تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هل هناك طريقه للتعامل مع ملفات Dll اثناء عمل البرنامج ؟؟
#1
السلام عليكم ورحمه وبركاته

انا عندي مشكله في برنامجي

البرنامج عشان يشتغل لازم يكون مرفق معاه ملف Dll والمكتبه ليست من برمجتي

انا عاوز اخلي البرنامج يقراها من الريسورسيس

بمعني اني مش عاوز استخدم العباره (Imports) فهل هناك طريقه ؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
AmrAhmed كتب :
السلام عليكم ورحمه وبركاته

انا عندي مشكله في برنامجي

البرنامج عشان يشتغل لازم يكون مرفق معاه ملف Dll والمكتبه ليست من برمجتي

انا عاوز اخلي البرنامج يقراها من الريسورسيس

بمعني اني مش عاوز استخدم العباره (Imports) فهل هناك طريقه ؟

لا اعتقد انه ينفع يقراها من الريسورس و لازم تستخدم Imports لى استدعاء الدالل
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
لا حضرتك في ال Reflections

بس المشكله اني مش عارف استخدمها صح
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
AmrAhmed كتب :لا حضرتك في ال Reflections

بس المشكله اني مش عارف استخدمها صح

لازم تكون معاك اكواد الدالل وى ودعه فى Class بهذه الطريق يمكن استدعاء Class بدل الدالل
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
معايا الاكواد
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
AmrAhmed كتب :معايا الاكواد

كل ما عليك وضعهم فى Class وى استدعئهم
لم معرفتش ارفعهم وى اعملهملك
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
لا حضرتك انته فهمتني غلط

انا قصدي ان انا معايا اسماء الميثود الي انا عاوز استدعيهم عن طريق الريفلكشن
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] سورس كود لبرنامج مبيعات بس مش عارف افتحه مرفق البرنامج hassan505 3 138 أمس, 11:59 PM
آخر رد: عماد السيد
  [سؤال] كيف احفظ صورة من picturebox1 الى مجلد ضمن مسار البرنامج بدون ظهور مربع حوار mh66 5 85 أمس, 07:53 PM
آخر رد: mh66
  محتاج مساعدة فى تفعيل لى البرنامج Mohamed Magdy 2 65 13-11-18, 05:40 PM
آخر رد: Mohamed Magdy
  سؤال في تحزيم البرنامج Emam emam 3 102 09-11-18, 11:06 PM
آخر رد: Emam emam
Exclamation [VB.NET] اريد عمل ساعه مستقله عن ساعه الجهاز حتى وان اغلق البرنامج تضل شغاله Ebrahim5556 13 192 09-11-18, 12:42 AM
آخر رد: Ebrahim5556
  بخصوص تثبيت البرنامج عند العميل salah mansour 10 229 02-11-18, 04:38 PM
آخر رد: elgokr
  ترتيب النوافذ المفتوحة فى البرنامج atef_020 3 69 01-11-18, 01:30 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] خطا اثناء عملية الحذف محمد اسماعيل 6 124 31-10-18, 10:02 PM
آخر رد: elgokr
  مساعدة فى واجة تسجيل الدخول فى البرنامج Mohamed Magdy 4 123 30-10-18, 01:54 AM
آخر رد: elgokr
  هناك خطأ فى هذا الكود خالد كامل1 4 109 29-10-18, 06:02 PM
آخر رد: elgokr

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم