تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(تم الحل) المحاذة والتنسيق فى الفورم عندى تمام windows 8 وعند العميل مش مظبوطة خالص windows 7 ؟؟؟
#1
السلام عليكم

عندى مشروع تم إنشاءه بواسطة vs 2012 وهو شغال عند تصميم المشروع على ويندوز 7 وتشغيله على ويندوز 7 تظهر الفورم كما هى بنفس التنسيقات والمحاذاه - عند إنتقالى إلى ويندوز 8 وتصميم باقى المشروع عليه وجدت ان التنسيقات والمحاذاة الذين تم تنسيقهم اثناء عملى على ويندوز 7 غير مرتبه فإضررت لإعادة التنسيق وهى تظهر على ويندوز 8 منسقة ومظبوطة ولكن فؤجئت بالعكس على ويندوز 7

مرفق صورة من ويندوز 8 وهى مظبوطة ونفس الفورم عند تشغيلها على ويندوز 7 لتلاحظوا المشكلة

ما الحل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟


الملفات المرفقة صورة/صور
       
}}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
وعليكم السلام

التنسيق متشابه ؟! فوين المشكلة بالضبط ؟ وهل الفورم قابل للتكبير والتصغير ؟
}}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
Osama_Ghareeb كتب :وعليكم السلام

التنسيق متشابه ؟! فوين المشكلة بالضبط ؟ وهل الفورم قابل للتكبير والتصغير ؟

المحاذاة ( مثلا انظر الى التشك بوكس فى الصورتين ) فستجد على ويندوز 8 التشك بوكس تحت بعضهم منظمين يعنى جميع التشك بوكس تحت بعضهم ؟ اما فى ويندوز 7 فستجد انهم ليسم منظمنين احدهم لليمين قليللا واخرى لليسار قليللا وهكذا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الفورم sizable
}}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
إستخدم خاصية الـ Anchor لتثبيت الأدوات باليمين بدلا من اليسار... (الافتراضي Top, Left خليها Top, Right) بعدين خلي الـ Left ثابتة للكل
}}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
Osama_Ghareeb كتب :إستخدم خاصية الـ Anchor لتثبيت الأدوات باليمين بدلا من اليسار... (الافتراضي Top, Left خليها Top, Right) بعدين خلي الـ Left ثابتة للكل

بارك الله فيك

تم عمل اللازم ؟
}}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
a.amin كتب :بارك الله فيك

تم عمل اللازم ؟

بإذن الله... نعم
}}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
إقتباس :إستخدم خاصية الـ Anchor لتثبيت الأدوات باليمين بدلا من اليسار... (الافتراضي Top, Left خليها Top, Right) بعدين خلي الـ Left ثابتة للكل


كيف اغير الافتراضي Top,Left الى Top, Right ومن ثم اخلي الـ Left ثابت للكل

لم افهم القصد في بعدين خلي الـ Left ثابت للكل / ممكن توضح النقط هذي
}}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
خلي قيمة الخاصية Anchor تساوي Top, Right

وبعدين حدد كل الأدوات وخلي قيمة Left اللي هي X واحدة مثلا 50
[SIZE=6]لا إله إلا أنت سبحانك إني كنت من [/SIZE][SIZE=6]الظالمين[/SIZE][SIZE=6]
[/SIZE]
}}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة تفعيل ظهور checkbox في الفورم عامر الجبوري 4 87 21-05-17, 02:22 PM
آخر رد: alma2
  لماذا يختفي الفورم عند النقر على اي زر كومند samawi 0 35 16-05-17, 10:30 PM
آخر رد: samawi
  كيفية غلق هذا الفورم ان نفذ جملة شرط soper 4 72 13-05-17, 09:41 PM
آخر رد: العواد الصغير
  ما الحل ؟؟؟ alma_fandi 15 292 08-05-17, 05:21 AM
آخر رد: alma_fandi
  كود طباعه الفورم مرتين على نفس الريبورت alma_fandi 7 262 26-04-17, 10:18 PM
آخر رد: alma_fandi
  [سؤال] طباعة الفورم بشكل كامل VB.Net Sameh Hamdy 5 281 21-04-17, 04:18 PM
آخر رد: IBRA939
  ظهور الفورم بسكل جميل Basil Abdallah 0 94 19-04-17, 07:58 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  [VB.NET] طباعة محتويات الفورم على ريبورت فيوور tarek 1 106 17-04-17, 08:44 PM
آخر رد: Adrees
  طباعة الفورم rabeh.ram 10 583 15-04-17, 12:38 PM
آخر رد: tarek
  [VB.NET] عمل عد تنازلى لانترفال تايمر يعنى مثلا عندى تيمر 1 الانترفال بتاعه مثلا 20 ثانية عايز الماجيك مسعد 9 249 10-04-17, 04:00 AM
آخر رد: الماجيك مسعد

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم