تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] عندي سؤال بس معلش طويل شويه
#1
السلام عليكم كان عندي سؤال بس معلش هو طويل شويه 
انا عندي تكست بوكس عملته كود في حدث key_press بحيث أنه ميدخلش ارقام وفعلا الكود شغال وزي الفل لقيت اني ممكن مثلا افتح برنامج note واكتب اي رقم واحده نسخ وأعماله بيست علي التكست هينزل عادي قومت عملت كود يفلتر الارقام ويشيلها خطبته في حدث text_changed وفعلا الكود شغال زي الفل كده المشكله أنه التكست بقي بطئ انا عاوز كود يفلتر الحافظه قبل عمل paste ازاي اعمله وشكرا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
وعليك السلام ورحمة الله

ضع هذا الكود في الحدث الذي تريده
كود :
 Dim t As String = My.Computer.Clipboard.GetText
        Dim a As String = ""
        For Each c As Char In t.ToCharArray
            If Not IsNumeric(c) Then
                a += c
            Else
                a = ""
                Exit For
            End If
        Next

        Me.Text = a
لكن الكود السابق لن يعمل عند استخدام ctrl+v
لذا انصحك بالحل الموجود في الرابط وهو عمل TextBox مخصص 
https://www.dreamincode.net/forums/topic...te-events/

الرد
تم الشكر بواسطة: ابو انس , حسن الجلب



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم