تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اريد بعض الاكواد البسيطه جدااااااا فيجوال بيسك 2010
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اريد منكم بعض الاكواد
الكود الاول عبارة عن 10 بوتن مرقمين بارقام من 0 - 9 وتكست بوكس عايز لما اضغط علي اي بوتن من اللي عليهم الارقام يتم كتابته في التكست بوكس في المرفقات صورة توضح وضع البوتن
انا جربت الكود ده لكتابه الارقام داخل التكست بوكس بس للاسف مش مظبوط لانه بيكتب الرقم مره واحده فقط ولما اضغط علي رقم تاني بيحذف الرقم القديم
PHP كود :
TextBox1.Text = ("1"


وكود لبوتن لما اضغط عليه يحذف رقم رقم مش كل الارقام مره واحده زاي نظام الاله الحاسبه بالظبط

الكود التاني عندي بوتن مكتوب عليه نسخ الرقم عايز لما اضغط عليه يظهر ليبول لمده مثلا خمس ثواني مكتوب عليه تم النسخ بنجاح وبعدها يختفي الليبول مره تاني باستخدام التايمر

في انتظار مرور الاخوه للمساعده تقبلو مني كل التقدير


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
أخي الكريم
هناك طريقتان
الأولى
كود :
TextBox1.AppendText("1")
والثانية
كود :
TextBox1.Text &= "1"


بالتوفيق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
وللحذف استخدم الكود دا

كود :
If TextBox1.Text.Length = Nothing Then
            MsgBox("لايوجد اى شى لحذفو", MsgBoxStyle.Critical)
        Else
            TextBox1.Text = TextBox1.Text.Remove(TextBox1.Text.Length - 1, 1)
        End If
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
just.coder كتب :وللحذف استخدم الكود دا

كود :
If TextBox1.Text.Length = Nothing Then
            MsgBox("لايوجد اى شى لحذفو", MsgBoxStyle.Critical)
        Else
            TextBox1.Text = TextBox1.Text.Remove(TextBox1.Text.Length - 1, 1)
        End If

---------------------------------------------------------------------------------------------

اشكرك اخي كل الشكر ظبطت الاكواد تمام لي طلب لو بلامكان هذا الكود اكون شاكر الافضال
الكود التاني عندي بوتن مكتوب عليه نسخ الرقم عايز لما اضغط عليه يظهر ليبول لمده مثلا خمس ثواني مكتوب عليه تم النسخ بنجاح وبعدها يختفي الليبول مره تاني باستخدام التايمر

تقبل تحياتي لشخصك اخي الغالي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
تستطيع بدون استخدام التايمر بإضافة هذا الكود

PHP كود :
Label1.Text "تم النسخ بنجاح"
label1.Visible True
Application
.DoEvents()
System.Threading.Thread.Sleep(3000)
label1.Visible False 

* ملاحظه 3000 تعني 3 ثواني كل 1000 بالمقابل ثانيه واحده

بالتوفيق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اشكرك اخويا الحبيب كل الشكر والتقدير وربنا يزيدك من علمه تقبل تحياتي ولك جزل الشكر اخي الحبيب
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] اريد مثال على طريقة ادراج صورة من السكانر ناصر شير 0 21 20-02-17, 02:45 PM
آخر رد: ناصر شير
  [VB.NET] سؤال عن vb.net 2010 ناصر شير 5 77 20-02-17, 02:40 AM
آخر رد: ناصر شير
  [سؤال] كيف اربط الوورد مع الفيجوال بيسك انوار القصيم 7 1,317 17-02-17, 01:18 PM
آخر رد: محمد عمار
  [VB.NET] ابغي كود او شرح مفصل مع الاكواد 0theghost0 0 51 13-02-17, 12:53 PM
آخر رد: 0theghost0
Question [سؤال] اريد حل لهذه المشكلة دعم العربية shwehdi4pc 1 86 11-02-17, 02:35 AM
آخر رد: مساعدة
  اريد كود تنسيق التاريخ bidaya 10 253 06-02-17, 03:08 AM
آخر رد: bidaya
  كيفية اظهار قاءمة عند النقر بزر الفأرة الايمن على الداتا قريد فيو في فيجوال 2008 المتألق9 2 74 05-02-17, 01:43 AM
آخر رد: المتألق9
  اريد select check item --- alwasela 4 93 31-01-17, 02:08 AM
آخر رد: محمد كريّم
  اريد طريقة الاتصال المباشر بقاعدة بيانات اكسس abudawoodd 0 91 30-01-17, 02:58 PM
آخر رد: abudawoodd
  هل يكون فيجوال بيسك 6 أقوى احيانا؟ abudawoodd 9 200 30-01-17, 01:19 AM
آخر رد: abudawoodd

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم