تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كود اعادة الترقيم التلقائي بعد الحزف والتعديل للسجلات
#1
أخواني الاعزاء لو ممكن كود vb.net لاعادة الترقيم التلقائي بعد حزف صف او تعديلة
قاعدة البيانات المستخدمة
اكسس
Heart
اللهم علمنا ما ينفعنا و انفعنا بما علمتنا وَ زِدْنا علماً

Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
بسم الله الرحمن الرحيم

المثـــــــــال في المرفـــــــــــقات .


الملفات المرفقة
.rar   Auto No.rar (الحجم : 71.74 ك ب / التحميلات : 384)

Abu Ehab : Microsoft Partner  & Systems Developer
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: عدنان الشمري , عدنان الشمري
#3
تسلملي ياغالي
Heart
اللهم علمنا ما ينفعنا و انفعنا بما علمتنا وَ زِدْنا علماً

Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
Abu Ehab كتب :بسم الله الرحمن الرحيم

المثـــــــــال في المرفـــــــــــقات .

الف شكرولكن لي سوال لماذا هذا الجزء من الكود
تغيير نوعية الحقل من ترقيم تلقائي الى رقم
cmd.CommandText = "ALTER TABLE Tab1 ALTER COLUMN ID Long"
Heart
اللهم علمنا ما ينفعنا و انفعنا بما علمتنا وَ زِدْنا علماً

Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
مش محتاجة توضيح .... أنا انشأت حقل في الجدول ويكون رقمي
انا عملته
Long حتى يستوعب أرقام كثيره

Abu Ehab : Microsoft Partner  & Systems Developer
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
Abu Ehab كتب :مش محتاجة توضيح .... أنا انشأت حقل في الجدول ويكون رقمي
انا عملته
Long حتى يستوعب أرقام كثيره


متشكر جدا لزوق حضرتك انا كنت بستفسر بس يعني ممكن اخلية ترقيم تلقائي زي ماهو علشان هحتاجو في حاجة تاني
Heart
اللهم علمنا ما ينفعنا و انفعنا بما علمتنا وَ زِدْنا علماً

Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
على قكرة انا بحاول أبعد عن حقل الترقيم التلقائي بقد الاماكن
ولو عايز أستعلم عن شيئ بستخدم حقل معروف مثل : أسم أو رقم الهوية أو .....

وسامحني أن لم أتمكن من مساعدتك بالشكل المطلوب.

Abu Ehab : Microsoft Partner  & Systems Developer
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
Abu Ehab كتب :على قكرة انا بحاول أبعد عن حقل الترقيم التلقائي بقد الاماكن
ولو عايز أستعلم عن شيئ بستخدم حقل معروف مثل : أسم أو رقم الهوية أو .....

وسامحني أن لم أتمكن من مساعدتك بالشكل المطلوب.
الف شكر ياريس
Heart
اللهم علمنا ما ينفعنا و انفعنا بما علمتنا وَ زِدْنا علماً

Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
السيد أبو إيهاب Abu Ehab
يرجى التكرم بإعادة تحميل ملف المثال Auto No.rar
لأنه عند الذهاب إلى الرابط يكون الجواب
(صفحة الويب هذه غير متوفرة)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
لو حد عنده المثال ده تاني عشان الصفحة غير متوفرة و مش بيحمل الملف المرفق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة ف الحفظ والتعديل بعد تحويل المشروع لملف تنفيذي apo yousef 3 87 23-02-17, 12:28 PM
آخر رد: ssayed111
  [VB.NET] مشكلة في كيفية اعادة الاتصال في TcpClient YazanOtoum 1 59 20-02-17, 01:03 PM
آخر رد: YazanOtoum
  [VB.NET] البحث التلقائي tifagreet 1 85 30-01-17, 06:07 PM
آخر رد: مساعدة
  كود الجمع التلقائي فى listview riad21 1 131 17-01-17, 10:51 PM
آخر رد: مساعدة
  كيف يمكن اضافة مجموعة حقول الي datagridview والتعديل عليها مباشرتا dark1459 2 185 15-11-16, 10:30 PM
آخر رد: السرور
  الادخال والتعديل من خلال الليست بوكس makky 2 191 19-09-16, 07:57 PM
آخر رد: أبو عمر
  [VB.NET] شباب هل يوجد حل لهذة المشكلة الترقيم ؟؟ 0theghost0 5 323 03-09-16, 06:33 PM
آخر رد: 0theghost0
  [سؤال] ممكن يا اخوان كود العد التلقائي Kian Tech 13 505 31-08-16, 10:01 PM
آخر رد: Abdulkareem Almashi
  [VB.NET] عايز شرح طريقة النشر التلقائي في الجروبات الفيسبوك amedo 3 291 27-05-16, 07:15 PM
آخر رد: CLARO
  اظهار الترقيم في الكومبو بوكس زوجي aftfm 2 250 26-05-16, 08:22 PM
آخر رد: aftfm

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم