تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جعل الفورم يختفي بعد التشغيل
#1
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كيف حالكم إخواني
العنوان واضح
كيفية جعل الفورم يختفي بعد التشغيل ؟
يعني أول ما اشغل البرنامج يختفي
ولكن يبقى شغال في التاسك مانجر
يعني هو هيفضل شغال بس يختفي ولا يمكنك رؤيتهCool
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
في حدث تحميل الفروم FormLoad ضع الكود التالي :
Me.Hide()
Me.ShowInTaskbar = False
ولاظهار الـ Form مرة أخرى :
Me.Show()
Me.ShowInTaskbar = True
(وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا)

الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
الخاصية التالي(نسبة شفافية الفورم) اجعلها
Opacity = 0

وفي الحدث Shown اكتب

Me.Hide


لاحظ انك في الحدث Load لن تتمكن من إخفاء الفورم


وإن كنت تريد إخفاء الفورم من الشريط اجعل الخاصية ShowInTaskBar =False
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
تسلموا يا شباب والله
سلمت أيديكم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
ما شآء الله على المنتدى الجديد يا رب نقدر نستفاد منه زى ما كنا نستفاد من موقع vb4arab الاصلى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: VanToM
#6
يوجد طريقتان الاوله وضع Timer وجعلع True
اكتب هذا الكود فى التيمر me.Hid ثوف يتم اخفاء البرنامج الطريقه الثانيه بى وضع NotifyIcon
لكى يخفى البرنامج بجوار الساعة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: VanToM
#7
يوجد طريقتان الاوله وضع Timer وجعلع True
اكتب هذا الكود فى التيمر me.Hide ثوف يتم اخفاء البرنامج الطريقه الثانيه بى وضع NotifyIcon
لكى يخفى البرنامج بجوار الساعة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة الفورم الشفاف محمود صالح 5 181 أمس, 12:47 AM
آخر رد: Fantastico
Big Grin [كود] شباب طريقة لإظهار الادوات بشكل شبه مخفى وليس الفورم badr.kamel 3 135 14-09-17, 05:07 AM
آخر رد: Mohamad Anan
  اريد كود لتحقق ان كان الفورم مفتوح ام لا The Light Fire 2 86 11-09-17, 06:57 PM
آخر رد: The Light Fire
  ايه فايدة التقاير لما ممكن اطبع الفورم ؟؟؟ نبيل كونكت 1 86 22-08-17, 11:59 AM
آخر رد: حريف برمجة
  مشكلة في عرض الفورم وتضهر هذه الرساله eng_yuyu 1 143 14-07-17, 08:56 PM
آخر رد: سعود
  سؤال فى صورة الفورم الرئيسى salah mansour 7 269 05-07-17, 08:54 PM
آخر رد: salah mansour
  البحث فوق الفورم abdulla2 0 113 27-06-17, 02:54 AM
آخر رد: abdulla2
  مفتاح واحد يغلق الفورم ويفتحها نفسها بعد ثانيتين khaled12345 2 157 20-06-17, 11:00 AM
آخر رد: khaled12345
  كيفية تغير لون ال button اللي في الفورم بمعلومات في الداتا جريد فيو khaled12345 8 407 20-06-17, 05:01 AM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] ضبط حجم الفورم مع دقة الشاشة mos3ab 4 270 11-06-17, 06:14 AM
آخر رد: anes

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم