تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيفية اضافة مشغل mpv بداخل الفورم
#1
السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#2
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()


الرد
تم الشكر بواسطة: bidaya , ميدو الفنان , ميدو الفنان , asemshahen5
#3
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

  ممكن رفع الملفات المشغل او الرابط  اخي
الرد
تم الشكر بواسطة: trakktour , asemshahen5 , asemshahen5
#4
(07-11-20, 01:59 AM)bidaya كتب :
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

  ممكن رفع الملفات المشغل  او الرابط  اخي

تفضل اخي الكريم 
كود :
http://www.mediafire.com/file/yxa8k10bi1ib9vx/mpv.rar/file

مجلد lib ضعه مع ملفات مشروعك 
بتوفيق  Heart
الرد
تم الشكر بواسطة: bidaya , asemshahen5 , asemshahen5
#5
[quote pid='168643' dateline='1604701159']

تفضل اخي الكريم 
كود :
http://www.mediafire.com/file/yxa8k10bi1ib9vx/mpv.rar/file

مجلد lib ضعه مع ملفات مشروعك 
بتوفيق  Heart
[/quote]

الله يحفظك
الرد
تم الشكر بواسطة: trakktour , asemshahen5
#6
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()



شكرا لك ولكن هل ممكن الكود بالفيجوال لاني لما باجي احوله بيديني خطا
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5 , trakktour
#7
(07-11-20, 09:49 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()



شكرا لك ولكن هل ممكن الكود بالفيجوال لاني لما باجي احوله بيديني خطا

اخي الكريم هذا الكود بـ vb.net
الرد
تم الشكر بواسطة: ميدو الفنان , ميدو الفنان
#8
(07-11-20, 11:19 PM)trakktour كتب :
(07-11-20, 09:49 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()



شكرا لك ولكن هل ممكن الكود بالفيجوال لاني لما باجي احوله بيديني خطا

اخي الكريم هذا الكود بـ vb.net

حسنا اخي ولكن بيديني ايرور عند عمل launch للبرنامج
الرد
تم الشكر بواسطة: trakktour
#9
(07-11-20, 11:30 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 11:19 PM)trakktour كتب :
(07-11-20, 09:49 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()



شكرا لك ولكن هل ممكن الكود بالفيجوال لاني لما باجي احوله بيديني خطا

اخي الكريم هذا الكود بـ vb.net

حسنا اخي ولكن بيديني ايرور عند عمل launch للبرنامج
مجلد lib ضعه مع ملفات مشروعك و سيعمل ان شاء الله
الرد
تم الشكر بواسطة: ميدو الفنان
#10
(07-11-20, 11:35 PM)trakktour كتب :
(07-11-20, 11:30 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 11:19 PM)trakktour كتب :
(07-11-20, 09:49 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب : و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()



شكرا لك ولكن هل ممكن الكود بالفيجوال لاني لما باجي احوله بيديني خطا

اخي الكريم هذا الكود بـ vb.net

حسنا اخي ولكن بيديني ايرور عند عمل launch للبرنامج
مجلد lib ضعه مع ملفات مشروعك و سيعمل ان شاء الله

حصل فعلا بس المشروع نفسه مش عاوز يتعمله launch لما بسترد ملف libmpv.dll للبرنامج بيبقا تمام باجي علشان استرده بيبقا بردو تمام اجي اعمله start يظهر كما في الصورة
الرد
تم الشكر بواسطة: trakktour


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية الانتقال علي اخر اداة او سطر في flowlauytpanel عبدالكريم برشدان 0 75 01-05-21, 07:36 PM
آخر رد: عبدالكريم برشدان
  كيفية اضافة فيديو لمشروع ابو نور الهدى 4 326 29-04-21, 01:58 AM
آخر رد: ابو نور الهدى
  [سؤال] كيفية جلب مدة تشغيل عدة ملفات صوتية قبل تشغيلها asmarsou 3 474 19-04-21, 02:19 PM
آخر رد: alfaiz678
  مشكلة في اضافة centent فيه boundary bden1 0 154 17-04-21, 07:13 PM
آخر رد: bden1
  [VB.NET] اضافة عناصر من اليست بوكس1 الي ليست بوكس اخر2 محمد اسماعيل 2 212 10-04-21, 01:59 AM
آخر رد: محمد اسماعيل
  اضافة فورم داخل فورم آخر الميامن 8 4,940 09-04-21, 06:55 PM
آخر رد: alsouf
  [سؤال] كيفية تغير الكلام في البوتون عند الضغط bilqees36 2 225 08-04-21, 05:02 PM
آخر رد: bilqees36
  [VB.NET] اضافة البيانات من الداتاتابل الي الداتابيز احمد 2021 0 166 05-04-21, 11:10 PM
آخر رد: احمد 2021
  [VB.NET] مشكلة في تصميم الفورم messry 3 391 01-04-21, 03:51 AM
آخر رد: messry
  كيفية وضع تقارير فرعية داخل التقرير الأساسي كريستال ريبورت saud4001 0 219 26-03-21, 07:31 AM
آخر رد: saud4001

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم