تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هل هناك طريقه للتعامل مع ملفات Dll اثناء عمل البرنامج ؟؟
#1
السلام عليكم ورحمه وبركاته

انا عندي مشكله في برنامجي

البرنامج عشان يشتغل لازم يكون مرفق معاه ملف Dll والمكتبه ليست من برمجتي

انا عاوز اخلي البرنامج يقراها من الريسورسيس

بمعني اني مش عاوز استخدم العباره (Imports) فهل هناك طريقه ؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
AmrAhmed كتب :
السلام عليكم ورحمه وبركاته

انا عندي مشكله في برنامجي

البرنامج عشان يشتغل لازم يكون مرفق معاه ملف Dll والمكتبه ليست من برمجتي

انا عاوز اخلي البرنامج يقراها من الريسورسيس

بمعني اني مش عاوز استخدم العباره (Imports) فهل هناك طريقه ؟

لا اعتقد انه ينفع يقراها من الريسورس و لازم تستخدم Imports لى استدعاء الدالل
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
لا حضرتك في ال Reflections

بس المشكله اني مش عارف استخدمها صح
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
AmrAhmed كتب :لا حضرتك في ال Reflections

بس المشكله اني مش عارف استخدمها صح

لازم تكون معاك اكواد الدالل وى ودعه فى Class بهذه الطريق يمكن استدعاء Class بدل الدالل
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
معايا الاكواد
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
AmrAhmed كتب :معايا الاكواد

كل ما عليك وضعهم فى Class وى استدعئهم
لم معرفتش ارفعهم وى اعملهملك
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
لا حضرتك انته فهمتني غلط

انا قصدي ان انا معايا اسماء الميثود الي انا عاوز استدعيهم عن طريق الريفلكشن
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] رسالة خطأ فجائية تطلع اثناء العمل بالبرنامج larbihamri 21 336 منذ 9 ساعة مضت
آخر رد: mero5000
  إضافة البرنامج التنفيذي لزر الفارة الايمن العيدروس 5 139 17-09-18, 02:37 PM
آخر رد: DK-x
Question [سؤال] كيف اقوم بدمج ملفات التشغيل runtime الخاصة بال crystal report في التطبيق dell 1 45 15-09-18, 11:34 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] ملأ الكومبوبكس اثناء الكتابة عليه و items تأخذ من البحث larbihamri 21 459 03-09-18, 06:14 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] تحديد مسار قاعدة بيانات أكسس Access اثناء تشغيل البرنامج VB.net كريم جودي 3 133 30-08-18, 01:57 PM
آخر رد: elgokr
  [كود] حذف ملفات مؤقتة chrome dasktop 1 79 23-08-18, 08:35 PM
آخر رد: elgokr
  مشكلة عند تشغيل البرنامج salah mansour 21 499 20-08-18, 08:10 PM
آخر رد: elgokr
Information [سؤال] اريد حل لمشكلة فتح البرنامج اكثر من مرة بالفيجوال 2008 DK-x 6 423 18-08-18, 07:08 PM
آخر رد: DK-x
  [C#.NET] طلب كود حماة البرنامج ---أنا مبتدأ---- khalilfox 21 539 16-08-18, 02:25 AM
آخر رد: elgokr
  [كود] كود يجعل الكابتشا تعمل تلقائي في البرنامج gaber122 4 191 11-08-18, 01:34 AM
آخر رد: elgokr

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم