تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] كيفيه فلترة الكومبوبوكس من البيانات المتشابهه
#1
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
كيفيه فلترة الكومبوبوكس من البيانات المتشابهه
والسؤال الآخر هو مشكلتي مع الديف اكسبريس انا تابعت دورات يوتيوب كتير ومنها استاذ عاطف ولكن لا تفي بالغرض وسؤالي بسيط وارجوا الحل هو كيفيه اضافه بيانات علي خلايا معينه في الجريد كنترول الخاصة بمجموعة الديف اكسبريس بدون قواعد بيانات
وكيفيه اخد البوزيشن أو معلومات خلايا معينه في الصفوف المحدده فقط في الجريد كنترول والجريد العاديه وشكرا
الرد
تم الشكر بواسطة: حريف برمجة
#2
حل السؤال الاول
SELECT DISTINCT(your_cells) from your_tb
الرد
تم الشكر بواسطة: حريف برمجة
#3
استاذ اولا شكرا لاهتمامك بالموضوع لكن انا اريد كود يفلتر أو ينقي الكومبوبوكس من البيانات أو النصوص المتشابهه مثلا
1
1
1
2
3
 هناك عدد 1 متكرر ٣ مرات عايزه يشيلي البيانات المكرره
الرد
تم الشكر بواسطة: حريف برمجة
#4
(10-08-20, 07:49 PM)منه كتب : السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
كيفيه فلترة الكومبوبوكس من البيانات المتشابهه
والسؤال الآخر هو مشكلتي مع الديف اكسبريس انا تابعت دورات يوتيوب كتير ومنها استاذ عاطف ولكن لا تفي بالغرض وسؤالي بسيط وارجوا الحل هو كيفيه اضافه بيانات علي خلايا معينه في الجريد كنترول الخاصة بمجموعة الديف اكسبريس بدون قواعد بيانات
وكيفيه اخد البوزيشن أو معلومات خلايا معينه في الصفوف المحدده فقط في الجريد كنترول والجريد العاديه وشكرا

ممكن هذا الكود يفي بالغرض

PHP كود :
   For i 0 To ComboBox1.Items.Count 2
            For j 
ComboBox1.Items.Count 1 To i 1 Step -1
                If ComboBox1
.Items(i).ToString ComboBox1.Items(j).ToString Then
                    ComboBox1
.Items.RemoveAt(j)
 
               End If
 
           Next
        Next 
 لعل الكلمة التي تنفعني لم أكتبها بعد
عبد الله بن المبارك
الرد
تم الشكر بواسطة: حريف برمجة , Rabeea Qbaha
#5
٤طب بالنسبة للسؤال التاني اخي معندكش جواب بالله عليك
الرد
#6
عملت لك مثالا عن التعامل المباشر مع الاداة ولكن لكي لا يزداد حجم الملف رفعته بدون اداة الـــ GridControl ..... فاضيفيها الى المشروع وتركي المسميات الافتراضيه كما هي

----
ان كان التعامل مع الاداة صعب فربطيها بالداتا تيبل وتعاملي مع  الداتا تيبل في جميع الاوامر نسخ لصق حذف وهو تلقائيا سيعدل على الاداة .... كما ذكر الأخ بلدي


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApp5.rar (الحجم : 23.24 ك ب / التحميلات : 5)
الرد


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] تعديل البيانات من خلال فورم آخر EbrNaj00 6 202 16-09-20, 12:42 AM
آخر رد: EbrNaj00
  المساعدة في التعديل على كود تعديل البيانات في قاعدة سيكوال سيرفر momani33 3 76 15-09-20, 08:10 PM
آخر رد: Anas Mahmoud
  ربط قاعدة البيانات محمود احمد سعد 1 84 14-09-20, 03:49 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  ربط قاعدة البيانات محمود احمد سعد 1 91 14-09-20, 03:00 PM
آخر رد: Anas Mahmoud
  حاجة غريبة بتحصل فى قاعدة البيانات mostafa nada 4 120 14-09-20, 08:41 AM
آخر رد: الوايلي
  هل الاستعلام وعرض البيانات عن طريق الكويري أسرع وأفضل new_programer 2 257 10-09-20, 04:58 PM
آخر رد: new_programer
  [VB.NET] احتاج الى كود ترحيل البيانات بنت الشام 2 153 08-09-20, 09:42 PM
آخر رد: Anas Mahmoud
  مشكلة عند حفظ البيانات في قاعدة بيانات SQL Server momani33 4 195 08-09-20, 03:44 PM
آخر رد: Hasaneen
  [سؤال] تنظيم ارفاق المستندات في قاعدة البيانات Sql واحضار الملفات حسب قيمة البحث محمد العامر 10 388 07-09-20, 12:28 AM
آخر رد: محمد العامر
  [VB.NET] فلترة الداتاجريد فيو بشرط محمد اسماعيل 7 266 05-09-20, 11:23 AM
آخر رد: محمد اسماعيل

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم