تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
السلام عليكم ممكن اعرف اى سبب المشكلة وحلها ؟
#1
برنامج لضبط الاتصال بالسرفر .

   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
(23-09-21, 05:00 PM)AhmedRamadan كتب : برنامج لضبط الاتصال بالسرفر

مافيش قيم تم تعبئتها علشان يعمل سلكت علي اندكس 0
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#3
(23-09-21, 07:25 PM)اليوم السابع كتب :
(23-09-21, 05:00 PM)AhmedRamadan كتب : برنامج لضبط الاتصال بالسرفر

مافيش قيم تم تعبئتها علشان يعمل سلكت علي اندكس 0

مش فاهم يعني الحل اى ؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
(23-09-21, 08:55 PM)AhmedRamadan كتب :
(23-09-21, 07:25 PM)اليوم السابع كتب :
(23-09-21, 05:00 PM)AhmedRamadan كتب : برنامج لضبط الاتصال بالسرفر

مافيش قيم تم تعبئتها علشان يعمل سلكت علي اندكس 0

مش فاهم يعني الحل اى ؟

ضيف قيمه
الرد
تم الشكر بواسطة: ماشي , ماشي
#5
(24-09-21, 04:18 AM)اليوم السابع كتب :
(23-09-21, 08:55 PM)AhmedRamadan كتب :
(23-09-21, 07:25 PM)اليوم السابع كتب :
(23-09-21, 05:00 PM)AhmedRamadan كتب : برنامج لضبط الاتصال بالسرفر

مافيش قيم تم تعبئتها علشان يعمل سلكت علي اندكس 0

مش فاهم يعني الحل اى ؟

ضيف قيمه
ازاي وفين اضيف القيمه ؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
يوجد عندك حلين :

1 :
PHP كود :
if combobox.items.count 0 then
exit sub
end 
if 
2 :
PHP كود :
on error resume next
combobox1
.selectedindex=
الرد
#7
[attachment=27018 كتب :asemshahen5 pid='176951' dateline='1632489346']يوجد عندك حلين :

1 :
PHP كود :
if combobox.items.count 0 then
exit sub
end 
if 
2 :
PHP كود :
on error resume next
combobox1
.selectedindex=

مش نافع انا رفعت البروجيكت ممكن تبص عليه ولو صلحته تعمل كومنت بالعيوب وحلها بعد اذنك ؟
.rar   Conn.rar (الحجم : 94.7 ك ب / التحميلات : 7)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
جربت البرنامج عندي و لم اجد فيه اي خطأ .

   
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو روضة
#9
[attachment=27023 كتب :asemshahen5 pid='176975' dateline='1632599382']     جربت البرنامج عندي و لم اجد فيه اي خطأ .

نفس السورس  ال Conn ? 
طب ممكن ترفعه  بعد التجريب اجربه ؟
للعلم  البرنامج مش شغال

   

   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#10
نزل برنامج سورس كود صانع الاكواد من توقيعي فيه ما تبغى انشاء الله .
الرد
تم الشكر بواسطة: ماشي


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] كيفية معرفه مسار الويندوز أو بمعني آخر ازاي اعرف البارتيشن ال نازل عليه الويندوز حسن الجلب 1 59 , 09:59 PM
آخر رد: Mohamad Anan
  [Acces2010] ممكن تعديل الكون بسام محمدغانم 6 187 15-10-21, 04:26 AM
آخر رد: بسام محمدغانم
  ممكن من الاخوه شرح كود فى الvb.net خالد كامل1 1 118 12-10-21, 01:52 PM
آخر رد: Jounior_P
  [سؤال] ممكن عمل الكود فجول بيسك بنفس الطريقة بسام محمدغانم 0 138 07-10-21, 09:12 AM
آخر رد: بسام محمدغانم
  السلام عليكم سؤال في معرفه عدد التكرار اليوم السابع 1 148 06-10-21, 01:00 AM
آخر رد: 3booody
  ممكن مساعدة بخصوص كويري معين حدتت به اخطاء Alanwalker 8 730 02-10-21, 01:52 PM
آخر رد: mahmoud_f
  االسلام عليكم AhmedRamadan 1 171 20-09-21, 03:07 PM
آخر رد: ابو انس
  [VB.NET] السلام عليكم عندي استفسار بخصوص الكلاسات AhmedRamadan 3 372 18-09-21, 08:02 PM
آخر رد: العطر الرايق
  [VB.NET] ممكن مساعدة في جدول Category وعرضه في Data grid love_hell 0 221 10-09-21, 12:15 AM
آخر رد: love_hell
  ممكن توضيح بسيط فى الداتا جريد فيو خالد كامل1 1 485 04-09-21, 07:14 PM
آخر رد: ابو انس

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم