تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
البرنامج مش بيقفل
#1
انا لما بقفل البرنامج و اجي افتحوا تاني مش بيفتح و البروسيس مش بيقفل ايه الحل
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
اذا كانت بتستخدم الـ TCP فتأكد من إغلاقه وتدميره عند إغلاق النموذج
(وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا)

الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
لاء ftp بستخدم ftp
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
طيب انت في حدث اغلاق الفورم FormClosing هل قمت بوضع كود ما ، اذا كان صحيح ضع الكود هنا لنراه
(وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا)

الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
هل استعملت ال Thread ؟

لان الحالة الشائعة لهذه المشكلة هي استعمال الForeground Thread


فاذا كنت استعملته ، قم بتعيين الـFlag المسمى IsBackground تحت كود تعريف الThread :

PHP كود :
Dim th As New Thread(MySub)
th.IsBackground True
th
.Start() 


وخلصنا Smile
الرد
تم الشكر بواسطة: kslawy , a_almisery


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية اظافة RSS داخل البرنامج؟ hamadz 0 16 أمس, 09:50 PM
آخر رد: hamadz
  ماهو الكود المُستخدم في تشغيل البرنامج برقم الهارديسك؟ Hazem1 9 182 أمس, 01:56 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  محتاج مساعدة فى عمل تحديث لى البرنامج عن بعد Mohamed Magdy 0 37 20-10-18, 10:23 AM
آخر رد: Mohamed Magdy
  مشكة فى تحديث البرنامج Mohamed Magdy 1 67 18-10-18, 08:45 PM
آخر رد: asemshahen5
  [VB.NET] مشكلة في كود تغيير لغة البرنامج ay.alhaj 13 243 09-10-18, 08:52 PM
آخر رد: ay.alhaj
  سؤال عن تفعيل البرنامج عن طريق الفلاش ميمورى asemshahen5 7 254 07-10-18, 09:48 PM
آخر رد: %Eman%
  بخصوص حماية البرنامج وتفعيله salah mansour 2 85 06-10-18, 11:31 PM
آخر رد: asemshahen5
  ربطت مشروع على قاعدة بيانات mysql على استضافتي لكن البرنامج بطيء جدا essawq 10 267 03-10-18, 04:54 PM
آخر رد: essawq
  سؤال فى تفعيل البرنامج salah mansour 1 85 02-10-18, 12:10 AM
آخر رد: Hazem1
  إضافة البرنامج التنفيذي لزر الفارة الايمن العيدروس 5 182 17-09-18, 02:37 PM
آخر رد: DK-x

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم