تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامج تغيير خلفيه سطح المكتب
#1
السلام عليكم
كنت اريد برمجه برنامج لتغيير خلفيه سطح المكتب مع خصيت ال slide show و تحديد مسارات من الcombo box و الي اخره.هل من مساعد ؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
لتغيير الخلفية
كود :
Private Declare Function SystemParametersInfo Lib "user32" Alias "SystemParametersInfoA" (ByVal uAction As Integer, ByVal uParam As Integer, ByVal lpvParam As String, ByVal fuWinIni As Integer) As Integer
    Private Const SE = 20
    Private Const UP = &H1
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        Using dlg As New OpenFileDialog
            dlg.ShowDialog()
            SystemParametersInfo(SE, 0, dlg.FileName, UP)
        End Using
    End Sub
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: mohammed moh , sooriaty03 , @@أبورائد@@ , tarek
#3
ممكن توضيح؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
اكيد ممكن

كود :
Private Declare Function SystemParametersInfo Lib "user32" Alias "SystemParametersInfoA" (ByVal uAction As Integer, ByVal uParam As Integer, ByVal lpvParam As String, ByVal fuWinIni As Integer) As Integer
دالة من دوال api

كود :
Private Const SE = 20
    Private Const UP = &H1
ثابتان يتم استخدامهم مع الدالة

كود :
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        Using dlg As New OpenFileDialog
            dlg.ShowDialog()
            SystemParametersInfo(SE, 0, dlg.FileName, UP)
        End Using
    End Sub

هذا الكود في حدث النقر للبوتون راح يفتح عندك FileDialog تختار منه مسار الصوره موفق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: @@أبورائد@@
#5
تمام مشكر بس انا كنت عاوز نظام ال listview و ال combobox ويكون في timer لتغيير الشاشه اوتوماتيكي هل من مساعده؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
وينكم يا عملاقه؟؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
طيب اخي بس انتظر عليا غدآ بإذن الله لان حاليآ تعبان ونعسانSad وراح اعملك مثال بإذن الله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: nin9e , @@أبورائد@@
#8
السلام عليكم
مثل ما وعدتك اخي تفضل
صورة البرنامج


طبعآ الصورة الموجودف في الـــCheckBox تختلف عن يلي تظعها لان حجمها صغير لذلك وضعتها حسب مسار جهازي موفق

تحميل المشروع
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: @@أبورائد@@ , yahya , ناجي إبراهيم
#9
مشكور علي المجهود الرائع بس انا اريد listview و اضيف الصور ليه لمي عملت listview و open file dialog و تمام لمي اجي اضيف الصور مش بتبقي صور بيبقي المسار بتعها بس ممكن حل؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
هو ليه الموقع بعد التجديد الاعضاء معدوش بيردوا علي طول ده معني كده ان انتوا مش عاوزين تساعدوا ولا ايه المشكله؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  اوريد كود تغيير الحروف العربية الى الانجليزية والعكس Mina Botros 1 3 منذ 25 دقيقة مضت
آخر رد: boudyonline
  [VB.NET] شرح لعمل برنامج اختبار الكتروني mmarn 1 56 22-07-17, 04:17 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  برنامج بدون اي شي ddemed 1 82 20-07-17, 11:34 AM
آخر رد: silverlight
Thumbs Up ممكن طريقة صنع برنامج رسام مع الادوات الهندسية Mina Botros 4 126 18-07-17, 08:37 PM
آخر رد: Mina Botros
  اريد طريقة صنع برنامج يقوم بتسجيل الدخول الى الجميل Mina Botros 2 116 14-07-17, 08:26 PM
آخر رد: سعود
Thumbs Up [سؤال] اريد كود يصنع برنامج تصوير الشاشة فيديو Mina Botros 5 147 08-07-17, 04:57 PM
آخر رد: silverlight
  سؤال فى برنامج مبيعات salah mansour 1 74 07-07-17, 09:25 PM
آخر رد: أبوبكر سويدان
Thumbs Up [سؤال] طريقة تغيير شكل ال progress bar وطريقة التحميل Mina Botros 3 119 04-07-17, 11:29 AM
آخر رد: silverlight
  مشكلة في كود برنامج Web Browser khaled12345 4 150 28-06-17, 11:40 AM
آخر رد: khaled12345
  كيفية تحويل الماكرو اللي في الاكسيل الي برنامج فيجوال بيسك khaled12345 2 104 22-06-17, 03:48 AM
آخر رد: khaled12345

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم