تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] كفية فتح السورس كود لصفحة موقع
#1
السلام عليكم
اولا اتمنى التنمية والتقدم للمنتدى والقائمين علية
ثانيا انا كنت عايز كود اقدر من خلالة احصل على source code لصفحة نت زى اى متصفح لما يدوس كليك يمين وبعدها view pagesource فيفتح صفحة بها source code اريد ان يكون هذا الكود موجود فى متغير فى الفيجوال بيسك
اتمنى ان تكون الفكرة واضحة وشكرا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

تفضل أخي الكريم
إذا كنت تستخدم WebBrowser
فهذا هو الكود المستخدم:

TextBox1.Text = WebBrowser1.DocumentText

أما إذا أردت عن طريق استدعاء مباشر
فهذا هو الكود
كود :
Dim wc As New Net.WebClient
TextBox1.Text = wc.DownloadString("http://www.google.com")

بالتوفيق
الرد
تم الشكر بواسطة: mohamed samy
#3
PHP كود :
Private Sub Button1_Click(sender As ObjectAs EventArgsHandles Button1.Click
        Dim n 
As New WebClient
        TextBox1
.Text n.DownloadString("http://" TextBox2.Text)
    
End Sub 
Heart
الرد
تم الشكر بواسطة: mohamed samy



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم