استدعاء بيانات صنف بمجرد كتابة كود الصنف

تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] استدعاء بيانات صنف بمجرد كتابة كود الصنف
#1
السلام عليكم
من فضلكم استاتذنا الكرام انا لسة مبدى فى فاجوال ستوديو 2008 وكنت بحاول اعمل فاتورة بيع بس كنت عاوز اعرف ازاى انى بمجرد انى اكتب كود الصنف بيضاف الى الداتا جريد فيو كل بيانات الصنف (الاسم والباركودو السعر )
وجزاكم الله خيرا وكل عام وانتم بخير
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
قسم أمثلة ومشاريع قواعد البيانات تحت بيئة الـ.NET
اخي الكريم كل ماتريد موجود بالرابط اعلاه
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
على فكرة اخى الفاضل الموضع دة جميل بس للاسف دا بضيف الصنف الى الفاتورة عن طريق البحث مش عن طريقة كتابة كود الصنف
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] اضافة بيانات الفاتورة عبدالرحمن بشري عمر 3 31 منذ 1 ساعه مضت
آخر رد: Amir_Alzubidy
  طلب مثال بسيط في ربط قاعدة بيانات tichouckt 6 69 منذ 2 ساعة مضت
آخر رد: Amir_Alzubidy
  اقتناص الروابط بمجرد ظهورها ابو روضة 2 40 اليوم, 05:29 AM
آخر رد: ابو روضة
  [VB.NET] كيف يمكن معرفة حجم قاعدة بيانات اكسسمن خلال VB.NET كريم جودي 4 74 11-08-18, 03:25 PM
آخر رد: كريم جودي
  مشكلة في تصدير بيانات جريد فيو الى ملف الاكسل Marwan9990 9 86 10-08-18, 10:51 PM
آخر رد: Marwan9990
Exclamation مشكلة في ربط المشروع بقاعدة بيانات YousefOkasha 3 72 10-08-18, 07:10 PM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] VB.NET قاعدة بيانات SQL 2008 R2 محمد بوقزاحة 2 77 31-07-18, 10:45 AM
آخر رد: محمد بوقزاحة
  [VB.NET] ربط قاعدة بيانات أكسس مع Combobox Doctor GME 18 286 28-07-18, 06:25 PM
آخر رد: Doctor GME
  [VB.NET] ممكن مساعدة في كتابة كود يمنعني من كتابة تاريخ يكون اصغر من اخر تاريخ أدخلته في الدات annaba2015 3 82 28-07-18, 03:17 AM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] هل ممكن طريقه بسيطه لعمل شات بين الاداره والفروع بقاعده بيانات MYSQL dametucorazon 9 166 27-07-18, 12:01 AM
آخر رد: elgokr

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم