تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ممكن كود الفرق بين وقتين
#1
السلام عليكم

لدي 2 تكست بوكس في الفورم

الأول مكتوب فيه
23:59:59

والثاني مكتوب فيه
13:14:49

ممكن كود الفرق بين هذين الوقتين اخواني وبارك الله فيكم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
تفضل اخي
كود :
[color=#333333]Dim Difference As TimeSpan = TimeSpan.Parse(TextBox1.Text) - TimeSpan.Parse(TextBox2.Text)[/color]
        If TimeSpan.Parse(TextBox1.Text) < TimeSpan.Parse(TextBox2.Text) Then            Difference = TimeSpan.Parse("24") + Difference        End If [COLOR=#FF0000]      
TextBox3.Text = Strings.Right("0" & Difference.Hours, 2) & ":" & Strings.Right("0" & Difference.Minutes, 2) & ":" & Strings.Right("0" & Difference.Seconds, 2)[/COLOR]
بالتوفيق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
تفضل هذه مشاركه لي باكاديميه فيجوال بيسك للعرب ارجو ان تفيدك

اكواد التاريخ والوقت
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
ممكن كود يجمع بين اربع اوقات مختلافه ولو نقص وقت منهم يكمل الجمع ولا يتوقف  
وممكن اجعلهم على زر واحد
الموضوع عباره عن حساب الفرق بين وقتين + الفرق بين وقتين +الفرق بين وقتين +الفرق بين وقتين ويكمل لو نقص اى منهم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ممكن سؤال لأهل الخبره خاص بالتخزين sql server lemozza 5 64 20-10-17, 09:56 PM
آخر رد: lemozza
  سؤال فى الفرق بين وقتين nabil.1710 4 101 14-10-17, 11:34 AM
آخر رد: nabil.1710
  [VB.NET] ممكن طلب بسيط MOSTAFA.KAMEL 4 93 14-10-17, 05:36 AM
آخر رد: حريف برمجة
  [VB.NET] ممكن تعديل الكود التالي D-Z 0 66 21-09-17, 06:34 PM
آخر رد: D-Z
  [سؤال] ممكن طريقة عمل برنامج وارسال التحديثات اليه عندما يتوفر تحديث Mina Botros 3 129 20-09-17, 01:11 AM
آخر رد: سعود الشامان
  ممكن طريقه طباعه محتويات داتاجريد فيو من خلال الكريستال ريبورت hashish2003 7 276 11-09-17, 10:05 PM
آخر رد: hashish2003
Photo ممكن الرد ضرورى aliomar333 2 94 11-09-17, 09:55 PM
آخر رد: aliomar333
  [VB.NET] ممكن شرح بكل مايتعلق بـ DataGridView 0theghost0 1 132 08-09-17, 07:08 PM
آخر رد: جميل علي
Question [سؤال] الفرق بين نص الاتصال اكسس و سيكوال و الاوركل alims 4 128 04-09-17, 07:06 PM
آخر رد: alims
  [VB.NET] ممكن طريقة قراءة ملف PDF سطر سطر و وضعه في Array الغلبان 9 642 22-08-17, 05:55 PM
آخر رد: Nabhan Alhashemy

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم