تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محتاج التعديل علي الكود
#1
السلام عليكم كيف اقدر اعدل علي الكود بحيث انه يقدر يفتح نفس الفورم اكتر من مره في نفس البانل 
كود :
 Public Sub gonewform(ByRef frm As Form)


       frm.TopLevel = False
       Panel2.Controls.Add(frm)
       frm.Show()
   End Sub

حاولت ان اضيف المتغير ده لكن لم ييظبط
كود :
   Dim f As Form = New Form
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
(18-03-21, 08:34 AM)اليوم السابع كتب : السلام عليكم كيف اقدر اعدل علي الكود بحيث انه يقدر يفتح نفس الفورم اكتر من مره في نفس البانل 
كود :
 Public Sub gonewform(ByRef frm As Form)


       frm.TopLevel = False
       Panel2.Controls.Add(frm)
       frm.Show()
   End Sub

حاولت ان اضيف المتغير ده لكن لم ييظبط
كود :
   Dim f As Form = New Form

لفورم يضاف خلف السابق يمكن ما تلحظوش
PHP كود :
gonewform(new form7

ضف frm.bringtofront في اخر كود gonewform عشان يكون الفورم الجديد فوق السابق
الرد
تم الشكر بواسطة: 3booody , 3booody , اليوم السابع
#3
(18-03-21, 04:29 PM)Ronald كتب :
(18-03-21, 08:34 AM)اليوم السابع كتب : السلام عليكم كيف اقدر اعدل علي الكود بحيث انه يقدر يفتح نفس الفورم اكتر من مره في نفس البانل 
كود :
 Public Sub gonewform(ByRef frm As Form)


       frm.TopLevel = False
       Panel2.Controls.Add(frm)
       frm.Show()
   End Sub

حاولت ان اضيف المتغير ده لكن لم ييظبط
كود :
   Dim f As Form = New Form

لفورم يضاف خلف السابق يمكن ما تلحظوش
PHP كود :
gonewform(new form7

ضف frm.bringtofront في اخر كود gonewform عشان يكون الفورم الجديد فوق السابق

حبيبي يا كبير جربت فعلا ولكن بيظهر خطا

(19-03-21, 04:02 AM)اليوم السابع كتب :
(18-03-21, 04:29 PM)Ronald كتب :
(18-03-21, 08:34 AM)اليوم السابع كتب : السلام عليكم كيف اقدر اعدل علي الكود بحيث انه يقدر يفتح نفس الفورم اكتر من مره في نفس البانل 
كود :
 Public Sub gonewform(ByRef frm As Form)


       frm.TopLevel = False
       Panel2.Controls.Add(frm)
       frm.Show()
   End Sub

حاولت ان اضيف المتغير ده لكن لم ييظبط
كود :
   Dim f As Form = New Form

لفورم يضاف خلف السابق يمكن ما تلحظوش
PHP كود :
gonewform(new form7

ضف frm.bringtofront في اخر كود gonewform عشان يكون الفورم الجديد فوق السابق

حبيبي يا كبير جربت فعلا ولكن بيظهر خطا


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ماسبب عدم تنفيذ الكود عند استخدام قارئ الباركود جيولوجي مبتدئ 3 61 منذ 4 ساعة مضت
آخر رد: جيولوجي مبتدئ
  [VB.NET] محتاج كود ارسال مسج للفيس بوك dubai.eig 5 1,145 22-07-21, 08:31 PM
آخر رد: ابو روضة
  ازاى احفظ الكود masport tv 1 57 21-07-21, 12:48 AM
آخر رد: ميدو الفنان
  اريد زر الحفظ هو نفس زر التعديل سمير جمال 6 1,422 06-07-21, 09:39 AM
آخر رد: strongriseman
  ارجو تفعيل الازرار الاضافة و التعديل والبحث والحذف عمور2016 4 999 05-07-21, 05:19 PM
آخر رد: naserflaha71
  [سؤال] الحفظ و التعديل و الحذف داخل datagridview and databases Sql server mo.fathi 2 766 05-07-21, 04:28 PM
آخر رد: naserflaha71
  محتاج مساعدة Villagely218 0 146 22-06-21, 07:24 PM
آخر رد: Villagely218
  ارجو منكم المساعده و التعديل علي الكود اليوم السابع 5 288 14-06-21, 09:58 PM
آخر رد: trakktour
  كيف استثني يوم الجمعة في الكود التالي abomo3ath 1 175 07-06-21, 11:51 PM
آخر رد: Fareed2
  [VB.NET] التعديل على كود لقرائة باقي المعلومات من قاعدة البيانات khairallah 2 951 05-06-21, 11:21 PM
آخر رد: samirmondy2@gmail.com

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم