تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اريد بعض الاكواد البسيطه جدااااااا فيجوال بيسك 2010
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اريد منكم بعض الاكواد
الكود الاول عبارة عن 10 بوتن مرقمين بارقام من 0 - 9 وتكست بوكس عايز لما اضغط علي اي بوتن من اللي عليهم الارقام يتم كتابته في التكست بوكس في المرفقات صورة توضح وضع البوتن
انا جربت الكود ده لكتابه الارقام داخل التكست بوكس بس للاسف مش مظبوط لانه بيكتب الرقم مره واحده فقط ولما اضغط علي رقم تاني بيحذف الرقم القديم
PHP كود :
TextBox1.Text = ("1"


وكود لبوتن لما اضغط عليه يحذف رقم رقم مش كل الارقام مره واحده زاي نظام الاله الحاسبه بالظبط

الكود التاني عندي بوتن مكتوب عليه نسخ الرقم عايز لما اضغط عليه يظهر ليبول لمده مثلا خمس ثواني مكتوب عليه تم النسخ بنجاح وبعدها يختفي الليبول مره تاني باستخدام التايمر

في انتظار مرور الاخوه للمساعده تقبلو مني كل التقدير


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
أخي الكريم
هناك طريقتان
الأولى
كود :
TextBox1.AppendText("1")
والثانية
كود :
TextBox1.Text &= "1"


بالتوفيق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
وللحذف استخدم الكود دا

كود :
If TextBox1.Text.Length = Nothing Then
            MsgBox("لايوجد اى شى لحذفو", MsgBoxStyle.Critical)
        Else
            TextBox1.Text = TextBox1.Text.Remove(TextBox1.Text.Length - 1, 1)
        End If
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
just.coder كتب :وللحذف استخدم الكود دا

كود :
If TextBox1.Text.Length = Nothing Then
            MsgBox("لايوجد اى شى لحذفو", MsgBoxStyle.Critical)
        Else
            TextBox1.Text = TextBox1.Text.Remove(TextBox1.Text.Length - 1, 1)
        End If

---------------------------------------------------------------------------------------------

اشكرك اخي كل الشكر ظبطت الاكواد تمام لي طلب لو بلامكان هذا الكود اكون شاكر الافضال
الكود التاني عندي بوتن مكتوب عليه نسخ الرقم عايز لما اضغط عليه يظهر ليبول لمده مثلا خمس ثواني مكتوب عليه تم النسخ بنجاح وبعدها يختفي الليبول مره تاني باستخدام التايمر

تقبل تحياتي لشخصك اخي الغالي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
تستطيع بدون استخدام التايمر بإضافة هذا الكود

PHP كود :
Label1.Text "تم النسخ بنجاح"
label1.Visible True
Application
.DoEvents()
System.Threading.Thread.Sleep(3000)
label1.Visible False 

* ملاحظه 3000 تعني 3 ثواني كل 1000 بالمقابل ثانيه واحده

بالتوفيق
Big Grin
<---------------------------------------------------------------->

الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اشكرك اخويا الحبيب كل الشكر والتقدير وربنا يزيدك من علمه تقبل تحياتي ولك جزل الشكر اخي الحبيب
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] اريد طريقة لتشفير اكواد الفيجوال بيسك طارق سليمان 0 33 24-05-17, 05:14 PM
آخر رد: طارق سليمان
  كيفية حفظ قيمة Label في فيجوال دوت نت 2010 عامر الجبوري 8 131 24-05-17, 04:19 PM
آخر رد: alma2
  [VB.NET] اريد حل لموضع تايمر ضمن الاكواد تالية e-coder 5 116 21-05-17, 09:38 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  [VB.NET] اريد وضع مؤقت بدون تايمر داخل هذا الكود + المشروع بالكامل e-coder 0 48 19-05-17, 04:09 PM
آخر رد: e-coder
Lightbulb [سؤال] كيف اعمل sutup بالفيجوال بيسك الاصدار2013؟ moh_g 1 57 17-05-17, 05:13 AM
آخر رد: samawi
Exclamation [سؤال] كيفية التعامل مع الdataset في الوضع المنفصل في الفيجوال البيسك 2010 moh_g 4 109 16-05-17, 06:50 PM
آخر رد: moh_g
  [VB.NET] اريد كود حفظ العمل على البرنامج ؟؟ عامر الجبوري 4 93 16-05-17, 12:54 PM
آخر رد: عامر الجبوري
  كيف أضيف أداة تقرأ ملفات PDF إلى فيجوال 2010 محمد بن عطية 2 97 09-05-17, 07:59 PM
آخر رد: safalo
  [VB.NET] ربط فيجوال بيسك 2008 بــ SQL2000 محمد بوقزاحة 2 56 09-05-17, 11:16 AM
آخر رد: محمد بوقزاحة
  [VB.NET] أرجو المساعدة في تصحيح الاكواد محمود البكري 2 77 01-05-17, 04:45 PM
آخر رد: محمود البكري

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم