تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مشكلة في تصميم الفورم
#1
السلام عليكم ورحمة الله 
المشكلة كنت بعمل مشروع جديد وبصراحة مش عارف ايه الله حصل بعدها التصميم لأي فورم غير متاح وتظهر هذه الرسالة

Severity Code Description Project File Line Suppression State


Message Could not resolve mscorlib for target framework '.NETFramework,Version=v4.5.2'.  This can happen if the target framework is not installed or if the framework moniker is incorrectly formatted. 0


حتى في المشاريع السابقة عند تشغيلها للتعديل عليها تحدث نفس المشكلة 
رغم عمل تحديد لـ   VS

فهل يوجد لها حل
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
(31-03-21, 06:35 PM)messry كتب : السلام عليكم ورحمة الله 
المشكلة كنت بعمل مشروع جديد وبصراحة مش عارف ايه الله حصل بعدها التصميم لأي فورم غير متاح وتظهر هذه الرسالة

Severity Code Description Project File Line Suppression State


Message Could not resolve mscorlib for target framework '.NETFramework,Version=v4.5.2'.  This can happen if the target framework is not installed or if the framework moniker is incorrectly formatted. 0


حتى في المشاريع السابقة عند تشغيلها للتعديل عليها تحدث نفس المشكلة 
رغم عمل تحديد لـ   VS

فهل يوجد لها حل

تحدث اذا فرمت الجهاز او غيرت الفيجوال او حذفت فريموورك

حسب الترجمه
Message Could not resolve mscorlib for target framework '.NETFramework,Version=v4.5.2'.
This can happen if the target framework is not installed or if the framework moniker is incorrectly formatted.
تعذر على الرسالة تحليل mscorlib لإطار العمل الهدف ".NETFramework، Version = v4.5.2".
يمكن أن يحدث هذا إذا لم يتم تثبيت إطار العمل الهدف أو إذا تم تنسيق لقب إطار العمل بشكل غير صحيح.

هو مش لاقي الفيرموورك 4.5.2
غير رقم الفريموورك باحد الخيارات الموجود عندك في الفيجوال ستوديو مثل 4.0
الرد
تم الشكر بواسطة: 3booody , 3booody
#3
(01-04-21, 01:25 AM)Ronald كتب : تحدث اذا فرمت الجهاز او غيرت الفيجوال او حذفت فريموورك

حسب الترجمه
Message Could not resolve mscorlib for target framework '.NETFramework,Version=v4.5.2'.  
This can happen if the target framework is not installed or if the framework moniker is incorrectly formatted.
تعذر على الرسالة تحليل mscorlib لإطار العمل الهدف ".NETFramework، Version = v4.5.2".
يمكن أن يحدث هذا إذا لم يتم تثبيت إطار العمل الهدف أو إذا تم تنسيق لقب إطار العمل بشكل غير صحيح.

هو مش لاقي الفيرموورك 4.5.2
غير رقم الفريموورك باحد الخيارات الموجود عندك في الفيجوال ستوديو مثل 4.0


انا غيرت الفريموورك الى كل الاصدارات الموجودة ولا واحد جاب فايدة أو غير حاجة
لغاية 4.8 .........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
لغيت كل الفريموورك ونزلتهم تاني نفس الشي


الاغرب من كدة:
اعمل برنامج جديد كبير أو صغير..... لو قفلته وفتحت واحد فيه المشكلة دي ... المشكلة تيجي لأي برنامج افتحه ... حتى البرنامج الجديد...

حل المشكلة كان بالنسبة لي كان تغيير ملف موجود داخل obj\Debug من أي نسخة قديمة يشتغل البرنامج ......

المشكلة الأكبر هي اني عندي برامج ليس لها نسخ قديمة .... 

عايز اعرف ايه المشكلة عشان احلها من جذورها.....

شكراً لك على الرد والاهتمام
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
جربت
ولغيت ما بداخل \packages
وما بداخل OBJ
وعملت Clean

ولا نفع حاجة من ده كله

ولسة حيران في الموضوع ده
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Sad مشكلة عدم دقة توقيت التايمر أسعد 8 152 , 05:39 AM
آخر رد: أسعد
  مشكلة تحديث برنامجي عن تحزيمه ببرنامج Smart Install Maker alfaiz678 2 80 18-04-21, 12:42 PM
آخر رد: alfaiz678
  مشكلة في اضافة centent فيه boundary bden1 0 57 17-04-21, 07:13 PM
آخر رد: bden1
  مشكلة بزيدة قيمة المتغير داخل التيمر أبو عبدالله الحلواني 5 127 17-04-21, 12:22 AM
آخر رد: أبو عبدالله الحلواني
  مشكلة في زيادة كمية الصنف الي الفاتورة المبيعات عبدالكريم برشدان 1 101 16-04-21, 07:15 AM
آخر رد: عبدالكريم برشدان
  [VB.NET] مشكلة في تقارير مريم علي 2 106 15-04-21, 09:52 PM
آخر رد: messry
  [VB.NET] مشكلة مطلوب حلها Lathe1 2 117 09-04-21, 02:38 PM
آخر رد: Lathe1
  [سؤال] تصميم كشف حساب مفصل لبرنامج محاسبة ابو انس 0 93 08-04-21, 11:52 PM
آخر رد: ابو انس
  مشكلة عندالتعامل مع (My.Application.CommandLineArgs) عبدالله الصافي 11 430 08-04-21, 01:42 AM
آخر رد: سعود
  [VB.NET] مشكلة عند تحويل المتغير الي تاريخ احمد 2021 4 271 01-04-21, 09:39 PM
آخر رد: احمد 2021

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم