تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] كود واحد موقف شغلي كله برجاء المساعده
#1
Exclamation 
بداية الموضوع سيرفر ميكروتك 
سيرفر تحكم شبكات 
ليه تيرمنيال و خاصيه api 
المفروض ان ال api بتتحكم في السيرفر عن طريق البرنامج اللي بتعمله 
في api   vb.net 2010 , vb 2012 
http://wiki.mikrotik.com/wiki/API_in_VB_dot_NET
بس البرنامج اللي بعمله مش عايزه .net عشان ميحتادش نت فرام ورك 
و جربت الكود على vb 2005 منفعش 
لاقيت اداه بتشتغل vb 2005 
بس مش عارف انفذ الكود 
الكود المطلوب منه انه يصيف كومنت لليوزر 
الاداه هنا 
http://code.google.com/p/mikrotik4net/
و قدرت اظهر بيانات السيرفر بيها فعلا 
بس تنفيذ امر عن طريقها منفعش 
البرنامج الملحق لتشغيل السيرفر اسمه winbox 
فيه terminal بينفذ الامر 
الامر اللي محتاج انفذه 
[ltr]/tool user-manager user >comment "user" comment here [/ltr]
[rtl]مطلوب ان الكومنت و اسم اليوزر ينضاف من تكست في الفورم [/rtl]
[rtl]مثلا [/rtl]
[ltr]/tool user-manager user> comment textbox1.text textbox2.text [/ltr]
[rtl]و شكرا لكم [/rtl]
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
طيب ليش مغلب حالك ما دام موجود برنامج winbox مع كل نسخة سيرفر بتتحكم في كل شي موجود بداخله استخدم البرنامج افضلك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(23-09-14, 09:52 AM)Deya R Ataya كتب : طيب ليش مغلب حالك ما دام موجود برنامج winbox مع كل نسخة سيرفر بتتحكم في كل شي موجود بداخله استخدم البرنامج افضلك

ال winbox تحكم كامل للشبكه 
ميتفعش للعميل 
انا عايز البرنامج يضيف اسم العميل كومنت لليوزر بتاعه عشان كل شهر بيشتغل بيوزر مختلف
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
[ltr]الحمد لله تم التوصل للحل [/ltr]

[ltr]اللكود للناس اللي ممكن تحتاجه [/ltr]

[ltr]و مرفق ملف api [/ltr]

[ltr]Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click[/ltr]

[ltr]        Using session As New Tik4Net.TikSession(Tik4Net.TikConnectorType.Api)[/ltr]

[ltr]            session.Open("2.2.2.1", "admin", "mssm")[/ltr]

[ltr]            Dim api As Tik4Net.Connector.Api.IApiConnector = session.Connector[/ltr]

[ltr]            Dim result As String[/ltr]

[ltr]            Dim x As New Generic.Dictionary(Of String, String)[/ltr]

[ltr]            x.Add(".id", "01023")[/ltr]

[ltr]            x.Add("comment", "1000")[/ltr]

[ltr]            [/ltr]

[ltr]            api.ApiExecuteNonQuery("/tool/user-manager/user/set", x)[/ltr]

[ltr]        End Using[/ltr]

[ltr]    End Sub[/ltr]


الملفات المرفقة
.zip   tik4net_0.9.2.zip (الحجم : 35.25 ك ب / التحميلات : 65)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ياشباب ارجو المساعده رنامج لا جلب اي قاعده بيانات في الجهاز اكسس او اكسل وعرضها ammaraliali 5 186 15-01-17, 06:11 PM
آخر رد: khodor1985
  ياشباب ارجو منكم المساعده لدي مشاكل في اضافه الصورة الى قاعده البيانات وعمل بحث ammar ali 3 236 13-01-17, 11:15 PM
آخر رد: ammaraliali
  [سؤال] مشكلة في كتابة عربي مع انجليزي في نص واحد ali.alfoly 7 345 14-12-16, 03:01 PM
آخر رد: ali.alfoly
  الرجاء المساعده في ايجاد كود لتحقيق شرط معين معتز الجازوي 1 105 07-12-16, 05:19 AM
آخر رد: silverlight
  [VB.NET] المساعده في حذف سطر من CVS dubai.eig 0 84 01-12-16, 07:43 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] ارجو المساعده فى برنامج لاداره الاقساط الشهريه فارس الاحلام 0 182 29-09-16, 06:48 PM
آخر رد: فارس الاحلام
  طريقة حفظ بيانات عامود واحد أسامة السالمي 0 157 24-09-16, 12:12 AM
آخر رد: أسامة السالمي
  كيفة مسح نص واحد من textbox أحمد محمد جمعة 3 234 03-09-16, 04:26 PM
آخر رد: silverlight
  [سؤال] سند القيد ارجو المساعده من المحترفين احمد الامين 5 201 01-09-16, 01:16 PM
آخر رد: احمد الامين
  نسخ بيانات عامود واحد ونقلها الى عامود آخر في قاعدة بيانات أخرى أسامة السالمي 5 272 09-08-16, 03:43 PM
آخر رد: أسامة السالمي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم