تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مساعده فى تشغيل البرنامج من ملف text مرفوع على استضافه
#1
السلام عليكم اخواني 
كنت محتاج مساعده فى كيفيه عمل برنامج لا يشتغل الا اذا كان النت شغال وتحقق من وجود اليوزنيم والباسورد من على النت 
بمعني 
انه بعد التحقق من وجود انترنت بالجهاز يفتح اول فورم وهو فورم دخول به يوزرنيم وباسورد 
وعند كتابة اسم المستخدم وكلمة السر يتم التحقق منهما اذا كان اسم المستخدم وكلمة السر متطابقان يتم فتح البرنامج 
ويتم التحقق من خلال ملف text مرفوع على استضافه 
شكراً مقدماً 
الرد
تم الشكر بواسطة: سعود
#2
مثال بسيط استخدمت فيه
HtmlAgilityPack.dll
webbrowser control
ملف نصي مرفوع والرابط بالمشروع

معذرة لم انتبه ان القسم سي شارب!

جزى الله خيرا من دلني على اداة التحويل هنا بالموضوع

طبعا فيه اشكالية بسيطة وهي دمج المشروعين معا لكن حاولت فيها لين نجحت.
المشروع مرفق للسي شارب.


الملفات المرفقة
.zip   RemoteLogIn.zip (الحجم : 75.72 ك ب / التحميلات : 10)
.zip   RemoteLogIn.zip (الحجم : 78.92 ك ب / التحميلات : 11)
الرد
تم الشكر بواسطة: maxruined
#3
(22-05-20, 05:53 AM)سعود كتب :
مثال بسيط استخدمت فيه
HtmlAgilityPack.dll
webbrowser control
ملف نصي مرفوع والرابط بالمشروع

معذرة لم انتبه ان القسم سي شارب!

جزى الله خيرا من دلني على اداة التحويل هنا بالموضوع

طبعا فيه اشكالية بسيطة وهي دمج المشروعين معا لكن حاولت فيها لين نجحت.
المشروع مرفق للسي شارب.

شكراً جداً اخوى على تفاعلك معي 
بس للاسف نسخه السي شارب لما شغلتها قالي انها فيها مشاكل زي ما انت شايف
ارجو المساعده فى حل المشكلة دى 
شكراً مقدماً اخوي
الرد
تم الشكر بواسطة: سعود
#4
(22-05-20, 08:02 PM)maxruined كتب :
(22-05-20, 05:53 AM)سعود كتب :
مثال بسيط استخدمت فيه
HtmlAgilityPack.dll
webbrowser control
ملف نصي مرفوع والرابط بالمشروع

معذرة لم انتبه ان القسم سي شارب!

جزى الله خيرا من دلني على اداة التحويل هنا بالموضوع

طبعا فيه اشكالية بسيطة وهي دمج المشروعين معا لكن حاولت فيها لين نجحت.
المشروع مرفق للسي شارب.

شكراً جداً اخوى على تفاعلك معي 
بس للاسف نسخه السي شارب لما شغلتها قالي انها فيها مشاكل زي ما انت شايف
ارجو المساعده فى حل المشكلة دى 
شكراً مقدماً اخوي

ممكن احاول كتابة المثال من جديد بالسي شارب اذا لم يسبقني احد بحل المشكلة.
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
عملت مشروع جديد بالسي شارب مع ترك بعض الميزات لعدم معرفتها مثل التحقق من الشبكة قبل التحقق من الاتصال بالانترنت.


الملفات المرفقة
.zip   MyRemoteLogin.zip (الحجم : 69.27 ك ب / التحميلات : 8)
الرد
تم الشكر بواسطة: maxruined , maxruined
#6
(23-05-20, 02:44 AM)سعود كتب :
عملت مشروع جديد بالسي شارب مع ترك بعض الميزات لعدم معرفتها مثل التحقق من الشبكة قبل التحقق من الاتصال بالانترنت.


اشتغل تمام اوى 

شكراً جداً جداً اخوى على تفاعلك
بس كان عندي سؤال .. ليه المبرمجين المحترفين مش بيستخدموا الطريقه دى كنوع من الحمايه ؟! 
اعتقد ان حاجه زي دي هتكون قوية جداً .. ولا انت اخوى ايه رايك ؟!
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مساعده فى رفع قاعده البيانات على استضافه maxruined 2 40 , 08:12 PM
آخر رد: maxruined
  حمايه البرنامج ممن الكراك remonmary 2 117 06-05-20, 01:56 AM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  [C#.NET] تشغيل فديو من قاعده البيانات ssayed111 2 170 23-04-20, 03:15 PM
آخر رد: سعود
  مسكلة في غلق البرنامج remonmary 2 202 30-01-20, 03:09 AM
آخر رد: remonmary
  [سؤال] ماهي طريقة الاتصال بقاعدة البيانات بتقنية Entity Framework اثناء تشغيل البرنامج younass 3 307 24-01-20, 11:06 PM
آخر رد: جميل5
  [C#.NET] كيف عمل قاعدة بيانات mysql ورفعها ع سيرفر وربط البرنامج بلسيرفر GeRoO 0 275 18-01-20, 05:38 PM
آخر رد: GeRoO
  [سؤال] طرب الويندوز ومحتاج اجداد الكود سحاب روابط قائيمة تشغيل من اليتيوب Ali Edal 0 203 11-01-20, 06:18 PM
آخر رد: Ali Edal
  مساعده من اهل الخبره amonem 0 213 24-12-19, 12:32 AM
آخر رد: amonem
  سؤال بخصوص حفظ تكتس من غير قاعده برنامج او نوت في البرنامج نفسه faysal13_13@hotmail.com 1 310 25-10-19, 11:31 PM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  مشكلة فى عمل اشعار من البرنامج maxruined 18 953 15-10-19, 04:11 PM
آخر رد: elgokr

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم