تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كود اعادة الترقيم التلقائي بعد الحزف والتعديل للسجلات
#1
أخواني الاعزاء لو ممكن كود vb.net لاعادة الترقيم التلقائي بعد حزف صف او تعديلة
قاعدة البيانات المستخدمة
اكسس
Heart
اللهم علمنا ما ينفعنا و انفعنا بما علمتنا وَ زِدْنا علماً

Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
بسم الله الرحمن الرحيم

المثـــــــــال في المرفـــــــــــقات .


الملفات المرفقة
.rar   Auto No.rar (الحجم : 71.74 ك ب / التحميلات : 419)
Abu Ehab : Microsoft Partner  & Systems Developer
  Facebook   Youtube    Twitter   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: عدنان الشمري , عدنان الشمري
#3
تسلملي ياغالي
Heart
اللهم علمنا ما ينفعنا و انفعنا بما علمتنا وَ زِدْنا علماً

Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
Abu Ehab كتب :بسم الله الرحمن الرحيم

المثـــــــــال في المرفـــــــــــقات .

الف شكرولكن لي سوال لماذا هذا الجزء من الكود
تغيير نوعية الحقل من ترقيم تلقائي الى رقم
cmd.CommandText = "ALTER TABLE Tab1 ALTER COLUMN ID Long"
Heart
اللهم علمنا ما ينفعنا و انفعنا بما علمتنا وَ زِدْنا علماً

Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
مش محتاجة توضيح .... أنا انشأت حقل في الجدول ويكون رقمي
انا عملته
Long حتى يستوعب أرقام كثيره
Abu Ehab : Microsoft Partner  & Systems Developer
  Facebook   Youtube    Twitter   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
Abu Ehab كتب :مش محتاجة توضيح .... أنا انشأت حقل في الجدول ويكون رقمي
انا عملته
Long حتى يستوعب أرقام كثيره


متشكر جدا لزوق حضرتك انا كنت بستفسر بس يعني ممكن اخلية ترقيم تلقائي زي ماهو علشان هحتاجو في حاجة تاني
Heart
اللهم علمنا ما ينفعنا و انفعنا بما علمتنا وَ زِدْنا علماً

Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
على قكرة انا بحاول أبعد عن حقل الترقيم التلقائي بقد الاماكن
ولو عايز أستعلم عن شيئ بستخدم حقل معروف مثل : أسم أو رقم الهوية أو .....

وسامحني أن لم أتمكن من مساعدتك بالشكل المطلوب.
Abu Ehab : Microsoft Partner  & Systems Developer
  Facebook   Youtube    Twitter   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
Abu Ehab كتب :على قكرة انا بحاول أبعد عن حقل الترقيم التلقائي بقد الاماكن
ولو عايز أستعلم عن شيئ بستخدم حقل معروف مثل : أسم أو رقم الهوية أو .....

وسامحني أن لم أتمكن من مساعدتك بالشكل المطلوب.
الف شكر ياريس
Heart
اللهم علمنا ما ينفعنا و انفعنا بما علمتنا وَ زِدْنا علماً

Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
السيد أبو إيهاب Abu Ehab
يرجى التكرم بإعادة تحميل ملف المثال Auto No.rar
لأنه عند الذهاب إلى الرابط يكون الجواب
(صفحة الويب هذه غير متوفرة)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
لو حد عنده المثال ده تاني عشان الصفحة غير متوفرة و مش بيحمل الملف المرفق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مساعدة في عملية الإضافة الحفظ والتعديل لثلاث جداول ahmedfa71 1 90 25-04-17, 02:55 PM
آخر رد: khodor1985
  [VB.NET] كود الاضافة والتعديل alma_fandi 2 188 10-04-17, 06:54 PM
آخر رد: alma_fandi
  مشكلة في الترقيم التلقائي almojad3y 24 577 06-04-17, 01:03 AM
آخر رد: khodor1985
  [VB.NET] هل هناك كود افضل من هذا لمشكلة الترقيم التلقائي ؟ 0theghost0 0 116 23-03-17, 07:32 PM
آخر رد: 0theghost0
  مشكلة ف الحفظ والتعديل بعد تحويل المشروع لملف تنفيذي apo yousef 3 166 23-02-17, 12:28 PM
آخر رد: ssayed111
  [VB.NET] مشكلة في كيفية اعادة الاتصال في TcpClient YazanOtoum 1 106 20-02-17, 01:03 PM
آخر رد: YazanOtoum
  [VB.NET] البحث التلقائي tifagreet 1 162 30-01-17, 06:07 PM
آخر رد: مساعدة
  كود الجمع التلقائي فى listview riad21 1 227 17-01-17, 10:51 PM
آخر رد: مساعدة
  كيف يمكن اضافة مجموعة حقول الي datagridview والتعديل عليها مباشرتا dark1459 2 270 15-11-16, 10:30 PM
آخر رد: السرور
  الادخال والتعديل من خلال الليست بوكس makky 2 251 19-09-16, 07:57 PM
آخر رد: أبو عمر

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم