تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] طريقة نقل شاشة مشغل vlc
#1
السلام عليكم
لدي مشغل vlc يعمل في الفورم الاول 
عاوز لما اضغط علي زرار يخفيه اللى في الفورم الاول ويفتح الفورم التاني وهو شغال فيه لسه
 ولما اقفل الفورم التاني يرجع يشتغل في الفورم الاول عادي جدا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
up up up up
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
up up up up
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] طريقة ايجاد الفرق بين التيكس بوكس1 والتيكس بوكس2 Ali 2020 1 70 , 01:11 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  طريقة اضافة ازرار للداتا قريد فيو المتألق9 1 50 28-11-20, 09:36 PM
آخر رد: mir2
  [VB.NET] ماهي طريقة تعبئة بيانات في داتاقريد فيو 2 مرتبطة بحقل في داتا فريد فيو1 Ad Heart 2 155 26-11-20, 03:03 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  [VB.NET] طريقة استدعاء مكتبة dll عبد الناصر موسى 2 152 21-11-20, 12:17 AM
آخر رد: عبد الناصر موسى
  [VB.NET] طريقة الطباعة على وجهين لبطاقة موظف Ad Heart 1 204 12-11-20, 02:23 AM
آخر رد: Ad Heart
  اخفاء شريط ادوات مشغل vlc عند تكبير الشاشة ميدو الفنان 6 161 10-11-20, 10:12 PM
آخر رد: ميدو الفنان
  ماهي طريقة إضافة اكثر من صورة دفعة واحد لمجلد الصور داخل المشروع وحفظ المسارات بـ sql العطر الرايق 13 438 10-11-20, 03:36 AM
آخر رد: سعود
  كيفية اضافة مشغل mpv بداخل الفورم ميدو الفنان 18 462 08-11-20, 09:48 PM
آخر رد: ميدو الفنان
  طريقة جمع ارقام من تكست بوكس دفعة واحدة Codack 2 188 02-11-20, 03:14 AM
آخر رد: Codack
  طريقة تحديد مقاس الصورة في Datagridview aliraqi 4 360 30-10-20, 04:10 PM
آخر رد: AymanRamadanSaad

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم