تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] سؤال عن الفورم والادوات بداخلة
#1
عندي فورم اضع لة خلفية من الصور

واقوم بجعل الفورم  borderstyle=none

لما اقوم بعمل تصغير للفورم

  Me.WindowState = FormWindowState.Minimized

بينزل الي الشريط اسفل الشاشة عادي

ولكن عند الضغط علي ايقونة الفورم باالشريط اسفل الشاشة بيرجع لوضعة النورمال

بيظهر الادوات الي علي الفورم و بيقبقي شكلها مفصل ولكن عند تغير الخاصية borderstyle=Sizableمثلا

لا يحدث مثل هذة المشكلة هل من حل
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
ياريت توضح طلبك او ارفق صورة للمثال
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Exclamation [VB.NET] استفسار بخصوص الفورم دائما في المقدمة sniperjawadino 7 186 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: sniperjawadino
  [VB.NET] سؤال عن ترتيب البيانات عند الاستعلام محمد اسماعيل 6 90 أمس, 04:44 PM
آخر رد: محمد اسماعيل
  [سؤال] لو سمحتوا ممكن حد يفدني سؤال عن الداتا جرد فيو m.soft.01210 3 70 15-06-19, 11:33 PM
آخر رد: elgokr
Exclamation [VB.NET] سؤال من العبقريه لو سمحتو m.soft.01210 1 87 11-06-19, 08:39 PM
آخر رد: sniperjawadino
  [ تمّ الحل ] : إختفاء الأدوات داخل الفورم عبد العزيز البسكري 7 197 10-06-19, 02:05 PM
آخر رد: sendbad100
  اواجه صعوبه في تحديد موضع موشر الماوس علي صوره ما مدرجه في الفورم 01063390896 2 105 04-06-19, 12:59 PM
آخر رد: 01063390896
  [سؤال] سلام سؤال تحويل رابط حاتمي 5 156 16-05-19, 02:29 PM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] ضبط حجم الفورم مع دقة الشاشة mos3ab 5 2,164 14-05-19, 02:43 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  تغير شكل ايقونة الفورم في المشروع makky 1 133 11-05-19, 04:22 PM
آخر رد: elgokr
  سؤال بخصوص نقل بيانات faysal13_13@hotmail.com 1 131 27-04-19, 10:32 PM
آخر رد: saoud2

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم