تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيفية عمل باسورد متقدم
#1
اناعندي برنامج وعملت باسورد لفتح الواجة الرئيسىة ولا ارغب كل مرة فتح البرنامج علي نفس الجهاز كتابة الباسورد وانما عند النقل جهاز اخر يطلب الباسورد اما الاجهاز الاصلي فبمجرد ادخال الباسورد مرة واحدة فقط تكفي ارجو التعديل علي مثالي

الباسورد 1234


الملفات المرفقة
.rar   باسورد.rar (الحجم : 56.81 ك ب / التحميلات : 34)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اتمنى ان يفيدك هذا المشروع


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication7.rar (الحجم : 40.63 ك ب / التحميلات : 63)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
الاستاذ just.coder بارك الله فيك
سهل ممتنع
جزاك الله خير
لو شرح بسيط لعملية الحفظ (لمكانه)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
الفكرة حب انو ف عملية الفتح بيبحث عن ملف ف مجلد التيمب

واذا لاقاه بيفعل التايمر الموجود ومعنى ان الملف موجود من الاساس ان البرنامج اتفتح قبل كدا ل ان البرنامج هوا الى بياسس الملف الى البرنامج بيبحث عنو دا

اما اذا ملقاش الملف بيظهر ليك فورم الباسورد ومعنى كدا ان البرنامج اول مرة يتفتح عندك وبمجرد متحط الباسورد والباسورد يكون صح البرنامج بيقوم ب انشاء الملف
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
مبدع اخي فعلا مميز لو في طريقة تانية لحفظ القيمة يبقي اقوي ودة لان عملية النسخة التجريبي بيبقي في مشكلة لو اتمسحت القيمة بيشتغل البرنامج ذي طريقة الريجيستير

لاني بحاول اعمل برنامج تجريبي وحابب ان كل قيمة تكون داخل الفورم يعني تمرير للقيمة المحفوظة داخل الفورم اعتقد هيكون اقوي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
انت عايز تعمل برنامج تجريبى يعنى لمدة معينة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
نعم وقرات موضوع بمنتدي اخر عن الريجيستير بس بعد ماخذت البرنامج لمجرد ثواني رحت لمجلد البرنامج بالريجيستير app ومسحت القيمة والبرنامج اشتغل بعد مسح القيمة ارجو طريقة اقوي من الريجيستير والتعامل معاة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
هحاول اعمل ليك طريقة انتظرنى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
متابع معاك انتظر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
ممكن طريقة لتغير مكان الملف من temp الي ملفsystemالموجود :c\windows\system
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية عرض البيانات فى DataGridView فى وضع CrossTab noway 1 54 21-02-17, 09:03 PM
آخر رد: noway
  [VB.NET] مشكلة في كيفية اعادة الاتصال في TcpClient YazanOtoum 1 53 20-02-17, 01:03 PM
آخر رد: YazanOtoum
  [VB.NET] كيفية حل مشكلة Global.[String] فى ملف Settings.Designer.vb الماجيك مسعد 2 52 20-02-17, 03:08 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] كيفية تنفيذ كود فى حدث معين على اى فورم فى المشروع ؟ الماجيك مسعد 5 123 19-02-17, 04:59 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] كيفية الغاء شفافية زر (بوتون) ؟ + مرفق مشروع الماجيك مسعد 0 48 18-02-17, 03:32 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
Question [سؤال] كيفية عمل أسم مستخدم وكلمة مرور لبرنامج؟ refaat130 3 83 16-02-17, 08:10 PM
آخر رد: احمد مهران
Tongue كيفية تنسيق فورمات التكست بوكس المتألق9 0 29 06-02-17, 05:03 PM
آخر رد: المتألق9
  كيفية اظهار قاءمة عند النقر بزر الفأرة الايمن على الداتا قريد فيو في فيجوال 2008 المتألق9 2 70 05-02-17, 01:43 AM
آخر رد: المتألق9
  [VB.NET] كيفية جلب برامج التنقيح من اى جهاز لو موجودة؟ الماجيك مسعد 4 90 02-02-17, 07:17 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
  كيفية دمج جدول المبيعات والمشتريات وحساب عدد المشتريات والمبيعات والمثال مرفق كصورة max_1978 0 97 31-01-17, 12:08 AM
آخر رد: max_1978

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم