تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(تم الحل) المحاذة والتنسيق فى الفورم عندى تمام windows 8 وعند العميل مش مظبوطة خالص windows 7 ؟؟؟
#1
السلام عليكم

عندى مشروع تم إنشاءه بواسطة vs 2012 وهو شغال عند تصميم المشروع على ويندوز 7 وتشغيله على ويندوز 7 تظهر الفورم كما هى بنفس التنسيقات والمحاذاه - عند إنتقالى إلى ويندوز 8 وتصميم باقى المشروع عليه وجدت ان التنسيقات والمحاذاة الذين تم تنسيقهم اثناء عملى على ويندوز 7 غير مرتبه فإضررت لإعادة التنسيق وهى تظهر على ويندوز 8 منسقة ومظبوطة ولكن فؤجئت بالعكس على ويندوز 7

مرفق صورة من ويندوز 8 وهى مظبوطة ونفس الفورم عند تشغيلها على ويندوز 7 لتلاحظوا المشكلة

ما الحل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟


الملفات المرفقة صورة/صور
       
}}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
وعليكم السلام

التنسيق متشابه ؟! فوين المشكلة بالضبط ؟ وهل الفورم قابل للتكبير والتصغير ؟
}}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
Osama_Ghareeb كتب :وعليكم السلام

التنسيق متشابه ؟! فوين المشكلة بالضبط ؟ وهل الفورم قابل للتكبير والتصغير ؟

المحاذاة ( مثلا انظر الى التشك بوكس فى الصورتين ) فستجد على ويندوز 8 التشك بوكس تحت بعضهم منظمين يعنى جميع التشك بوكس تحت بعضهم ؟ اما فى ويندوز 7 فستجد انهم ليسم منظمنين احدهم لليمين قليللا واخرى لليسار قليللا وهكذا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الفورم sizable
}}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
إستخدم خاصية الـ Anchor لتثبيت الأدوات باليمين بدلا من اليسار... (الافتراضي Top, Left خليها Top, Right) بعدين خلي الـ Left ثابتة للكل
}}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
Osama_Ghareeb كتب :إستخدم خاصية الـ Anchor لتثبيت الأدوات باليمين بدلا من اليسار... (الافتراضي Top, Left خليها Top, Right) بعدين خلي الـ Left ثابتة للكل

بارك الله فيك

تم عمل اللازم ؟
}}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
a.amin كتب :بارك الله فيك

تم عمل اللازم ؟

بإذن الله... نعم
}}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
إقتباس :إستخدم خاصية الـ Anchor لتثبيت الأدوات باليمين بدلا من اليسار... (الافتراضي Top, Left خليها Top, Right) بعدين خلي الـ Left ثابتة للكل


كيف اغير الافتراضي Top,Left الى Top, Right ومن ثم اخلي الـ Left ثابت للكل

لم افهم القصد في بعدين خلي الـ Left ثابت للكل / ممكن توضح النقط هذي
}}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
خلي قيمة الخاصية Anchor تساوي Top, Right

وبعدين حدد كل الأدوات وخلي قيمة Left اللي هي X واحدة مثلا 50
[SIZE=6]لا إله إلا أنت سبحانك إني كنت من [/SIZE][SIZE=6]الظالمين[/SIZE][SIZE=6]
[/SIZE]
}}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة الفورم الشفاف محمود صالح 5 171 اليوم, 12:47 AM
آخر رد: Fantastico
  [VB.NET] لكل خبير ارجو الحل Engmtamous 8 115 أمس, 07:52 PM
آخر رد: alsouf
Big Grin [كود] شباب طريقة لإظهار الادوات بشكل شبه مخفى وليس الفورم badr.kamel 3 133 14-09-17, 05:07 AM
آخر رد: Mohamad Anan
  اريد كود لتحقق ان كان الفورم مفتوح ام لا The Light Fire 2 83 11-09-17, 06:57 PM
آخر رد: The Light Fire
  [سؤال] لو سمحتم عاوز كود لأظهار كود العميل في التيكست بوكس عند اختيار العميل من الكومبوبوكس ahmedgamal 4 153 05-09-17, 06:01 AM
آخر رد: ahmedgamal
  [سؤال] ما هي الطريقة لإرسال بريد إلكتروني بعد قيام العميل بالتسجيل. AbdullahProg 16 435 24-08-17, 04:02 PM
آخر رد: سعود الشامان
  [VB.NET] هل كود : Windows Forms Application يعمل على ASP.NET web application ، والعكس AbdullahProg 1 61 22-08-17, 02:45 PM
آخر رد: حريف برمجة
  ايه فايدة التقاير لما ممكن اطبع الفورم ؟؟؟ نبيل كونكت 1 86 22-08-17, 11:59 AM
آخر رد: حريف برمجة
  مشكلة في عرض الفورم وتضهر هذه الرساله eng_yuyu 1 142 14-07-17, 08:56 PM
آخر رد: سعود
  تعديل الكود يا جماعه محدش بيرد عليا خالص insert نبيل كونكت 4 167 13-07-17, 02:09 PM
آخر رد: نبيل كونكت

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم