو ارهقتني محمد اسماعيل 12 352 08-01-21, 01:35 AM
آخر رد: محمد اسماعيل
  تعبئة الداتاجريد بتفاصيل الفاتورة العيدروس 3 170 04-01-21, 07:56 PM
آخر رد: سعود
  [VB.NET] فلترة الداتاجريد فيو بشرط محمد اسماعيل 7 493 05-09-20, 11:23 AM
آخر رد: محمد اسماعيل
  يا جماعة الخير انا عوز اعرف ازاي اشغل اليوزر اجنت ع mpv ahmedmohammed 1 343 02-09-20, 09:43 AM
آخر رد: ahmedmohammed
  كيف اجعل قيمة افتراضية للكوبو بكس في الداتاجريد بسام محمدغانم 4 539 23-06-20, 03:35 AM
آخر رد: ابو ليلى
  جزئية بسيطة في الداتاسيت اريد ان اعرف كيف تتعاملون معها ابو محمد محمد محمد 4 464 16-05-20, 08:48 AM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  حفظ كل بيانات الداتاجريد العيدروس 12 1,054 16-05-20, 04:37 AM
آخر رد: العيدروس
  عايز اعرف السطر اللي بيحصل عنده المشكله في الكود makky 0 270 10-05-20, 08:43 PM
آخر رد: makky

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم