تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اريد بعض الاكواد البسيطه جدااااااا فيجوال بيسك 2010
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اريد منكم بعض الاكواد
الكود الاول عبارة عن 10 بوتن مرقمين بارقام من 0 - 9 وتكست بوكس عايز لما اضغط علي اي بوتن من اللي عليهم الارقام يتم كتابته في التكست بوكس في المرفقات صورة توضح وضع البوتن
انا جربت الكود ده لكتابه الارقام داخل التكست بوكس بس للاسف مش مظبوط لانه بيكتب الرقم مره واحده فقط ولما اضغط علي رقم تاني بيحذف الرقم القديم
PHP كود :
TextBox1.Text = ("1"


وكود لبوتن لما اضغط عليه يحذف رقم رقم مش كل الارقام مره واحده زاي نظام الاله الحاسبه بالظبط

الكود التاني عندي بوتن مكتوب عليه نسخ الرقم عايز لما اضغط عليه يظهر ليبول لمده مثلا خمس ثواني مكتوب عليه تم النسخ بنجاح وبعدها يختفي الليبول مره تاني باستخدام التايمر

في انتظار مرور الاخوه للمساعده تقبلو مني كل التقدير


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
أخي الكريم
هناك طريقتان
الأولى
كود :
TextBox1.AppendText("1")
والثانية
كود :
TextBox1.Text &= "1"


بالتوفيق
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
وللحذف استخدم الكود دا

كود :
If TextBox1.Text.Length = Nothing Then
            MsgBox("لايوجد اى شى لحذفو", MsgBoxStyle.Critical)
        Else
            TextBox1.Text = TextBox1.Text.Remove(TextBox1.Text.Length - 1, 1)
        End If
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
just.coder كتب :وللحذف استخدم الكود دا

كود :
If TextBox1.Text.Length = Nothing Then
            MsgBox("لايوجد اى شى لحذفو", MsgBoxStyle.Critical)
        Else
            TextBox1.Text = TextBox1.Text.Remove(TextBox1.Text.Length - 1, 1)
        End If

---------------------------------------------------------------------------------------------

اشكرك اخي كل الشكر ظبطت الاكواد تمام لي طلب لو بلامكان هذا الكود اكون شاكر الافضال
الكود التاني عندي بوتن مكتوب عليه نسخ الرقم عايز لما اضغط عليه يظهر ليبول لمده مثلا خمس ثواني مكتوب عليه تم النسخ بنجاح وبعدها يختفي الليبول مره تاني باستخدام التايمر

تقبل تحياتي لشخصك اخي الغالي
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
تستطيع بدون استخدام التايمر بإضافة هذا الكود

PHP كود :
Label1.Text "تم النسخ بنجاح"
label1.Visible True
Application
.DoEvents()
System.Threading.Thread.Sleep(3000)
label1.Visible False 

* ملاحظه 3000 تعني 3 ثواني كل 1000 بالمقابل ثانيه واحده

بالتوفيق
Big Grin
<---------------------------------------------------------------->

الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
اشكرك اخويا الحبيب كل الشكر والتقدير وربنا يزيدك من علمه تقبل تحياتي ولك جزل الشكر اخي الحبيب
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
جرب هذا الكود احسن
"Textbox.text = textbox.text + "1
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكله المؤشر في الفيجوال بيسك مبتدئ في الاحتراف 6 1,817 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: viv
Rainbow قاعدة بيانات اكسس مع فيجوال بيسك نت كيفية عمل ربط بين حاسبات اياد او سكار 2 38 اليوم, 01:22 AM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  [كود] اريد كود تغير لون مؤشر الكتابه في التكست بوكس اليوم السابع 1 50 اليوم, 12:56 AM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  [VB.NET] اريد التعديل ع كود للكتابه ع صورة e-coder 5 132 أمس, 12:47 AM
آخر رد: ابراهيم ايبو
Information [مشروع] مشروع عن سوبر ماركت ب الفيجوال بيسك + اكسس Alamin Izag 2 1,985 18-08-19, 08:13 PM
آخر رد: sasaasso11
  [سؤال] اريد كود للتعامل مع الكومبو بوكس أمجد وضاح 3 143 17-08-19, 04:28 PM
آخر رد: أمجد وضاح
  [VB.NET] ممكن سيريال تفعيل فيجوال بيسك 2010 bakriano30@yahoo.com 3 123 17-08-19, 03:39 AM
آخر رد: Abdalazim19
  طلب المساعدة لتعلم الفيجول بيسك من الصفر حتى الاحتراف ابو عبدالعزيز 4 108 15-08-19, 05:43 PM
آخر رد: ابو عبدالعزيز
  [VB.NET] اريد مساعدة في حل مشكله صغيرة e-coder 1 61 14-08-19, 12:55 AM
آخر رد: سعود
  [سؤال] اريد كيفية عمل اتصال بموقع معين ramygamalvb 3 649 13-08-19, 02:24 PM
آخر رد: dasktop

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم