تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيفية عمل باسورد متقدم
#1
اناعندي برنامج وعملت باسورد لفتح الواجة الرئيسىة ولا ارغب كل مرة فتح البرنامج علي نفس الجهاز كتابة الباسورد وانما عند النقل جهاز اخر يطلب الباسورد اما الاجهاز الاصلي فبمجرد ادخال الباسورد مرة واحدة فقط تكفي ارجو التعديل علي مثالي

الباسورد 1234


الملفات المرفقة
.rar   باسورد.rar (الحجم : 56.81 ك ب / التحميلات : 40)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اتمنى ان يفيدك هذا المشروع


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication7.rar (الحجم : 40.63 ك ب / التحميلات : 69)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
الاستاذ just.coder بارك الله فيك
سهل ممتنع
جزاك الله خير
لو شرح بسيط لعملية الحفظ (لمكانه)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
الفكرة حب انو ف عملية الفتح بيبحث عن ملف ف مجلد التيمب

واذا لاقاه بيفعل التايمر الموجود ومعنى ان الملف موجود من الاساس ان البرنامج اتفتح قبل كدا ل ان البرنامج هوا الى بياسس الملف الى البرنامج بيبحث عنو دا

اما اذا ملقاش الملف بيظهر ليك فورم الباسورد ومعنى كدا ان البرنامج اول مرة يتفتح عندك وبمجرد متحط الباسورد والباسورد يكون صح البرنامج بيقوم ب انشاء الملف
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
مبدع اخي فعلا مميز لو في طريقة تانية لحفظ القيمة يبقي اقوي ودة لان عملية النسخة التجريبي بيبقي في مشكلة لو اتمسحت القيمة بيشتغل البرنامج ذي طريقة الريجيستير

لاني بحاول اعمل برنامج تجريبي وحابب ان كل قيمة تكون داخل الفورم يعني تمرير للقيمة المحفوظة داخل الفورم اعتقد هيكون اقوي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
انت عايز تعمل برنامج تجريبى يعنى لمدة معينة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
نعم وقرات موضوع بمنتدي اخر عن الريجيستير بس بعد ماخذت البرنامج لمجرد ثواني رحت لمجلد البرنامج بالريجيستير app ومسحت القيمة والبرنامج اشتغل بعد مسح القيمة ارجو طريقة اقوي من الريجيستير والتعامل معاة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
هحاول اعمل ليك طريقة انتظرنى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
متابع معاك انتظر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
ممكن طريقة لتغير مكان الملف من temp الي ملفsystemالموجود :c\windows\system
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [مشروع] سؤال حول كيفية ربط السكانر بمشروع vb.net safalo 1 53 19-09-17, 03:48 PM
آخر رد: أبو نوره
Thumbs Up كيفية تشغيل وإغلاق الادوات الذكية لويندوز 7 عن طريق الكود رمضان محمد 5 807 18-09-17, 03:40 PM
آخر رد: رمضان محمد
  كيفية دمج جدول المبيعات والمشتريات وحساب عدد المشتريات والمبيعات والمثال مرفق كصورة max_1978 3 342 17-09-17, 01:05 AM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  كيفية تغير نوعية الاتصال من xmpp الي improver socket using Tls and DIGEST-MD5 login e-coder 0 29 16-09-17, 04:24 PM
آخر رد: e-coder
  [سؤال] كيفية نسخ النصوص من داخل ليست بوكس تنمية المعرفة 7 139 12-09-17, 11:15 PM
آخر رد: تنمية المعرفة
Question [سؤال] كيفية سحب قيمة متغير ادخل Public alims 7 163 11-09-17, 04:39 AM
آخر رد: محمد كريّم
  كيفية نسخ ملفات في مجلد الـ System32 أو أي مجلد خاص بالوندوز بواسطة ملف الـ Setup نبيل فتحى 5 124 09-09-17, 01:51 AM
آخر رد: نبيل فتحى
  [سؤال] كيفية معرف اسماء كل Button الموجودة فى الفروم عن طريق كلاس alims 8 156 04-09-17, 11:27 PM
آخر رد: alims
  [VB.NET] كيفية جلب مستند نصي من Resources الي Listbox e-coder 3 98 04-09-17, 07:28 AM
آخر رد: سعود
  كيفية اضافة حقل CheckBox لعنوان العمود المتألق9 6 137 24-08-17, 04:18 PM
آخر رد: سعود الشامان

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم