تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سؤال فى تقسيم اسم ال textbox
#1
السلام عليكم شباب عندى سؤال عن تقسم اسم ال textbox
هوضح الفكر اكتير عندى تكست اسمو textbox_nice
و عندى 3 Label
و عندى 3 متغير من نوع
كود :
String (a,b,c)
عايز بقى اقسم اسم ال textbox_nice بالطريقة دى
كود :
Dim a As String
        Dim b As String
        Dim c As String
        a = "textbox"
        b = "_"
        c = "nice"
و كده انا قسم اسم التسكت تمام بعد كده هعرض الكلام ده بالطريقة دى
كود :
Label1.TabIndex = "textbox"
        Label2.TabIndex = "_"
        Label3.TabIndex = "nice"
ازاى اقدر اعمل كده عن طريق الكود؟:confused:
يَامَعْشَرَ الْجِنِّ وَالإِنسِ إِنْ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ فَانفُذُوا لا تَنفُذُونَ إِلاّ بِسُلْطَانٍ(33) سورة الرحمن
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
برجاء نقل الموضوع الى قسم الاسئلة و ذلك بسبب خطاء و الكتبة فى القسم الخطاء
يَامَعْشَرَ الْجِنِّ وَالإِنسِ إِنْ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ فَانفُذُوا لا تَنفُذُونَ إِلاّ بِسُلْطَانٍ(33) سورة الرحمن
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
ينقل للقسم المناسب
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
و عليكم السلام ،، ان شاء الله انك تقصد هذا الحل ،،

إقتباس :DIM ALL_WORD() AS STRING = SPLIT (A&B&C,"_")
Label1.TEXT =ALL_WORD(0)
Label2.TEXT = "_"
Label3.TEXT = ALL_WORD(1)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
لا اخى انا قصدى هو لى كتبو فوق ده ان كل متغير يخد جزء من اسم التكست فى الاول
يَامَعْشَرَ الْجِنِّ وَالإِنسِ إِنْ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ فَانفُذُوا لا تَنفُذُونَ إِلاّ بِسُلْطَانٍ(33) سورة الرحمن
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
تفضل أخي هذا هو الكود
كود :
Dim A, B, C As String
        A = textbox_nice.Name.Split("_")(0)
        B = "_"
        C = textbox_nice.Name.Split("_")(1)
        Label1.Text = A
        Label2.Text = B
        Label3.Text = C
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
شكرا ليك اخى بس ممكن تشرح لى الكود
يَامَعْشَرَ الْجِنِّ وَالإِنسِ إِنْ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ فَانفُذُوا لا تَنفُذُونَ إِلاّ بِسُلْطَانٍ(33) سورة الرحمن
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
اسف على التدخل اخى الكريم
ولكن الكود ليس محتاج شرح(حيث انك كاتب نفس الكود فى سؤالك...ولكن بدون كود التقسيم)
عموما اعتقد انك تقصد هذا الجزء
A = textbox_nice.Name.Split("_")(0)
B = "_"
C = textbox_nice.Name.Split("_")(1)

A B C متغيرات نصوص
textbox_nice التكست بوكس
Name اسم التكست بوكس
Split تقسيم
("_")(0) ماقبل الحرف (_)
("_")(1) مابعد الحرف(_)
بالتوفيق ان شاء الله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
شكرا ليك اخى كان عندى سؤال تانى و هو خالص الجدوال بقاعدة البيانات كنت عايز عن طريق كود معى اسم جدوال فى قاعدة البيانات و عايز اعرف اسماء الجدوال لى عاملة علاقة مع الجدول ده ؟:confused:
يَامَعْشَرَ الْجِنِّ وَالإِنسِ إِنْ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ فَانفُذُوا لا تَنفُذُونَ إِلاّ بِسُلْطَانٍ(33) سورة الرحمن
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
هل يوجد طريق لفعل هذا
يَامَعْشَرَ الْجِنِّ وَالإِنسِ إِنْ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ فَانفُذُوا لا تَنفُذُونَ إِلاّ بِسُلْطَانٍ(33) سورة الرحمن
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ممكن سؤال لأهل الخبره خاص بالتخزين sql server lemozza 5 59 منذ 1 ساعه مضت
آخر رد: lemozza
  [VB.NET] سؤال : بخصوص crystal reports او ReportViewer dubai.eig 2 27 منذ 4 ساعة مضت
آخر رد: حريف برمجة
  سؤال فى طريقه إعداد ال ToolBox فى VB.net 2015 ابوثامر الحربي 11 167 17-10-17, 07:14 PM
آخر رد: ابوثامر الحربي
  [سؤال] سؤال لمبتدئ بالبرمجه برجاء المساعده Muhammad-Elbokl 1 72 16-10-17, 02:03 AM
آخر رد: نبيل فتحى
  [VB.NET] سؤال عن برمجة برنامج Badi054 6 92 15-10-17, 04:43 PM
آخر رد: سعود
  سؤال فى الفرق بين وقتين nabil.1710 4 97 14-10-17, 11:34 AM
آخر رد: nabil.1710
  [VB.NET] استفسار بخصوص ال textbox dubai.eig 2 48 12-10-17, 09:07 PM
آخر رد: dubai.eig
Exclamation [VB.NET] حدف اسطر في textbox mervandzz 3 54 12-10-17, 02:40 PM
آخر رد: mervandzz
  [VB.NET] استفسار :- تحديث ال TEXTBOX dubai.eig 8 157 10-10-17, 07:03 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] سؤال : الاستخدام الصحيح ل BackgroundWorker او Threading dubai.eig 11 206 05-10-17, 05:51 PM
آخر رد: silverlight

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم