تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفسار
#1
سلام عليكم عاوزه استفسر ياريت تردو عليا ضروري اي المشكله لما اكتب جملة احضار مكتبة sql مش راضيه هل  البرنامج اثبت ناقص ولا اي سبب؟ ياريت حد يفيدني ومشكورين


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
هي فين المكتبة ؟؟؟
سطر ال Imports ناقص اسم المكتبة

المفروض يكتب كالتالي :

Imports System.Data.SqlClient
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو
#3
(21-02-21, 01:36 PM)Jounior_P كتب : هي فين المكتبة ؟؟؟
سطر ال Imports  ناقص اسم المكتبة

المفروض يكتب كالتالي :

Imports System.Data.SqlCli
الحمدلله طلعت غلط بسيط مني ومشت الامور
الرد
تم الشكر بواسطة:



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم