تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ي جماعه دلوقتي لما بنقل الداتا للعميل اسم السيرفر بيبقي متغير ف الربط اللي انا عملو م
#1
ي جماعه دلوقتي لما بنقل الداتا للعميل اسم السيرفر بيبقي متغير ف الربط اللي انا عملو مش بيشتغل ي ريت حل بسرعه
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم...
أولاً: نتأكد من إصدار الSQL الذي كنت تعمل عليه هل هو:
-Sql Server Express
- Sql Server Express R2 Sp1
-- Sql Server Express R2 Sp2

ثانياً: بعد التحديد تقوم بتثبيت الSql Express المناسب ويجب الإنتباه إلى إسم السيرفر, بحيث يكون بإسم السيرفر الذي كنت تعمل به.

ثالثاً:  يمكنك تثبيت RunTimme Sql حسب الإصدار الخاص بك فهي تقوم بحل الكثير من المشاكل.
المبرمج لا يفكر في المشكلة بل في الحل!!
الرد
تم الشكر بواسطة: عبد العزيز البسكري
#3
اجعل جملة الاتصال متغيرة عن طريق بناء form يقوم المستخدم بتدخيل معلومات الاتصال الاساسية من اسم السيرفر ،اسم المستخدم ... الخ.
الرد


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  الانتقال إلى سجل محدد في الداتا قرايد فيو بدون استخدام select معتز حسن 3 71 24-07-21, 07:54 AM
آخر رد: جيولوجي مبتدئ
  تحقق عن قيمة فى الداتا جريد مع قيمة فى داتا جريد اخري mostafa12 4 1,222 22-07-21, 09:33 PM
آخر رد: إليسار
  مساء الخير عليكم جيعا ممكن سؤال في متغير اليوم السابع 1 148 27-06-21, 11:02 PM
آخر رد: ابو انس
  تغيير قيمة الكومبوبوكس في الداتا جريد momani33 1 174 24-06-21, 03:53 PM
آخر رد: ابو انس
  ممكن كود ترقيم تلقائي في الداتا غريد فيو المبرمج البسيط 14 6,789 08-06-21, 01:23 AM
آخر رد: Ammarahmed
  [VB.NET] حفظ البيانات المستوردة من اكسل الى الداتا Munther 5 333 05-06-21, 06:00 AM
آخر رد: Fareed
  اظهار اسم السيرفر في كومبو بوكس momani33 1 202 04-06-21, 02:29 PM
آخر رد: ابو انس
  [VB.NET] اللصق على الداتا كريت فيو EMAD MM 4 407 03-06-21, 04:32 PM
آخر رد: Munther
  [VB.NET] ماسبب عدوم الربط abomandel 0 134 31-05-21, 07:38 PM
آخر رد: abomandel
  [سؤال] المجلدات تم قفلها لكن حين افك قفل القرص لا يفك القفل عن المجلدات والملفات اللي بدخل Kareem2021 2 325 17-05-21, 08:58 PM
آخر رد: Kareem2021

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم