تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] انا لوانا ضفت coulmns ل dt أو datagridviw ازاي اغير نوع الداتا بتاعه الصف
#1
انا لو ضفت coulmns ل dt أو datagridviw ازاي اغير نوع الداتا بتاعه ال coulmns
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
إذا كان datagridviw مرتبط بdt عن طريق الخاصية DataRource فهنا لا يمكن الإضافة أو التعديل في datagridviw مباشرة
ولكن يمكن تعديل البيانات في dt فتظهر التعديلات في datagridviw

للتعديل في dt يجب أن تتم في صف محدد row مثل
كود :
dt.rows(1).item("name")= "منه"
فستجد أن العمود name في السطر الثاني في datagridviw قم تحدث تلقائيا بسبب الربط
الرد
تم الشكر بواسطة: منه , عبد العزيز البسكري
#3
لا مش قصدي ده انا لو عايزه اغير نوع الداتا تيب مثلا 
String نصي
Integer رقم 
وهكذا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
PHP كود :
       Dim dt As New DataTable
        dt
.Columns.Add(New DataColumn("ID"GetType(Integer)))
 
       dt.Columns.Add(New DataColumn("PayDate"GetType(DateTime)))
 
       dt.Columns.Add(New DataColumn("CashMoney"GetType(Decimal)))
 
       dt.Columns.Add(New DataColumn("MoneyPaid"GetType(Boolean))) 
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم و الحمد لله ولا اله الا الله والله اكبر




الرد



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم