تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SQL] اسم السيرفر
#1
السلام عليكم

احتاج كود لفحص اسم السيرفر نوع SQLSERVER  ان كان غير موجود يضهررسالة تنبيه واذا موجود يقوم بفتح فورم معينة 
مع خالص الشكر والتقدير للجميع
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
(29-04-22, 12:59 PM)kasber كتب : السلام عليكم

احتاج كود لفحص اسم السيرفر نوع SQLSERVER  ان كان غير موجود يضهررسالة تنبيه واذا موجود يقوم بفتح فورم معينة 
مع خالص الشكر والتقدير للجميع

https://www.c-sharpcorner.com/UploadFile...n-C-Sharp/

ممكن تتبع الكود ده هيجبلك كل السيرفرات ال موجودة معاك تحدد سعتها النت عايزه
الرد
تم الشكر بواسطة:


التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم