تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] تجميل شكل الفورم بطريقة معينة
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

اخوواني الافاضل انا الان ابحث عن طريقة لتجميل الفورم قليلاً

كنت قد رائيت شرح فى المنتدى القديم لطريقة جعل الفورم يبدو مثل الـ Word 2007 فى القوائم و و

ياريت لو تعطوني الاداة وطريقة بسيطه لتجربتها

وشكرا لكم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


ربما أنك تقصد هذه الأدوات
DotNetBar



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: kslawy , sooriaty03 , Mido9
#3
(10-10-13, 07:35 AM)@@أبورائد@@ كتب : السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


ربما أنك تقصد هذه الأدوات
DotNetBar



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بالظبط فعلاً ،، ده الى اقصده ،، ربنا يجزيك كل خير ،، تسلم حبيبي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: @@أبورائد@@


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية تنسيق الفورم مع الادوات khaled12345 2 46 أمس, 02:09 AM
آخر رد: khaled12345
  كيفية تغير لون ال button اللي في الفورم بمعلومات في الداتا جريد فيو khaled12345 4 122 26-05-17, 08:30 PM
آخر رد: khaled12345
  مشكلة تفعيل ظهور checkbox في الفورم عامر الجبوري 4 89 21-05-17, 02:22 PM
آخر رد: alma2
  لماذا يختفي الفورم عند النقر على اي زر كومند samawi 0 36 16-05-17, 10:30 PM
آخر رد: samawi
  كيفية غلق هذا الفورم ان نفذ جملة شرط soper 4 90 13-05-17, 09:41 PM
آخر رد: العواد الصغير
  [VB.NET] كيفية فتح البرنامج اكتر من مرة بشروط معينة الماجيك مسعد 6 131 07-05-17, 04:15 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  كود طباعه الفورم مرتين على نفس الريبورت alma_fandi 7 264 26-04-17, 10:18 PM
آخر رد: alma_fandi
  [سؤال] طباعة الفورم بشكل كامل VB.Net Sameh Hamdy 5 287 21-04-17, 04:18 PM
آخر رد: IBRA939
  ظهور الفورم بسكل جميل Basil Abdallah 0 97 19-04-17, 07:58 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  [VB.NET] طباعة محتويات الفورم على ريبورت فيوور tarek 1 110 17-04-17, 08:44 PM
آخر رد: Adrees

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم