تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] سؤال عن الفورم والادوات بداخلة
#1
عندي فورم اضع لة خلفية من الصور

واقوم بجعل الفورم  borderstyle=none

لما اقوم بعمل تصغير للفورم

  Me.WindowState = FormWindowState.Minimized

بينزل الي الشريط اسفل الشاشة عادي

ولكن عند الضغط علي ايقونة الفورم باالشريط اسفل الشاشة بيرجع لوضعة النورمال

بيظهر الادوات الي علي الفورم و بيقبقي شكلها مفصل ولكن عند تغير الخاصية borderstyle=Sizableمثلا

لا يحدث مثل هذة المشكلة هل من حل
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
ياريت توضح طلبك او ارفق صورة للمثال
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سؤال مهم بالنسبة لي أرجوا الاجابة عليه nrkarat 1 30 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: DOX.1
  سؤال فى الحفظ من الداتا جريد salah mansour 4 61 منذ 6 ساعة مضت
آخر رد: salah mansour
  [سؤال] سؤال في vb.net و mysql في شبكة محلية بدون انترنت اللورد محمود 1 34 اليوم, 03:20 AM
آخر رد: حريف برمجة
  سؤال عن الاستعلام والبحث احمد خطاب 5 81 اليوم, 02:20 AM
آخر رد: mero5000
  سؤال :- عن التيكست بوكس احمد خطاب 1 35 اليوم, 12:43 AM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  سؤال :- فى كيغية ادراج بيانات فى الداتا جريد فيو احمد خطاب 0 33 13-10-18, 08:54 PM
آخر رد: احمد خطاب
  سؤال عن التكست بوكس احمد خطاب 3 62 12-10-18, 08:34 PM
آخر رد: mustafa husaieen
  سؤال عن التكست بوكس احمد خطاب 1 48 12-10-18, 08:17 PM
آخر رد: asemshahen5
  [سؤال] سؤال عام حول الكود في الفيجوال ستوديو Simo1991 2 78 11-10-18, 03:30 PM
آخر رد: Simo1991
  كيف يُمكن عدم الرجوع إلى الفورم الأول إذا كان الفورم الثاني مفوحاً ؟ Hazem1 2 61 07-10-18, 10:08 PM
آخر رد: Hazem1

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم