تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيفية اضافة مشغل mpv بداخل الفورم
#1
السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#2
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()


الرد
تم الشكر بواسطة: bidaya , ميدو الفنان , ميدو الفنان , asemshahen5
#3
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

  ممكن رفع الملفات المشغل او الرابط  اخي
الرد
تم الشكر بواسطة: trakktour , asemshahen5 , asemshahen5
#4
(07-11-20, 01:59 AM)bidaya كتب :
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

  ممكن رفع الملفات المشغل  او الرابط  اخي

تفضل اخي الكريم 
كود :
http://www.mediafire.com/file/yxa8k10bi1ib9vx/mpv.rar/file

مجلد lib ضعه مع ملفات مشروعك 
بتوفيق  Heart
الرد
تم الشكر بواسطة: bidaya , asemshahen5 , asemshahen5
#5
[quote pid='168643' dateline='1604701159']

تفضل اخي الكريم 
كود :
http://www.mediafire.com/file/yxa8k10bi1ib9vx/mpv.rar/file

مجلد lib ضعه مع ملفات مشروعك 
بتوفيق  Heart
[/quote]

الله يحفظك
الرد
تم الشكر بواسطة: trakktour , asemshahen5
#6
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()



شكرا لك ولكن هل ممكن الكود بالفيجوال لاني لما باجي احوله بيديني خطا
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5 , trakktour
#7
(07-11-20, 09:49 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()



شكرا لك ولكن هل ممكن الكود بالفيجوال لاني لما باجي احوله بيديني خطا

اخي الكريم هذا الكود بـ vb.net
الرد
تم الشكر بواسطة: ميدو الفنان , ميدو الفنان
#8
(07-11-20, 11:19 PM)trakktour كتب :
(07-11-20, 09:49 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()



شكرا لك ولكن هل ممكن الكود بالفيجوال لاني لما باجي احوله بيديني خطا

اخي الكريم هذا الكود بـ vb.net

حسنا اخي ولكن بيديني ايرور عند عمل launch للبرنامج
الرد
تم الشكر بواسطة: trakktour
#9
(07-11-20, 11:30 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 11:19 PM)trakktour كتب :
(07-11-20, 09:49 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()



شكرا لك ولكن هل ممكن الكود بالفيجوال لاني لما باجي احوله بيديني خطا

اخي الكريم هذا الكود بـ vb.net

حسنا اخي ولكن بيديني ايرور عند عمل launch للبرنامج
مجلد lib ضعه مع ملفات مشروعك و سيعمل ان شاء الله
الرد
تم الشكر بواسطة: ميدو الفنان
#10
(07-11-20, 11:35 PM)trakktour كتب :
(07-11-20, 11:30 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 11:19 PM)trakktour كتب :
(07-11-20, 09:49 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب : و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()



شكرا لك ولكن هل ممكن الكود بالفيجوال لاني لما باجي احوله بيديني خطا

اخي الكريم هذا الكود بـ vb.net

حسنا اخي ولكن بيديني ايرور عند عمل launch للبرنامج
مجلد lib ضعه مع ملفات مشروعك و سيعمل ان شاء الله

حصل فعلا بس المشروع نفسه مش عاوز يتعمله launch لما بسترد ملف libmpv.dll للبرنامج بيبقا تمام باجي علشان استرده بيبقا بردو تمام اجي اعمله start يظهر كما في الصورة
الرد
تم الشكر بواسطة: trakktour



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم