تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ممكن كود الفرق بين وقتين
#1
السلام عليكم

لدي 2 تكست بوكس في الفورم

الأول مكتوب فيه
23:59:59

والثاني مكتوب فيه
13:14:49

ممكن كود الفرق بين هذين الوقتين اخواني وبارك الله فيكم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
تفضل اخي
كود :
[color=#333333]Dim Difference As TimeSpan = TimeSpan.Parse(TextBox1.Text) - TimeSpan.Parse(TextBox2.Text)[/color]
        If TimeSpan.Parse(TextBox1.Text) < TimeSpan.Parse(TextBox2.Text) Then            Difference = TimeSpan.Parse("24") + Difference        End If [COLOR=#FF0000]      
TextBox3.Text = Strings.Right("0" & Difference.Hours, 2) & ":" & Strings.Right("0" & Difference.Minutes, 2) & ":" & Strings.Right("0" & Difference.Seconds, 2)[/COLOR]
بالتوفيق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
تفضل هذه مشاركه لي باكاديميه فيجوال بيسك للعرب ارجو ان تفيدك

اكواد التاريخ والوقت
 If i had the chance , i would change the world .

 But they won't Give me the source code


https://hackerone.com/egyptghost



الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
ممكن كود يجمع بين اربع اوقات مختلافه ولو نقص وقت منهم يكمل الجمع ولا يتوقف  
وممكن اجعلهم على زر واحد
الموضوع عباره عن حساب الفرق بين وقتين + الفرق بين وقتين +الفرق بين وقتين +الفرق بين وقتين ويكمل لو نقص اى منهم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] كيف ممكن اوقف عدد كبير من BackgroundWorker دفعة واحدة e-coder 2 65 23-05-17, 03:40 AM
آخر رد: silverlight
  ممكن طريقة عمل راديو اذاعات القرآن الكريم عن طريق aassa 5 93 20-05-17, 12:49 AM
آخر رد: alma2
  [سؤال] ممكن مسساعدة في تصدير مشروع بقاعدة بيانات MySql & vb.net2013 فراس الغزي 1 59 19-05-17, 12:45 PM
آخر رد: Adrees
  [مشروع] ممكن تعديل علي المشروع دموع الوطن 12 208 15-05-17, 09:29 AM
آخر رد: دموع الوطن
  هل هذا ممكن ام لا rabeh.ram 2 64 10-05-17, 12:49 AM
آخر رد: rabeh.ram
  [سؤال] ممكن طريقة اضافة سنوات في التاريخ Abdulaziz Hazazi 2 90 06-05-17, 09:59 PM
آخر رد: أسامة السالمي
Smile ممكن رسم سهم بهذا الكود abdalamask 16 377 02-05-17, 10:50 AM
آخر رد: silverlight
  ممكن شرح هذا الجمله using ابراهيم كركوكي 0 66 29-04-17, 10:50 AM
آخر رد: ابراهيم كركوكي
  [سؤال] حفظ بيانات دفعة واحدة ... هل هذا ممكن ابو محمد القحطاني 2 125 20-04-17, 09:32 PM
آخر رد: Adrees
  [VB.NET] ممكن مساعدتي في DataGridViwe محمد بوقزاحة 0 63 18-04-17, 11:05 AM
آخر رد: محمد بوقزاحة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم