تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] عايز كود اضافة داخل الداتا جريد فيو
#1
Wink 
عايز كود اضافة داخل الداتا جريد فيو يعني اضغط على البوتن الموضح بالصورة ينزل البيانات دي في الداتا جريد بمعنى اريد اضافة صفوف
وليس كود حفظ
ارجو المساعدة


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#2
السلام عليكم اخي الكريم
حسب الادوات الظاهرة 
1- تحتاج الى مرقم مربع نص  انت لم تضعه جد الطريقة الامثل لك
2- عدد 2 كومبو بوكس الاول فيه اسماء ايام الاسبوع والثاني فيه اسماء الاطباء
3 - عدد 2 Datetimpicker يعرضان الساعة
الكود التالي ينقل محتوى تلك الادوات الى الداتاغرايدفيو
كود :
       DataGridView1.Rows.Add(Txt_id.Text, ComboBox1.Text, ComboBox2.Text, DateTimePicker1.Text, DateTimePicker2.Text)
اعمل الخير واجرك لاتنتظره فالله خير من اليك يرده
البرمجة ليست مجرد كود بل هي منهج تفكير منطقي لحل المشكلات







الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5 , عبد العزيز البسكري
#3
(23-04-20, 09:42 AM)ابراهيم ايبو كتب : السلام عليكم اخي الكريم
حسب الادوات الظاهرة 
1- تحتاج الى مرقم مربع نص  انت لم تضعه جد الطريقة الامثل لك
2- عدد 2 كومبو بوكس الاول فيه اسماء ايام الاسبوع والثاني فيه اسماء الاطباء
3 - عدد 2 Datetimpicker يعرضان الساعة
الكود التالي ينقل محتوى تلك الادوات الى الداتاغرايدفيو
كود :
       DataGridView1.Rows.Add(Txt_id.Text, ComboBox1.Text, ComboBox2.Text, DateTimePicker1.Text, DateTimePicker2.Text)

الكود لايعمل
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#4
السلام عليكم اخي الكريم
الكود صحيح 100% 
وهذا مثال والكود لم اغير منه حرفا
اكتب رقم المسلسل واختر القيم من الكومبو واداتي الوقت واضغط على بوتون الاضافة


الملفات المرفقة
.zip   alnajjar.zip (الحجم : 95.19 ك ب / التحميلات : 15)
اعمل الخير واجرك لاتنتظره فالله خير من اليك يرده
البرمجة ليست مجرد كود بل هي منهج تفكير منطقي لحل المشكلات







الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#5
انا بستخدم الكود دا وشغال معايا تمام شوف كدا لو هيمشي معاك

PHP كود :
DataGridView1.Rows.Add()
        
DataGridView1.Item(0DataGridView1.Rows.Count 1).Value TextBox1.Text  
        DataGridView1
.Item(1DataGridView1.Rows.Count 1).Value TextBox2.Text  
        DataGridView1
.Item(2DataGridView1.Rows.Count 1).Value TextBox3.Text 

شوف انت عندك كام حقل وابدا من رقم 0
إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ وَإِنْ يَخْذُلْكُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ

لَيْسَ لَهَا مِنْ دُونِ اللَّهِ كَاشِفَةٌ


الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5 , asemshahen5
#6
(24-04-20, 02:05 PM)Codack كتب : انا بستخدم الكود دا وشغال معايا تمام شوف كدا لو هيمشي معاك

PHP كود :
       DataGridView1.Rows.Add()
 
       DataGridView1.Item(0DataGridView1.Rows.Count 1).Value TextBox1.Text  
        DataGridView1
.Item(1DataGridView1.Rows.Count 1).Value TextBox2.Text  
        DataGridView1
.Item(2DataGridView1.Rows.Count 1).Value TextBox3.Text 

شوف انت عندك كام حقل وابدا من رقم 0

عملته طلعلى الخطأ دا

   

   
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#7
تقضل اخي
Table1BindingSource.AddNew()
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#8
(24-04-20, 05:38 PM)rochdi191 كتب : تقضل اخي
Table1BindingSource.AddNew()

وضحك ردك أخي الحبيب 
ما فهمت منك شي
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#9
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#10
(24-04-20, 05:57 PM)rochdi191 كتب :

الكود منفعش
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  البحث بتاريخ اليوم في الدتا جريد فيو mazentq 1 41 منذ 1 ساعه مضت
آخر رد: boudyonline
  اضافة عمود كمبوبوكس atefkhalf2004 18 309 , 10:32 AM
آخر رد: atefkhalf2004
  [VB.NET] اريد اضافة امر الغاء الامر او العملية اي عملية داخل الفروم بشكل كامل Ahmed TEAM YEMEN 8 180 25-05-20, 08:51 PM
آخر رد: Ahmed TEAM YEMEN
  [سؤال] هل استطيع اسناد القيم التي في الداتا جريد في جدول في الذاكره بشكل مؤقت بسام محمدغانم 2 76 25-05-20, 03:39 PM
آخر رد: بسام محمدغانم
Brick [VB.NET] عايز طريقة اضافه رقم لحقل معين لمجموعة بيانات x4ahmad 2 133 23-05-20, 01:09 AM
آخر رد: x4ahmad
  حذف الاسطر الفارغه من الداتا جريد فيو اليوم السابع 2 84 21-05-20, 12:07 PM
آخر رد: سعود
  [VB.NET] كيف يتم تخزين المعلومات الموجودة في الداتا قريد غير متصلة بقاعدة البيانات rochdi191 8 128 16-05-20, 08:23 AM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  [VB.NET] طلب كود تصدير بيانات داتا جريد فيو إلى وورد waelalmsry75 11 1,445 15-05-20, 11:55 PM
آخر رد: aljzazy
  [VB.NET] QR CODE داخل ريبورت فيوير khairallah 0 51 13-05-20, 11:45 PM
آخر رد: khairallah
  عايز اعرف السطر اللي بيحصل عنده المشكله في الكود makky 0 35 10-05-20, 08:43 PM
آخر رد: makky

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم