تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] كود واحد موقف شغلي كله برجاء المساعده
#1
Exclamation 
بداية الموضوع سيرفر ميكروتك 
سيرفر تحكم شبكات 
ليه تيرمنيال و خاصيه api 
المفروض ان ال api بتتحكم في السيرفر عن طريق البرنامج اللي بتعمله 
في api   vb.net 2010 , vb 2012 
http://wiki.mikrotik.com/wiki/API_in_VB_dot_NET
بس البرنامج اللي بعمله مش عايزه .net عشان ميحتادش نت فرام ورك 
و جربت الكود على vb 2005 منفعش 
لاقيت اداه بتشتغل vb 2005 
بس مش عارف انفذ الكود 
الكود المطلوب منه انه يصيف كومنت لليوزر 
الاداه هنا 
http://code.google.com/p/mikrotik4net/
و قدرت اظهر بيانات السيرفر بيها فعلا 
بس تنفيذ امر عن طريقها منفعش 
البرنامج الملحق لتشغيل السيرفر اسمه winbox 
فيه terminal بينفذ الامر 
الامر اللي محتاج انفذه 
[ltr]/tool user-manager user >comment "user" comment here [/ltr]
[rtl]مطلوب ان الكومنت و اسم اليوزر ينضاف من تكست في الفورم [/rtl]
[rtl]مثلا [/rtl]
[ltr]/tool user-manager user> comment textbox1.text textbox2.text [/ltr]
[rtl]و شكرا لكم [/rtl]
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
طيب ليش مغلب حالك ما دام موجود برنامج winbox مع كل نسخة سيرفر بتتحكم في كل شي موجود بداخله استخدم البرنامج افضلك
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(23-09-14, 09:52 AM)Deya R Ataya كتب : طيب ليش مغلب حالك ما دام موجود برنامج winbox مع كل نسخة سيرفر بتتحكم في كل شي موجود بداخله استخدم البرنامج افضلك

ال winbox تحكم كامل للشبكه 
ميتفعش للعميل 
انا عايز البرنامج يضيف اسم العميل كومنت لليوزر بتاعه عشان كل شهر بيشتغل بيوزر مختلف
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
[ltr]الحمد لله تم التوصل للحل [/ltr]

[ltr]اللكود للناس اللي ممكن تحتاجه [/ltr]

[ltr]و مرفق ملف api [/ltr]

[ltr]Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click[/ltr]

[ltr]        Using session As New Tik4Net.TikSession(Tik4Net.TikConnectorType.Api)[/ltr]

[ltr]            session.Open("2.2.2.1", "admin", "mssm")[/ltr]

[ltr]            Dim api As Tik4Net.Connector.Api.IApiConnector = session.Connector[/ltr]

[ltr]            Dim result As String[/ltr]

[ltr]            Dim x As New Generic.Dictionary(Of String, String)[/ltr]

[ltr]            x.Add(".id", "01023")[/ltr]

[ltr]            x.Add("comment", "1000")[/ltr]

[ltr]            [/ltr]

[ltr]            api.ApiExecuteNonQuery("/tool/user-manager/user/set", x)[/ltr]

[ltr]        End Using[/ltr]

[ltr]    End Sub[/ltr]


الملفات المرفقة
.zip   tik4net_0.9.2.zip (الحجم : 35.25 ك ب / التحميلات : 119)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(24-09-14, 06:52 PM)metalsoft كتب : [ltr]الحمد لله تم التوصل للحل [/ltr]

[ltr]اللكود للناس اللي ممكن تحتاجه [/ltr]

[ltr]و مرفق ملف api [/ltr]

[ltr]Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click[/ltr]

[ltr]        Using session As New Tik4Net.TikSession(Tik4Net.TikConnectorType.Api)[/ltr]

[ltr]            session.Open("2.2.2.1", "admin", "mssm")[/ltr]

[ltr]            Dim api As Tik4Net.Connector.Api.IApiConnector = session.Connector[/ltr]

[ltr]            Dim result As String[/ltr]

[ltr]            Dim x As New Generic.Dictionary(Of String, String)[/ltr]

[ltr]            x.Add(".id", "01023")[/ltr]

[ltr]            x.Add("comment", "1000")[/ltr]

[ltr]            [/ltr]

[ltr]            api.ApiExecuteNonQuery("/tool/user-manager/user/set", x)[/ltr]

[ltr]        End Using[/ltr]

[ltr]    End Sub[/ltr]

مرحبا اذا في مجال ترفع النموذج بشكل كامل للإستفادة ؟
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكله فى البارميترات ارجو المساعده خالد كامل1 9 170 21-02-19, 02:52 PM
آخر رد: elgokr
  برجاء تجربة المثال المرفق لتصدير البيانات الى اكسيل new_programer 7 159 15-02-19, 08:09 PM
آخر رد: new_programer
  ماذا يعني هذا الخطا الرجاء المساعده alipro 1 93 11-02-19, 03:29 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  [VB.NET] المساعده في المشروع dubai.eig 8 176 08-02-19, 04:25 PM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  [VB.NET] برجاء المساعدة فى هذا الكود medhat_fouad 0 95 16-01-19, 02:10 PM
آخر رد: medhat_fouad
  طريقة عرض قيمتين فى تكست بوكس واحد سمير جمال 1 133 16-01-19, 01:58 PM
آخر رد: حريف برمجة
  المساعده في الخطاء out of memory Rabeea Qbaha 16 1,187 09-01-19, 01:13 AM
آخر رد: abiza
  جمع الكمية لصنف واحد داخل datagridview atef_020 24 882 28-12-18, 06:16 PM
آخر رد: atef_020
  كيفية دمع بيانات فى تكست بوكس واحد سمير جمال 3 191 04-12-18, 04:07 PM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  جعل جميع الايتميز في صف واحد في الكريستل ريبورت makky 0 139 25-10-18, 12:20 AM
آخر رد: makky

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم