تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] استدعاء بيانات صنف بمجرد كتابة كود الصنف
#1
السلام عليكم
من فضلكم استاتذنا الكرام انا لسة مبدى فى فاجوال ستوديو 2008 وكنت بحاول اعمل فاتورة بيع بس كنت عاوز اعرف ازاى انى بمجرد انى اكتب كود الصنف بيضاف الى الداتا جريد فيو كل بيانات الصنف (الاسم والباركودو السعر )
وجزاكم الله خيرا وكل عام وانتم بخير
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
قسم أمثلة ومشاريع قواعد البيانات تحت بيئة الـ.NET
اخي الكريم كل ماتريد موجود بالرابط اعلاه
كل مااعرفه في البرمجة تجدونه هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
على فكرة اخى الفاضل الموضع دة جميل بس للاسف دا بضيف الصنف الى الفاتورة عن طريق البحث مش عن طريقة كتابة كود الصنف
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيف الاتصال بقاعدة بيانات SQLite أحمد إبراهيم سعد 2 61 19-09-17, 09:18 PM
آخر رد: أحمد إبراهيم سعد
  [سؤال] مشكلة في حذف و تعديل بيانات DataGridView mohammed alnour 4 125 16-09-17, 01:01 AM
آخر رد: mohammed alnour
  [VB.NET] مشكلة طباعه بيانات من DataGridview رومنس الشوق 4 662 14-09-17, 06:24 PM
آخر رد: محمود صالح
  [سؤال] أريد قاعدة بيانات بها تفسير القرآن الكريم tarek 0 54 09-09-17, 02:44 PM
آخر رد: tarek
  [VB.NET] طلب مساعدة في جلب بيانات dubai.eig 1 111 06-09-17, 02:03 AM
آخر رد: سعود
Lightbulb [مثال] تحويل التاريخ الميلادي الى هجري داخل الداتا جريد من قاعدة بيانات اكسس محمود بكرى 20 487 30-08-17, 02:37 PM
آخر رد: محمود بكرى
  [VB.NET] طلب كود تصدير بيانات داتا جريد فيو إلى وورد waelalmsry75 4 198 27-08-17, 11:58 PM
آخر رد: waelalmsry75
  هل من الممكن اظهار بيانات موجودة بفورم الى Report viewer غير متصل بقاعدة بيانات رهف العريفي 13 1,151 24-08-17, 01:48 PM
آخر رد: زيد زينوبي
  اريد طريقة الاتصال المباشر بقاعدة بيانات اكسس abudawoodd 1 303 22-08-17, 02:03 PM
آخر رد: نبيل كونكت
  [سؤال] طريقة مختلفةلحفظ بيانات Datagridview ابو محمد القحطاني 12 372 16-08-17, 01:04 AM
آخر رد: karimx

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم