تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افضل طريقة لمعرفة افضل المنتجات مبيعا
#1
السلام عليكم اخوانى الكرام 
ما هى الطريقة الافضل لمعرفة المنتجات الاكثر مبيعا يعنى مثلا يجبلى اكتر 10 منتجات اتباعت 
كنت عايز اعرف اية هو الكود او الطريقة لعمل دة وشكرا جزيلاً
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
كود :
SELECT Top 10 EntryDate,ItemCode,ItemName,SUM(ISNULL(ItemQty,0)) AS ItemQty From Sale GROUP BY ItemCode,ItemName,EntryDate
واعبد ربك حتى يأتيك اليقين
الرد
#3
(15-03-20, 07:51 PM)khodor1985 كتب :
كود :
SELECT Top 10 EntryDate,ItemCode,ItemName,SUM(ISNULL(ItemQty,0)) AS ItemQty From Sale GROUP BY ItemCode,ItemName,EntryDate

بارك الله فيك يا اخى ولكن ما المقصود بـ EntryDate
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#4
السّلام عليكم و رحمة الله و بركاته
نيابة عن أستاذنا الفاضل "Khodor 1985"
بارك الله فيه و له و جزاه خير الجزاء
EntryDate هو مثال لاسم حقل تاريخ إنتهاء الصلاحية مثلا ..
طريقة أخرى لمعرفة المنتجات الأكثر مبيعا ..
ربما يقرّب الفكرة إعتمادا على تسمية الصنف و حساب عدد مرات تكراره
تحياتي واحتراماتي


الملفات المرفقة
.rar   المنتجات و المواد الأكثر مبيعات.rar (الحجم : 92.92 ك ب / التحميلات : 18)
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5 , ابراهيم ايبو , mostafa nada
#5
للاسف مفيش حاجة شغالة او نافعة فى دول
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
يا أخي ..
عملت لك قاعدة بيانات و جدول و بيانات تقارب الخمسين
ضيّعت من وقتي ما ضيعت و بحثت ما بحثت
و لم تعبر و لو بكلمة شكر و تقول .. للأسف
الرد
#7
(16-03-20, 02:05 AM)عبد العزيز البسكري كتب :
يا أخي ..
عملت لك قاعدة بيانات و جدول و بيانات تقارب الخمسين
ضيّعت من وقتي ما ضيعت و بحثت ما بحثت
و لم تعبر و لو بكلمة شكر و تقول .. للأسف

اسف يا اخى مخدتش بالى من كود الاستدعء الخاص بال sql server
اسف يا اخى والله للمرة التانية وبالفعل الكود اشتغل معايا تمام 100% وربنا يبارك لك فى صحتك وفى علمك وشكراً جزيلاً لك
الرد


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] طريقة ايجاد الفرق بين التيكس بوكس1 والتيكس بوكس2 Ali 2020 1 96 29-11-20, 01:11 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  طريقة اضافة ازرار للداتا قريد فيو المتألق9 1 68 28-11-20, 09:36 PM
آخر رد: mir2
  [VB.NET] ماهي طريقة تعبئة بيانات في داتاقريد فيو 2 مرتبطة بحقل في داتا فريد فيو1 Ad Heart 2 170 26-11-20, 03:03 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  ايهما افضل C# أم VB.NET نور الدين وليد 16 8,735 24-11-20, 12:42 AM
آخر رد: جلال عبد الغنى
  [VB.NET] طريقة استدعاء مكتبة dll عبد الناصر موسى 2 163 21-11-20, 12:17 AM
آخر رد: عبد الناصر موسى
  [VB.NET] طريقة الطباعة على وجهين لبطاقة موظف Ad Heart 1 213 12-11-20, 02:23 AM
آخر رد: Ad Heart
  ماهي طريقة إضافة اكثر من صورة دفعة واحد لمجلد الصور داخل المشروع وحفظ المسارات بـ sql العطر الرايق 13 487 10-11-20, 03:36 AM
آخر رد: سعود
  طريقة جمع ارقام من تكست بوكس دفعة واحدة Codack 2 195 02-11-20, 03:14 AM
آخر رد: Codack
  طريقة تحديد مقاس الصورة في Datagridview aliraqi 4 370 30-10-20, 04:10 PM
آخر رد: AymanRamadanSaad
  [سؤال] طريقة ربط التكست بالداتا جريد فيو ابو يوسف 4 2,324 26-10-20, 04:20 PM
آخر رد: هاني هاني

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم