تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طلب فى تقرير بواسطة الكريستال ريبورت - مرفق مشروع
#1
بسم الله
ياجماعة الموضوع ببساطة ان فى جدول فيه بيانات موردين - مرفق المشروع
انا دلوقتى انشات الكريستاال ريبورت وانشات الفيو بتاع الريبورت فى فورم جديد
ولكن التقرير بيظهر فيه اسماء الاعمدة فقط بدون البيانات الموجودة بالداتا بيس
وعلى فكرة قاعدة البيانات من نوع اكسس
برجاء المساعدة وشكراً


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication3.rar (الحجم : 253.17 ك ب / التحميلات : 169)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
ايه ياجماعه انا شايف مافيش ولا رد
هو الموضوع صعب ولا ماحدش شاف الموضوع
بالله عليكم الموضوع مهم
وشكراً

وانا هوضح ايه اللى مطلوب بالصور

انا عندى فورم بعمل منه اضاف للموردين بتوعى وعندى بالفعل بيانات اتنين موردين

   

وعملت الكريستال ريبورت فعلا وعملت الفيو بتاع الريبورت

وانا عايز بيانات الموردين دول يظهرو فى الريبورت

لكن انا بيظهر اسماء الاعمدة فقط بدون باقى الباينات زى فى الصورة

   

يارب اكون عرفت اوصل المطلوب

وشكراً


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
السلام عليكم اخي العزيز

اضف زر باسم تقرير في Form2 وامسح زر الreport من الـForm1
ثم اجعل خاصية الـModifire للCrystalReportViewer1 في Form3 يساوي Public

واكتب في الزر الجديد في Form2 هذا الكود:


PHP كود :
Dim f3 As New Form3()
        
Dim rep As New CrystalReport1()
        
rep.SetDataSource(SuppliersDataSet.Tables(0))
        
f3.CrystalReportViewer1.ReportSource rep
        f3
.ShowDialog() 

دائما اخي العزيز لاتستعجلSmile
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: abatenovtch
#4
Smile
ياسلام عليك يا Sajad
الف الف شكر لك وللمنتدى كله
Smile
بس انا كنت بعد اذنك عايز اعرف حاجة هو معنى كده لازم زر الريبورت يتعمل فى نفس
الفورم اللى فيه البيانات ممكن توضح لى الحته ديه بعد اذنك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
كلا اخي العزيز ليش شرطا ان يكون زر التقرير في نفس الفورم

لكن للسهولة جعلتها في نفس الفورم

لان في الحالة القديمة كان يجب عليك فتح الاتصال من جديد ومن ثم اسناد البيانات الى التقرير

أما في هذه الحالة البيانات جاهزة والتصال جاهز لذا قمت بطباعة التقرير من نفس الفورم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
Thumbs Up 
(03-10-13, 02:12 PM)Sajad كتب : كلا اخي العزيز ليش شرطا ان يكون زر التقرير في نفس الفورم

لكن للسهولة جعلتها في نفس الفورم

لان في الحالة القديمة كان يجب عليك فتح الاتصال من جديد ومن ثم اسناد البيانات الى التقرير

أما في هذه الحالة البيانات جاهزة والتصال جاهز لذا قمت بطباعة التقرير من نفس الفورم

طيب بعد اذنك ممكن تقولى لو عايز زى اللى فى المثال اللى انا عامله
لو يبقا الزر فى فورم تانى اعمل ايه
ومتشكر جدا لاهتمامك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
كما ذكرت اخي العزيز

يجب فتح الاتصال وملئ البيانات
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
(07-10-13, 12:00 PM)Sajad كتب : كما ذكرت اخي العزيز

يجب فتح الاتصال وملئ البيانات

ايوه ازاى يعنى ماهو انا بعد اذنك عايز اعرف الكود او لو امكن
تعدل فى النموذج المرفق
وشكراً لك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


أطلعت على المرفق فوجدت أنك تستخدم الربط بالمعالج وليس بالكود

أغلب المبرمجين المتمكنين يستخدمون الربط بالكود ليكون كل شيء أمامهم


ضع هذا الكود في الفورم 3 Form
كود :
Public Class Form3

    Private conn As New OleDb.OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" & Application.StartupPath & "\Suppliers.accdb")

    Private Sub Form3_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

        Dim da As New OleDb.OleDbDataAdapter("SELECT SupNum, SupName, [Work], Location FROM SuppliersData", conn)
        Dim dt As New DataTable
        da.Fill(dt)

        Dim r As New CrystalReport1
        r.SetDataSource(dt)
        CrystalReportViewer1.ReportSource = r

    End Sub

End Class


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: Sajad


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ربط كريستال ريبورت 2010 بقاعدة بيانات اكسيس الحسين احمد 3 288 12-07-17, 02:43 PM
آخر رد: felqalb
  [سؤال] كيف يمكن إرسال الصورة الموجودة داخل PictureBox1 إلى تقرير الكريستال ريبورت matrixmas 0 62 20-06-17, 11:51 PM
آخر رد: matrixmas
  [سؤال] مشكله فى عرض تقرير الفاتورة احمد عبد الحكيم 7 233 07-06-17, 03:00 AM
آخر رد: mstfa1991
  طلب مساعدة بسيطة في باركود يتم طباعتة عن طريق برنامج الكريستال ريبورت Darel 2 141 04-06-17, 10:18 AM
آخر رد: Darel
Sad [سؤال] الكريستال ريبورت في فيجوال دوت نت 2010 emadpro 0 139 05-04-17, 06:36 PM
آخر رد: emadpro
  كيفية جمع اكثر من field في الكريستال ريبورت نسيم 10 920 02-03-17, 10:14 AM
آخر رد: وائل القطاوي
  تنسيق تقرير الكريستال ريبورت aftfm 0 201 16-02-17, 01:39 PM
آخر رد: aftfm
  كيفية عمل ترقيم تلقائي في الكرستال ريبورت ؟ kooora 3 1,945 26-01-17, 08:10 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  [سؤال] طريقة طباعة تقرير ReportViewer مباشرة عبد الله 6 3,059 23-01-17, 05:30 PM
آخر رد: hesham77a
  تغيير سمك الحقل في الكريستال ريبورت djelloul 0 205 22-01-17, 10:23 PM
آخر رد: djelloul

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم