تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اريد بعض الاكواد البسيطه جدااااااا فيجوال بيسك 2010
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اريد منكم بعض الاكواد
الكود الاول عبارة عن 10 بوتن مرقمين بارقام من 0 - 9 وتكست بوكس عايز لما اضغط علي اي بوتن من اللي عليهم الارقام يتم كتابته في التكست بوكس في المرفقات صورة توضح وضع البوتن
انا جربت الكود ده لكتابه الارقام داخل التكست بوكس بس للاسف مش مظبوط لانه بيكتب الرقم مره واحده فقط ولما اضغط علي رقم تاني بيحذف الرقم القديم
PHP كود :
TextBox1.Text = ("1"


وكود لبوتن لما اضغط عليه يحذف رقم رقم مش كل الارقام مره واحده زاي نظام الاله الحاسبه بالظبط

الكود التاني عندي بوتن مكتوب عليه نسخ الرقم عايز لما اضغط عليه يظهر ليبول لمده مثلا خمس ثواني مكتوب عليه تم النسخ بنجاح وبعدها يختفي الليبول مره تاني باستخدام التايمر

في انتظار مرور الاخوه للمساعده تقبلو مني كل التقدير


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
أخي الكريم
هناك طريقتان
الأولى
كود :
TextBox1.AppendText("1")
والثانية
كود :
TextBox1.Text &= "1"


بالتوفيق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
وللحذف استخدم الكود دا

كود :
If TextBox1.Text.Length = Nothing Then
            MsgBox("لايوجد اى شى لحذفو", MsgBoxStyle.Critical)
        Else
            TextBox1.Text = TextBox1.Text.Remove(TextBox1.Text.Length - 1, 1)
        End If
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
just.coder كتب :وللحذف استخدم الكود دا

كود :
If TextBox1.Text.Length = Nothing Then
            MsgBox("لايوجد اى شى لحذفو", MsgBoxStyle.Critical)
        Else
            TextBox1.Text = TextBox1.Text.Remove(TextBox1.Text.Length - 1, 1)
        End If

---------------------------------------------------------------------------------------------

اشكرك اخي كل الشكر ظبطت الاكواد تمام لي طلب لو بلامكان هذا الكود اكون شاكر الافضال
الكود التاني عندي بوتن مكتوب عليه نسخ الرقم عايز لما اضغط عليه يظهر ليبول لمده مثلا خمس ثواني مكتوب عليه تم النسخ بنجاح وبعدها يختفي الليبول مره تاني باستخدام التايمر

تقبل تحياتي لشخصك اخي الغالي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
تستطيع بدون استخدام التايمر بإضافة هذا الكود

PHP كود :
Label1.Text "تم النسخ بنجاح"
label1.Visible True
Application
.DoEvents()
System.Threading.Thread.Sleep(3000)
label1.Visible False 

* ملاحظه 3000 تعني 3 ثواني كل 1000 بالمقابل ثانيه واحده

بالتوفيق
Big Grin
<---------------------------------------------------------------->

الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اشكرك اخويا الحبيب كل الشكر والتقدير وربنا يزيدك من علمه تقبل تحياتي ولك جزل الشكر اخي الحبيب
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] اريد كود للكشف عن تغير عنوان الشبكة e-coder 0 18 أمس, 03:21 AM
آخر رد: e-coder
  [سؤال] عمل برنامج بالفجوال بيسك و تشغيلة على الجوال مهندس_خالد 2 74 20-09-17, 09:29 PM
آخر رد: محمود بكرى
  [سؤال] كيف استدعي ملف وورد بالفجوال بيسك وإضافة تاريخ وبيانات عليه عبقرينو 1 52 20-09-17, 06:08 PM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  جديد علي الفجول بيسك ...احتاج مساعده (اسعدكم الله جميعا) Abdulhadi 13 364 18-09-17, 05:57 PM
آخر رد: Abdulhadi
  اريد كود لتحقق ان كان الفورم مفتوح ام لا The Light Fire 2 87 11-09-17, 06:57 PM
آخر رد: The Light Fire
  [سؤال] بخصوص فيجوال بيسك مع Access 0theghost0 4 148 31-08-17, 09:47 AM
آخر رد: 0theghost0
  اخواني ازي اعمل داااا زي دي من الفيجول بيسك vb.net امل عوض 1 110 30-08-17, 12:24 PM
آخر رد: Jounior_P
  اريد طريقة دمج صورة مع صورة وحفظها كصورة واحدة soper 1 84 27-08-17, 12:01 PM
آخر رد: khodor1985
  [سؤال] اريد طريقة لمنع تكرار عناصر listbox riad21 3 324 26-08-17, 03:55 PM
آخر رد: حسن ايت حدو
  [VB.NET] اريد رابط مباشر لبرنامج السيكول سيرفر 2010 امل عوض 1 84 25-08-17, 12:01 PM
آخر رد: سعود الشامان

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم