تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[C#.NET] حذف سطر من Devexpress GridView بدالة رقم ID
#1
السلام عليكم 
عندي مشكله مع الداتا جير فيو الديف اكسبريس

كلنا عارفين اننا لما بنحذف سطر من قاعدة البيانات بنعمل تحديد على السطر و نضغط حذف 
و جملة الحذف بتشتغل عن طريق الID اللي باخده من الداتا جيرد فيو DGV.CurrentRow.Cells[0].Value
لاكن في الديف اكسبريس مش شغاله 
فممكن حل
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
استخدم الطريقة GetRowCellValue من داخل القريد للوصول الى القيمة في العمود و الصف المطلوبين
PHP كود :
GridView1.GetRowCellValue(GridView1.FocusedRowHandle"ID"

حيث FocusedRowHandle موقع الصف.

اللهم لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك و عظيم سلطانك
في حل و ترحال
الرد
تم الشكر بواسطة: محمد كريّم , عاشق سي شارب , asemshahen5
#3
وعليكم السلام

اذا كنت عامل ربط للبيانات فممكن تحذف من مصدر البيانات فبحذف معه بتلقائيه
الرد
تم الشكر بواسطة: محمد كريّم , asemshahen5


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  gridview safsaf 2 693 01-05-19, 04:04 PM
آخر رد: safsaf
  [C#.NET] كيف ربط devexpress grid control مع قواعد بيانات access شريف الخولي 0 631 14-03-19, 06:10 PM
آخر رد: شريف الخولي
  [C#.NET] ممكن طريقة لتعلم عمل فورم متكامل ب devexpress abdeljalil.kchih 2 1,153 25-02-18, 05:30 PM
آخر رد: abdeljalil.kchih
  مساعدة في gridView starosta 5 1,514 28-08-16, 01:55 PM
آخر رد: أبو عمر
  [سؤال] خطأ عن استخدام Gridview lovem1230 1 1,057 13-10-15, 10:52 PM
آخر رد: lovem1230

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم