تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جلب اكتر من سعر او رقم لكل صنف
#1
السلام عليكم اخوانى الكرام

لدى مشروع وهو عبارة عن جلب الازرار من خلال قاعدة البيانات عند ضغط على قسم معين يظهر الاصناف التى تندرج تحت هذا القسم مثل مشاريع او برامج المطاعم 
وسؤالى هنا ان عند الضغط على صنف معين يظهر شاشة فىها بيانات هذا الصنف مثل الصورة والاسم والسعر وهنا انا اضفت سعر البيع فما لو اردت ان عند الضغط يظهر لى سعرين للصنف وهو سعر الشراء وسعر المنتج 
بحيث انلا قمت بأضافة سعرين للمنتج ولكن عند الضغط على الزر وحاولت انى اضيف السعرين لا يستجيب ولكن فقط هو سعر اى احد منهم فماذا لو اردت ان عند ضغط على صنف معين يظهر له سعرين الخاص بيهم
ودة رابط المشروع


وشكراً جزيلاً
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
مفيش حد يا جماعة يقدر يساعدنى فى الموضوع دة؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
السلام عليكم

ممكن ان تضيف لجدول الاصناف الحقول التالية
1 - سعر الشراء (وده بكون من فاتورة المورد)
2 - متوسط سعر الشراء (وده متوسط لتكلفة الصنف حالة الشراء باكثر من سعر شراء خلال فترة ) وده البرنامج المفروض يحسبة
3- سعر بيع اول ( وده سعر البيع شامل هامش الربح )
4 - الخصم ( للتحكم بسعر البيع )
5 - سعر بيع ثانى ( سعر البيع شامل الربح ) ولكن لقطاع معين من العملاء

تحياتى
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] فتح اكتر من واجهة محمد اسماعيل 2 390 20-12-19, 09:49 PM
آخر رد: محمد اسماعيل
  [VB.NET] تعديل اكتر من صف بقاعدة البيانات محمد اسماعيل 7 1,212 11-05-19, 09:21 PM
آخر رد: elgokr
  عمل مجموعة تحتوي علي اكتر من صنف makky 1 557 04-05-19, 03:49 AM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  [VB.NET] اريد فتح موقع معين اكتر من مرة لحسابات مختلفة او تبديل الكوكاييز باستخدام selenium d الماجيك مسعد 5 1,148 18-06-18, 04:37 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  مشكلة فى حفظ اكتر من صنفين عند حفظ الفاتورة atef_020 25 3,153 01-05-18, 02:09 PM
آخر رد: atef_020
  اريد طريقة ملء اكتر من textbox عن طريق قاعده البيانات مراد بورجي 13 2,694 12-11-17, 10:35 PM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  [VB.NET] طباعة اكتر من نسخة محمد اسماعيل 2 746 05-11-17, 07:53 PM
آخر رد: a.ahmed
Thumbs Up [كود] لو سمحتم عاوز كود حفظ في اكتر من table ahmedgamal 5 1,225 05-09-17, 05:49 PM
آخر رد: سعود
  [VB.NET] كيفية فتح البرنامج اكتر من مرة بشروط معينة الماجيك مسعد 6 1,210 07-05-17, 04:15 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] كيفية تشغيل اكتر من Thread فى نفس الوقت ؟ الماجيك مسعد 10 1,827 28-04-17, 04:32 PM
آخر رد: Fantastico

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم