تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محتاج التعديل علي الكود
#1
السلام عليكم كيف اقدر اعدل علي الكود بحيث انه يقدر يفتح نفس الفورم اكتر من مره في نفس البانل 
كود :
 Public Sub gonewform(ByRef frm As Form)


       frm.TopLevel = False
       Panel2.Controls.Add(frm)
       frm.Show()
   End Sub

حاولت ان اضيف المتغير ده لكن لم ييظبط
كود :
   Dim f As Form = New Form
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
(18-03-21, 08:34 AM)اليوم السابع كتب : السلام عليكم كيف اقدر اعدل علي الكود بحيث انه يقدر يفتح نفس الفورم اكتر من مره في نفس البانل 
كود :
 Public Sub gonewform(ByRef frm As Form)


       frm.TopLevel = False
       Panel2.Controls.Add(frm)
       frm.Show()
   End Sub

حاولت ان اضيف المتغير ده لكن لم ييظبط
كود :
   Dim f As Form = New Form

لفورم يضاف خلف السابق يمكن ما تلحظوش
PHP كود :
gonewform(new form7

ضف frm.bringtofront في اخر كود gonewform عشان يكون الفورم الجديد فوق السابق
الرد
تم الشكر بواسطة: 3booody , 3booody , اليوم السابع
#3
(18-03-21, 04:29 PM)Ronald كتب :
(18-03-21, 08:34 AM)اليوم السابع كتب : السلام عليكم كيف اقدر اعدل علي الكود بحيث انه يقدر يفتح نفس الفورم اكتر من مره في نفس البانل 
كود :
 Public Sub gonewform(ByRef frm As Form)


       frm.TopLevel = False
       Panel2.Controls.Add(frm)
       frm.Show()
   End Sub

حاولت ان اضيف المتغير ده لكن لم ييظبط
كود :
   Dim f As Form = New Form

لفورم يضاف خلف السابق يمكن ما تلحظوش
PHP كود :
gonewform(new form7

ضف frm.bringtofront في اخر كود gonewform عشان يكون الفورم الجديد فوق السابق

حبيبي يا كبير جربت فعلا ولكن بيظهر خطا

(19-03-21, 04:02 AM)اليوم السابع كتب :
(18-03-21, 04:29 PM)Ronald كتب :
(18-03-21, 08:34 AM)اليوم السابع كتب : السلام عليكم كيف اقدر اعدل علي الكود بحيث انه يقدر يفتح نفس الفورم اكتر من مره في نفس البانل 
كود :
 Public Sub gonewform(ByRef frm As Form)


       frm.TopLevel = False
       Panel2.Controls.Add(frm)
       frm.Show()
   End Sub

حاولت ان اضيف المتغير ده لكن لم ييظبط
كود :
   Dim f As Form = New Form

لفورم يضاف خلف السابق يمكن ما تلحظوش
PHP كود :
gonewform(new form7

ضف frm.bringtofront في اخر كود gonewform عشان يكون الفورم الجديد فوق السابق

حبيبي يا كبير جربت فعلا ولكن بيظهر خطا


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تنفيذ الكود عند الضغط على checkbox الموجود في الداتاقريدفيو جيولوجي مبتدئ 0 35 منذ 2 ساعة مضت
آخر رد: جيولوجي مبتدئ
  اريد تعديل الكود ليعمل على صف فى داتا جريد new_programer 14 266 منذ 2 ساعة مضت
آخر رد: E100
  [VB.NET] الكود الجديد لا يعمل بالبرنامج بعد نقل البرنامج الى جهاز اخر فيجوال بيسك 2017 mustafa mohamed 1 69 منذ 9 ساعة مضت
آخر رد: E100
Exclamation [VB.NET] محتاج فكرة لعمل كود او دالة Random anasghost 17 338 منذ 11 ساعة مضت
آخر رد: معاند الحظ
  اريد كود نفس هذا الكود للاكسس غدير الصليحي 4 160 , 11:29 PM
آخر رد: غدير الصليحي
  السلام عليكم عندي جدولين جدول به التاريخ والكود وجدول به بيانات بنفس الكود ahmedhhh2 6 200 25-11-21, 12:54 AM
آخر رد: ahmedhhh2
  احتاج مساعدة في التعديل على كود شغال تمام في wpf اما winform يظهر مشكل farfour 3 238 10-11-21, 12:27 AM
آخر رد: mrfenix93
  [سؤال] طريق التعامل عن طريق الكود مع ContextMenuStrip alims 7 200 08-11-21, 04:21 PM
آخر رد: Anas Mahmoud
Information [سؤال] كيفية اخفاء عمود و تصغير حجم الكود listview alims 5 295 07-11-21, 02:49 PM
آخر رد: alims
  ما هو الخطا في هذا الكود Ikramynasr 2 211 28-10-21, 11:08 AM
آخر رد: Ikramynasr

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم