تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامج تغيير خلفيه سطح المكتب
#1
السلام عليكم
كنت اريد برمجه برنامج لتغيير خلفيه سطح المكتب مع خصيت ال slide show و تحديد مسارات من الcombo box و الي اخره.هل من مساعد ؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
لتغيير الخلفية
كود :
Private Declare Function SystemParametersInfo Lib "user32" Alias "SystemParametersInfoA" (ByVal uAction As Integer, ByVal uParam As Integer, ByVal lpvParam As String, ByVal fuWinIni As Integer) As Integer
    Private Const SE = 20
    Private Const UP = &H1
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        Using dlg As New OpenFileDialog
            dlg.ShowDialog()
            SystemParametersInfo(SE, 0, dlg.FileName, UP)
        End Using
    End Sub
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: mohammed moh , sooriaty03 , @@أبورائد@@ , tarek
#3
ممكن توضيح؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
اكيد ممكن

كود :
Private Declare Function SystemParametersInfo Lib "user32" Alias "SystemParametersInfoA" (ByVal uAction As Integer, ByVal uParam As Integer, ByVal lpvParam As String, ByVal fuWinIni As Integer) As Integer
دالة من دوال api

كود :
Private Const SE = 20
    Private Const UP = &H1
ثابتان يتم استخدامهم مع الدالة

كود :
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        Using dlg As New OpenFileDialog
            dlg.ShowDialog()
            SystemParametersInfo(SE, 0, dlg.FileName, UP)
        End Using
    End Sub

هذا الكود في حدث النقر للبوتون راح يفتح عندك FileDialog تختار منه مسار الصوره موفق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: @@أبورائد@@
#5
تمام مشكر بس انا كنت عاوز نظام ال listview و ال combobox ويكون في timer لتغيير الشاشه اوتوماتيكي هل من مساعده؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
وينكم يا عملاقه؟؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
طيب اخي بس انتظر عليا غدآ بإذن الله لان حاليآ تعبان ونعسانSad وراح اعملك مثال بإذن الله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: nin9e , @@أبورائد@@
#8
السلام عليكم
مثل ما وعدتك اخي تفضل
صورة البرنامج


طبعآ الصورة الموجودف في الـــCheckBox تختلف عن يلي تظعها لان حجمها صغير لذلك وضعتها حسب مسار جهازي موفق

تحميل المشروع
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: @@أبورائد@@ , yahya , ناجي إبراهيم
#9
مشكور علي المجهود الرائع بس انا اريد listview و اضيف الصور ليه لمي عملت listview و open file dialog و تمام لمي اجي اضيف الصور مش بتبقي صور بيبقي المسار بتعها بس ممكن حل؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
هو ليه الموقع بعد التجديد الاعضاء معدوش بيردوا علي طول ده معني كده ان انتوا مش عاوزين تساعدوا ولا ايه المشكله؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تغيير التقويم أسامة السالمي 4 76 22-05-17, 08:03 PM
آخر رد: أسامة السالمي
  كيف تتحقق من وجود برنامج مثبت وان لم يكن مثبت تثبته محمد بن عطية 1 58 20-05-17, 09:26 PM
آخر رد: محمود بكرى
  تشغيل برنامج دون الحاجه للاقلاع ببرامج اخري medoddd 0 35 19-05-17, 12:46 PM
آخر رد: medoddd
  افكاركم بخصوص برنامج ادارة محلات بلاي ستيشن Basil Abdallah 3 79 18-05-17, 07:49 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  [VB.NET] عايز اعرف ازاى اعمل برنامج بقاعدة بيانات xaml MOSTAFA.KAMEL 3 107 13-05-17, 11:01 PM
آخر رد: العواد الصغير
  طلب برنامج .NET Reactor مع التفعيل OakenShield 0 34 13-05-17, 01:28 PM
آخر رد: OakenShield
  [VB.NET] إستفسار عن كيفية تغيير كلمة مرور مستخدم في vb.net 2013 limia 1 63 13-05-17, 11:01 AM
آخر رد: khalid475
  [VB.NET] مشكلة بسيطة في برنامج بسيط يعتمد على( Multi-Threading) أبو نقطة 5 141 13-05-17, 07:41 AM
آخر رد: أبو نقطة
  مساعدة في ربط برنامج بالسكنر zinab ali 3 80 09-05-17, 10:55 PM
آخر رد: mansoor
  [سؤال] تعليم عمل برنامج مبيعات المبرمج العبقري 4 165 30-04-17, 12:42 PM
آخر رد: جميل علي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم