تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] عندي استفسار عن كود معبن
#1
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
انا عندي ليست بوكس وعندي اداه  color dailog
في كل مره افتح اداه الالوان واختار اللون بكتب تلڨائي في الليست بوكس مثلا
احمر
ابيض
اسود    اوي اي لون احدده
عايز كود ينشئ صوره بهذه الالوان بدرجاتها يعني الابيض والاسود  او اي لون يختاره 
السؤال الثاني في المقابل عايز كود قراءه الاوان في الصوره 
انا عارف ان الكلام ده صعب ولكن لن يصعب علي مبرمجين زيكم
يعني عايز كود قراءه الالوان ال في الصور وكود اخر العكس ال هو إنشاء صوره وتلوينها حسب اللون الموجود الذي تحدده من اداه الالوان إذا كان لون واحد يلونها كلها بهذا اللون وإذا كان أكثر من لون بلونها كل جزء بلون من الألوان
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
(16-01-21, 01:28 AM)حسن الجلب كتب : السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
انا عندي ليست بوكس وعندي اداه  color dailog
في كل مره افتح اداه الالوان واختار اللون بكتب تلڨائي في الليست بوكس مثلا
احمر
ابيض
اسود    اوي اي لون احدده
عايز كود ينشئ صوره بهذه الالوان بدرجاتها يعني الابيض والاسود  او اي لون يختاره 
السؤال الثاني في المقابل عايز كود قراءه الاوان في الصوره 
انا عارف ان الكلام ده صعب ولكن لن يصعب علي مبرمجين زيكم
يعني عايز كود قراءه الالوان ال في الصور وكود اخر العكس ال هو إنشاء صوره وتلوينها حسب اللون الموجود الذي تحدده من اداه الالوان إذا كان لون واحد يلونها كلها بهذا اللون وإذا كان أكثر من لون بلونها كل جزء بلون من الألوان

و عليكم السلام و رحمة الله و بركاته
محاولة مني فيما يخص الجزء الاخير من سؤالك اليك بمثال يقوم بتحديد اللون عن طريق وضع الموس على لون الصورة
ارجو ان يساعد ذلك


الملفات المرفقة
.zip   howto_net_remap_color.zip (الحجم : 14.08 ك ب / التحميلات : 3)
الرد
تم الشكر بواسطة: حسن الجلب , moosa_alabri



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم