تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيفية عمل باسورد متقدم
#1
اناعندي برنامج وعملت باسورد لفتح الواجة الرئيسىة ولا ارغب كل مرة فتح البرنامج علي نفس الجهاز كتابة الباسورد وانما عند النقل جهاز اخر يطلب الباسورد اما الاجهاز الاصلي فبمجرد ادخال الباسورد مرة واحدة فقط تكفي ارجو التعديل علي مثالي

الباسورد 1234


الملفات المرفقة
.rar   باسورد.rar (الحجم : 56.81 ك ب / التحميلات : 34)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اتمنى ان يفيدك هذا المشروع


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication7.rar (الحجم : 40.63 ك ب / التحميلات : 63)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
الاستاذ just.coder بارك الله فيك
سهل ممتنع
جزاك الله خير
لو شرح بسيط لعملية الحفظ (لمكانه)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
الفكرة حب انو ف عملية الفتح بيبحث عن ملف ف مجلد التيمب

واذا لاقاه بيفعل التايمر الموجود ومعنى ان الملف موجود من الاساس ان البرنامج اتفتح قبل كدا ل ان البرنامج هوا الى بياسس الملف الى البرنامج بيبحث عنو دا

اما اذا ملقاش الملف بيظهر ليك فورم الباسورد ومعنى كدا ان البرنامج اول مرة يتفتح عندك وبمجرد متحط الباسورد والباسورد يكون صح البرنامج بيقوم ب انشاء الملف
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
مبدع اخي فعلا مميز لو في طريقة تانية لحفظ القيمة يبقي اقوي ودة لان عملية النسخة التجريبي بيبقي في مشكلة لو اتمسحت القيمة بيشتغل البرنامج ذي طريقة الريجيستير

لاني بحاول اعمل برنامج تجريبي وحابب ان كل قيمة تكون داخل الفورم يعني تمرير للقيمة المحفوظة داخل الفورم اعتقد هيكون اقوي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
انت عايز تعمل برنامج تجريبى يعنى لمدة معينة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
نعم وقرات موضوع بمنتدي اخر عن الريجيستير بس بعد ماخذت البرنامج لمجرد ثواني رحت لمجلد البرنامج بالريجيستير app ومسحت القيمة والبرنامج اشتغل بعد مسح القيمة ارجو طريقة اقوي من الريجيستير والتعامل معاة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
هحاول اعمل ليك طريقة انتظرنى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
متابع معاك انتظر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
ممكن طريقة لتغير مكان الملف من temp الي ملفsystemالموجود :c\windows\system
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية انشاء الباركود المتألق9 3 61 منذ 7 ساعة مضت
آخر رد: المتألق9
  كيفية تغير لون ال button اللي في الفورم بمعلومات في الداتا جريد فيو khaled12345 0 35 منذ 8 ساعة مضت
آخر رد: khaled12345
  كيفية حفظ قيمة Label في فيجوال دوت نت 2010 عامر الجبوري 8 124 24-05-17, 04:19 PM
آخر رد: alma2
  كيفية طباعة فاتورة مبيعات باستخدام الطابعات الصغيرة noway 0 50 19-05-17, 09:55 AM
آخر رد: noway
Exclamation [سؤال] كيفية التعامل مع الdataset في الوضع المنفصل في الفيجوال البيسك 2010 moh_g 4 109 16-05-17, 06:50 PM
آخر رد: moh_g
  كيفية غلق هذا الفورم ان نفذ جملة شرط soper 4 76 13-05-17, 09:41 PM
آخر رد: العواد الصغير
  [سؤال] كيفية حفظ صورة بصيغة pdf الى قاعدة البيانات مصطفى_ظيمة 17 271 13-05-17, 01:06 PM
آخر رد: مصطفى_ظيمة
  [VB.NET] إستفسار عن كيفية تغيير كلمة مرور مستخدم في vb.net 2013 limia 1 64 13-05-17, 11:01 AM
آخر رد: khalid475
  كيفية الحفظ إلى صيغة txt ahmedfa71 1 74 07-05-17, 07:16 PM
آخر رد: mansoor
  [VB.NET] كيفية فتح البرنامج اكتر من مرة بشروط معينة الماجيك مسعد 6 129 07-05-17, 04:15 AM
آخر رد: الماجيك مسعد

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم