تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محتاج التعديل علي الكود
#1
السلام عليكم كيف اقدر اعدل علي الكود بحيث انه يقدر يفتح نفس الفورم اكتر من مره في نفس البانل 
كود :
 Public Sub gonewform(ByRef frm As Form)


       frm.TopLevel = False
       Panel2.Controls.Add(frm)
       frm.Show()
   End Sub

حاولت ان اضيف المتغير ده لكن لم ييظبط
كود :
   Dim f As Form = New Form
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
(18-03-21, 08:34 AM)اليوم السابع كتب : السلام عليكم كيف اقدر اعدل علي الكود بحيث انه يقدر يفتح نفس الفورم اكتر من مره في نفس البانل 
كود :
 Public Sub gonewform(ByRef frm As Form)


       frm.TopLevel = False
       Panel2.Controls.Add(frm)
       frm.Show()
   End Sub

حاولت ان اضيف المتغير ده لكن لم ييظبط
كود :
   Dim f As Form = New Form

لفورم يضاف خلف السابق يمكن ما تلحظوش
PHP كود :
gonewform(new form7

ضف frm.bringtofront في اخر كود gonewform عشان يكون الفورم الجديد فوق السابق
الرد
تم الشكر بواسطة: 3booody , 3booody , اليوم السابع
#3
(18-03-21, 04:29 PM)Ronald كتب :
(18-03-21, 08:34 AM)اليوم السابع كتب : السلام عليكم كيف اقدر اعدل علي الكود بحيث انه يقدر يفتح نفس الفورم اكتر من مره في نفس البانل 
كود :
 Public Sub gonewform(ByRef frm As Form)


       frm.TopLevel = False
       Panel2.Controls.Add(frm)
       frm.Show()
   End Sub

حاولت ان اضيف المتغير ده لكن لم ييظبط
كود :
   Dim f As Form = New Form

لفورم يضاف خلف السابق يمكن ما تلحظوش
PHP كود :
gonewform(new form7

ضف frm.bringtofront في اخر كود gonewform عشان يكون الفورم الجديد فوق السابق

حبيبي يا كبير جربت فعلا ولكن بيظهر خطا

(19-03-21, 04:02 AM)اليوم السابع كتب :
(18-03-21, 04:29 PM)Ronald كتب :
(18-03-21, 08:34 AM)اليوم السابع كتب : السلام عليكم كيف اقدر اعدل علي الكود بحيث انه يقدر يفتح نفس الفورم اكتر من مره في نفس البانل 
كود :
 Public Sub gonewform(ByRef frm As Form)


       frm.TopLevel = False
       Panel2.Controls.Add(frm)
       frm.Show()
   End Sub

حاولت ان اضيف المتغير ده لكن لم ييظبط
كود :
   Dim f As Form = New Form

لفورم يضاف خلف السابق يمكن ما تلحظوش
PHP كود :
gonewform(new form7

ضف frm.bringtofront في اخر كود gonewform عشان يكون الفورم الجديد فوق السابق

حبيبي يا كبير جربت فعلا ولكن بيظهر خطا


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] كود الاضافه و الحذف و التعديل في VB.NET Ahmed Ihsan 1 137 12-04-21, 05:46 AM
آخر رد: alims
  [VB.NET] أرجو التعديل في الكود المرفق معتز حسن 3 178 10-04-21, 06:33 PM
آخر رد: معتز حسن
  [سؤال] حول التعديل على عرض صف في داتا جريد فيو ابو انس 0 73 10-04-21, 06:25 PM
آخر رد: ابو انس
  ممكن التعديل في كود البحث المرفق أبووسم 1 252 08-04-21, 10:32 PM
آخر رد: messry
  [VB.NET] الكود المكافئ لعرض أسماء الجداول فى قاعدة البيانات mmaalmesry 3 179 08-04-21, 07:24 PM
آخر رد: mmaalmesry
  سؤال في التعديل في الجدول اليوم السابع 1 107 08-04-21, 03:22 PM
آخر رد: asemshahen5
  [VB.NET] اريد مساعدة في حل الكود asrar 6 745 27-03-21, 11:08 PM
آخر رد: asrar
  كيف أحط attachment في إيميل المرسل من البرنامج؟ ما هو الكود؟ Alziny 2 170 27-03-21, 05:17 AM
آخر رد: علي بنيان
  [سؤال] طريقة ترتيب كود الاضافة و التعديل مع try alims 0 175 21-03-21, 03:08 AM
آخر رد: alims
  ارجو التعديل علىى هذا الكود من فضلكم على زهران 2 213 19-03-21, 11:31 PM
آخر رد: على زهران

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم